Konu: Residents of Seville Boulevard - RSB | Black Gangster Disciples ✡  (Okunma sayısı 16189 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#530 - 07.05.2020 02:21
« Son Düzenleme: 07.05.2020 02:26 gralbaşla »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#531 - 07.05.2020 06:00

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#532 - 07.05.2020 06:07
Ve galiba bu da mutlu son oluyor mu? @hasbelkader
En azından faaliyet göstererek işimizi bitirdik, en azından boş rol ssleri yerine sağlam roller yaparak son buldurduk.
53 sayfalık dolu dolu SS'ler paylaştık. Birçok kişiye "gerçek çeteci" rollerini yansıttık, denediler ve beğendiler.
Elimizden geleni yaptık, elimizden geldiğince DM atmamaya çaba gösterdik.

Başka rollerde görüşmek üzere! :)

Bu arada, prison rollerinde bir seville daha patlayabilir heeeh. Daha tam bitirmedik yani, hadi benden de güzel bir spoiler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#533 - 07.05.2020 06:23
Vice Prison karışır söyliyim, böhöhööhöyt..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#534 - 07.05.2020 06:32
Sad story. @hasbelkader yeni birlik mi geliyor?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#535 - 07.05.2020 06:43
06.05.2020 | Saat: 23.00
Seville Bulvarı'nda bulunan bir konutun yerle bir edilmesinin ardından hükumet tarafında bölgeye bir cafe yapılmıştı. Bölgede yaşayan sakinler, konutlarının yıkılması üzerine ayaklanma başlattılar. Tavırlarını ciddi olarak vermek üzere bir köşede toplaşan siyahi grup, önceden hazırlıklarını yaptığı yanıcı maddeler ile bahsi geçen mekana bir saldırı düzenlediler. Mekan resmen alevler içerisinde kaldı, bölgede tam bir kaos yer almıştı. Alevlerin artmasıyla departman çalışanlarının bölgeye intikal etmesi bir oldu, oldukça fazla ekip ile Seville Bulvarı'nda belirdi. Ellerinde molotoflar ile mekanı alevler içerisinde bırakan bu siyahi gruba departman ekiplerinin müdahalesi gecikmedi. Siyahi topluluğunu etkisiz hale getirmek için yaklaşmayı denediler fakat grup bu sefer ellerindeki molotofları onlara çevirdi. Beklediklerini alan bu siyahi grup, hedefini değiştirerek polis memurlarına ciddi bir şekilde saldırmaya başladı. İlgili çalışanların ise tepkisi gecikmedi ve bölgede bulunan sivillere dahi ateş açtılar, bir basın mensubu ise bölgede yaralandı.

06.05.2020 | Saat: 23.59
Ellerinde molotof bulunan ve bahsi geçen mekana hunharca saldıran bu siyahi gruba mermiler dağıtıldı, alevler üzerlerine sıçradı. Direnmeye devam edenlerin ağzından "Burası Seville, biz yıkar, biz diker ve biz ateşe veririz! Devletin köpeklerine ihtiyacımız yok!" gibi, çeteleşmeyi simgeleyen ve üye olduklarını belli eden çeşitli sözleri sarf ettiler. Zor da olsa yakalanan bu grup içerisinde bulunan Hezekiah Colt dahil üç isim müebbet hapsiyle yargılanırken geriye kalan küçük yaşlardaki kişiler için indirimli cezalara başvuruldu.

Haberin detayları: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=79540.msg108993#msg108993

Merhaba! Yaklaşık 55 sayfalık serüvenimizin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Bu şekilde ortadan kaybolmayı istemezdik fakat durumlar istediğimiz gibi olmadı, IC bir şekilde yapılması gerekeni yaptık.
Hikayemizi yarıda bırakmaktansa, defterimizi kapattık. Bu zamana kadar role girdiğimiz herkese sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Sağ olun, var olun.
Bizden yana bir kırgınlık veya hatamız bulunmuşsa da affola. Bu platformda daima eğlenceli ve zevk aldığımız şeyi yapmaya özen gösterdik, karşı tarafa da aynı duyguları yaşatmak istedik.
Umarım bu işi becerebilmişizdir. Karşınıza hep kaliteli görseller ile, bulunulan yılın etrafında mantıklı roller sergileyerek çıkmaya çalıştık ve elimizden geleni de yaptık.
Sıradanlaşmanın aksine, köşede durup crossarms çekmekten ziyade bir siyahi çeteleşmenin aslında sizin kadar insan olduğunu da gösterdiğimizi düşünüyorum.

Her şey için tekrardan teşekkürler! Sağ olun, var olun.
Başka bir zamanda, başka bir konsept ile görüşmek üzere. :o :)
Tanıtıma yazmış olduğum son gönderim budur, bir süreliğine gelen yorumları okumak istiyoruz. Devamında ise arşive taşınabilir.
"Residents of Seville Boulevard"
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#536 - 07.05.2020 06:56
Koskoca 54 sayfaya dolu dolu roller sığdırdınız. Güzel roller sergileyip kendi dediğiniz gibi DM yapmaktan hep kaçınan bir birlik oldunuz. Sunucunun en kaliteli çete rolünü yapan birlikler arasında olduğunuzu düşünüyorum. Sizlerle çok güzel roller yaptık, gönül isterdi Rus halimizlede rol yapabilelim ama olmadı. Yeni maceralarınızda başarılar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#537 - 07.05.2020 06:59
Sunucuda bu zamana kadar en çok eğlendiğim birliklerden biri oldu, hasbelkader dört sene önce hangi hood'da rol yapıyorsa hala aynı yerde. Seville aslanları  8)

Dipnot: 54 sayfa dolu dolu rol, bir tane bile düşürülen adamın ss'i yok, DM atmak için açılan fazladan hesap yok, az ve öz ekip.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#538 - 07.05.2020 07:27
Herkese selamlar, platformda yeni değilim ama birlikte yeniyim. Aslında ilk başta katılmaktan biraz korkuyordum çünkü; çete rollerini fazla yapmış biri değildim ve katıldıktan sonra korkacak bir şeyin olmadığını gördüm. @hasbelkader 'in sayesinde yeni şeyler öğrendim, destek çıktı. Bu yüzden kendisine ve diğer tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

IC konulara gelirsek, benim açımdan çok keyifli bir süreç oldu. Bilgi edindim, araştırdım ve öğrendim. Kendi açımdan rollerimi buna göre şekillendirmeye çalıştım, elimden geleni yaptım. Klasik rol anlayışının dışına çıkmış olarak(bana göre böyle) normal yaşantımızdan da görseller paylaşmaya, sürekli illegal rol sergilememeye çalıştım. Karakterim sokak köpeklerini besledi, çamaşırlarını yıkadı, freestyle çalışması yaptı, at yarışı oynadı, arkadaşlarıyla dertleşti vs. Benim açımdan çok güzel roller oldu.

OOC konulara gelirsek, @gralbaşla sayesinde bu güzel insanları tanıdım, sana da teşekkür ederim. OOC olarak gerçekten samimi ve eğlenceli bir ortam var. Sürekli bilgi alışverişi yapabildiğim insanlarla dolu. Kendimi bu rollerde geliştirebildiysem, bu insanlar sayesinde.

Bana bu eğlenceyi yaşattığınız için hepinize teşekkürler. Farklı bir konseptte görüşmek dileğiyle...

Edit: Birlik için kısa film yapıyordum. Kurguda biraz değişiklik yaparak paylaşacağım.
« Son Düzenleme: 07.05.2020 09:48 Tremuelds »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#539 - 07.05.2020 10:56
Birlikte rol yapmaktan çok keyif aldığım bir ekipti, rollerinizin ve birliğinizin sıkı bir takipçisiydim. Yaptığınız rollerin hakkını hepiniz tek tek verdiniz. DM yapmaktan her zaman kaçınıp, hangi konsepti canlandırmaya çalıştığınızın farkında oldunuz. Tebrik edilesi ekip, hepinize ayrı ayrı başarılar dilerim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok