Konu: Residents of Seville Boulevard - RSB | Black Gangster Disciples ✡  (Okunma sayısı 16322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#550 - 08.05.2020 16:21
@hasbelkader Çok iyiydiniz,güzel bir oluşumdu ellerinize sağlık hepsi için.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#551 - 09.05.2020 03:29
Merhabalar, uzun bir süre geçti önümüzden.
Elimizden geldiğince herkese roleplay'da siyahinin sizler gibi olabileceğini göstermeye çabaladık.
Günümüz şartlarında nasıl çeteci roleplay yapabilirsiniz bunlardan bahsettik/öğrettik.
"köşede durup crossarms çekmekten ziyade bir siyahi çeteleşmenin aslında sizin kadar insan olduğunu da gösterdiğimizi düşünüyorum."
Biz ne kadar uğraşsakta boşa uğraşmamış olduğumuzu gösterdik. Her şey hood onayı veyahut sistem onayı için değil, roleplay yapmak içindi.
Bu birliğin, bir çok kişiye karşı çok fazlasıyla katkıda bulunduğunuda belirtmek isterim.
örn:
Spoiler: GösterGizle
Sunucuda bu zamana kadar en çok eğlendiğim birliklerden biri oldu, hasbelkader dört sene önce hangi hood'da rol yapıyorsa hala aynı yerde. Seville aslanları  8)

Dipnot: 54 sayfa dolu dolu rol, bir tane bile düşürülen adamın ss'i yok, DM atmak için açılan fazladan hesap yok, az ve öz ekip.
Ciddi anlamda 3 gün boyunca aktif olarak rolde bulundum, gerçekten çok zevk aldım. Yan karakterle devam.  :o :o
ve daha fazlası..

Şimdi ise, prison haftası için hazırıklar sürüyor. Tam olarak kapatmadığımızı buradan bildirmek isterim.
Prison haftası geldiği zaman; @hasbelkader'in tam kadro ekibi olacağız. Ve burada sağlam roller döndüreceğimize eminim.
en azından burada da milletin yanına gidip /w'den uyuşturucu lazım mı? diye sormayacağız.
kalitemizi burada da sürdüreceğiz.

Elimizden geldiğince sunucuya gerçek bir çete yansıtmaya çalıştık.
2020 yılında köşe başlarında durarak uyuşturucu satmak yerine, mahallemizin evlerinde veyahut ara sokaklarında satış gerçekleştirdik.
Biz uyuşturucu satıyorduk, ancak bunu kimse bilmiyordu. Çünkü kendimizi polislere neden ifşa edelim?

Evet, şimdi yeni bir birlik geliyor. Bu birlik ile sizlere daha gerçekçi bir roleplay imkanı sağlayacağımızdan eminim.
Legal bir topluluk kuracağız, ama herkese rol imkanı tanıyacağımızdan emin olun.
Din, dil, ırk ayrımı olmadan aramıza yeni kişiler gelmekle beraber, sunucuya da katkı sağlayacağız.
Yeni projemizle beraber, sizlere daha iyi roller yansıtacağız. Bizi destekleyen, bize destek çıkan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz tüm ekibimiz adına. :)

Konu kilitlenebilir.

Residents of Seville Boulevard - RSB | Black Gangster Disciples
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#552 - 09.05.2020 03:33
Sunucunun en sağlam çete birliklerinin başında geliyordu. Kapanırsa çok üzücü olur.  :(
Cidden rolleri çok kuvvetli bir birlik kapanırsa üzücü. :-\
Ve galiba bu da mutlu son oluyor mu? @hasbelkader
En azından faaliyet göstererek işimizi bitirdik, en azından boş rol ssleri yerine sağlam roller yaparak son buldurduk.
53 sayfalık dolu dolu SS'ler paylaştık. Birçok kişiye "gerçek çeteci" rollerini yansıttık, denediler ve beğendiler.
Elimizden geleni yaptık, elimizden geldiğince DM atmamaya çaba gösterdik.

Başka rollerde görüşmek üzere! :)

Bu arada, prison rollerinde bir seville daha patlayabilir heeeh. Daha tam bitirmedik yani, hadi benden de güzel bir spoiler.
Sad story. @hasbelkader yeni birlik mi geliyor?
Koskoca 54 sayfaya dolu dolu roller sığdırdınız. Güzel roller sergileyip kendi dediğiniz gibi DM yapmaktan hep kaçınan bir birlik oldunuz. Sunucunun en kaliteli çete rolünü yapan birlikler arasında olduğunuzu düşünüyorum. Sizlerle çok güzel roller yaptık, gönül isterdi Rus halimizlede rol yapabilelim ama olmadı. Yeni maceralarınızda başarılar dilerim.
Sunucuda bu zamana kadar en çok eğlendiğim birliklerden biri oldu, hasbelkader dört sene önce hangi hood'da rol yapıyorsa hala aynı yerde. Seville aslanları  8)

Dipnot: 54 sayfa dolu dolu rol, bir tane bile düşürülen adamın ss'i yok, DM atmak için açılan fazladan hesap yok, az ve öz ekip.
Herkese selamlar, platformda yeni değilim ama birlikte yeniyim. Aslında ilk başta katılmaktan biraz korkuyordum çünkü; çete rollerini fazla yapmış biri değildim ve katıldıktan sonra korkacak bir şeyin olmadığını gördüm. @hasbelkader 'in sayesinde yeni şeyler öğrendim, destek çıktı. Bu yüzden kendisine ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

IC konulara gelirsek, benim açımdan çok keyifli bir süreç oldu. Bilgi edindim, araştırdım ve öğrendim. Kendi açımdan rollerimi buna göre şekillendirmeye çalıştım, elimden geleni yaptım. Klasik rol anlayışının dışına çıkmış olarak(bana göre böyle) normal yaşantımızdan da görseller paylaşmaya, sürekli illegal rol sergilememeye çalıştım. Karakterim sokak köpeklerini besledi, çamaşırlarını yıkadı, freestyle çalışması yaptı, at yarışı oynadı, arkadaşlarıyla dertleşti vs. Benim açımdan çok güzel roller oldu.

OOC konulara gelirsek, @gralbaşla sayesinde bu güzel insanları tanıdım, sana da teşekkür ederim. OOC olarak gerçekten samimi ve eğlenceli bir ortam var. Sürekli bilgi alışverişi yapabildiğim insanlarla dolu. Kendimi bu rollerde geliştirebildiysem, bu insanlar sayesinde.

Bana bu eğlenceyi yaşattığınız için hepinize teşekkürler. Farklı bir konseptte görüşmek dileğiyle...

Edit: Birlik için kısa film yapıyordum. Kurguda biraz değişiklik yaparak paylaşacağım.
Birlikte rol yapmaktan çok keyif aldığım bir ekipti, rollerinizin ve birliğinizin sıkı bir takipçisiydim. Yaptığınız rollerin hakkını hepiniz tek tek verdiniz. DM yapmaktan her zaman kaçınıp, hangi konsepti canlandırmaya çalıştığınızın farkında oldunuz. Tebrik edilesi ekip, hepinize ayrı ayrı başarılar dilerim.
Her zaman ve her yerde en iyisini yapıyorsunuz. Diğer serüvenlerinizde başarılarınızın devamını dilerim.  :o
@hasbelkader Güzel gidiyordu, böyle olmamalıydı. Yeni birlik bekliyoruz o zaman.
Vay be, ilk illegal rollerimi tam anlamıyla bu birlikte yaptım ve @hasbelkader sayesinde bir şeyler kaptım. Gerek kaliteli siyahi rollerini gerek sabrı da burada daha iyi kavradım :). Gerçekten silahı son çare olarak gören bir birlik olmasına karşın siyahilerin bu denli uzlaşmacı olduğunu da bu birlikte gördüm. Siyahilerin rol kalitelerinin düşük olduğu yaygısını azalttıklarını da düşünüyorum. Rollerde karşılaşmak üzere.
Çok hoş vakitler geçirdim, gerek illegal roller gerek legal roller olarak etkin rol ortamı oluşturulmuştu @hasbelkader den illegal çete rolünü öğrendim diyebilirim, bazı zamanlar oldu 3-4 saat rol yaptık ama kesinlikle çok keyifliydi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, Seville Bulvarı bizimdir. :)
Kalitemizi ortaya koyduğumuzu düşünüyorum @hasbelkader ve diğer arkadaşların eline koluna sağlık, farklı projelerde rollerde görüşmek üzere!
Birtakım olumsuzluklar yüzünden gitti. Sağlam bir birlikti başka projelerde görüşmek dileği ile @hasbelkader onun haricinde dolu-dolu ve anı olarak çok iyi yer tutan bir oluşumdu benim için. Her şey gönlünüzce olsun beyler. :) ;) :o

prison rollerinde eğer alınabilirsem görüşmek üzere.
Delikanlı adam.. @hasbelkader
Hatırlanacak :-X :o
@hasbelkader Çok iyiydiniz,güzel bir oluşumdu ellerinize sağlık hepsi için.

Tek tek yanıtlamak isterdim fakat genel olarak şunu söyleyebilirim ki; bu güzel düşünceleriniz için minnettarız.
Ne güzel düşünceye sahipsiniz ki suratımızda bir gülümseme yarattınız. Sizden iyi olmayalım.
Size karşı güzel rollere girişebildiysek ne mutlu bize. Hatamız olduysa da affola, sağ olun var olun.
Farklı bir konsept ile karşınızda olacağız, biraz dinlenme vakti.
Hikayemiz tamamlandı.
...sevgilerimle.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#553 - 19.05.2020 22:44

Zevk aldığımız işi yapmak üzere konseptimize geri dönüyoruz.
Hezekiah Colt ve bulvar sakinleri en son yaptıkları isyan sonrasında hapishaneyi boyladı. Hapishanede birçok kişiyle uğraştılar, ortamı dağıtmadan düzgün bir şekilde bu süreci geçirmeye başladılar. Hapishane işlerini kaliteli bir şekilde yapan ve seslerini yükseltmeyen ROSB üyeleri, AF Yasası kapsamında değerlendirilmekle beraber normal süreçlerinden daha önce halk arasına karışmaya hak kazandılar. Özgürlüklerine ulaşan bu tayfanın ilk durağı ateşe verdikleri Cafe Robinson oldu. Molotofladıkları mekânı tekrar dimdik ayakta gören tayfa, devletten daha büyük olamayacaklarını anladı. Vice City'de nasıl barınabileceklerini artık daha iyi anlayan çete üyelerinin diğer bir hedefi parayı kırmak. Devamında ise kravatlaşma yoluna doğru girerek tam olarak güçlerini yansıtmak, göstermek. Seville Bulvar Sakinleri'nin hikayesi tam olarak bu yönde şekillenecek, Hezekiah Colt ve bulvar sakinleri bu işi becerebilecek mi dersiniz?

belki bir gün cafe robinsonun yanında simsiyah bir huntley,
ghettonun göbeğinde, böyle bir aracı ilk defa gören çocuklar olacak etrafta,
camlar filmlidir rolü de yaparız, gecenin karanlığında farını açmadan ilerleyenlerden hani, o şekil.

Güvercin bakışlarımızı esirgemeyeceğiz, keyifli roller.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#554 - 19.05.2020 23:14
Chavo şeklim nasıl
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#555 - 19.05.2020 23:20
@hasbelkader Kolay gelsin. :o
« Son Düzenleme: 19.05.2020 23:24 Scruwz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#556 - 19.05.2020 23:30
Daha kaliteli içeriklerle sizlerle olacağız. ;)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok