Eleştiri kabul ediyoruz ancak
eleştirinin dozunu bilelim. O abilerin dediğin insanlar benim oyun dışından arkadaşlarım ve hala görüşürüz, yani kimse benim abim değil. 10 yıl öncesinde yine o oluşumda rol yapıyordum. Sıfırdan Outsider olarak başlayıp Insider olarak rol yaptım. İnanıp inanmamak size kalmış. Yaptığımız rollerde ki ekran görüntüleri ve videolar hala duruyor bende. Yani gerek kültür gerekse bilgi konusunda yeterince bilgiye sahibiz.
O abilerinin etkisinde kaldığını görüyorum, ama şu var ki o zaman sampta kırmızı arabalılar mavi arabalıları vuruyordu.
Biz şu an sarı arabalarla mavi arabaları falan mı vuruyoruz? Kime agresif rol yapmışız? Bizle rol yapan ve sıkıntı yaşayan tek bir ekip göster. Herkesle iyi geçiniyoruz. Kimseyle sorunumuz yok.
Ekran görüntülerinizde aynı onlarınki gibi tarzında bir yorum da yapmışsın. Biz
Vice News oluşumunda da ve ya daha önce başka oluşumlarda yaptığımız rollerde bile ekran görüntülerimizi hep o şekilde attık. Bence sen kafayı o oluşuma takmışsın. İzlerini taşımanın bir sorun olacağını sanmıyorum. İstersem o oluşumu burada da açarım ki bunu yapacak kadar yetkiliyim. Buna yorum yapma hakkına kimsenin sahip olduğunu düşünmüyorum.
Bizler, ekip olarak bu şekilde ilerliyoruz. Bu rolü yapmaktan inanılmaz zevk alıyoruz. İnsanların zevkine karışmak ve burnunuzu sokmak sizi mutlu ediyorsa, inanın bu ekipteki arkadaşlarımın umrunda değil. Şöyle olur, biz bu rolleri yaparken oyunda karşılaştığımız kişilere rahatsızlık verirsek, o zaman gerekeni yaparım.
O konuda yazan slang'leri oyun içerisinde sadece kendi aramızda kullanıyoruz. Hood dışında herkesle normal sohbet ediyoruz. Dediğim gibi, o bahsettiğiniz rolleri biz kendi aramızda yapıyoruz. Kimseye de RPG attığımız yok.
Buna ek olarak ekip içerisinde Outsider olarak rol yapan arkadaşlarımızın arasında yine eğittiğimiz insanlar var, evet. Bunu asla saklamam. Arkadaşlarımıza gerek ekran görüntüsü, gerek rol ve gerekse kültür hakkında sürekli bilgi veriyoruz. Oluşum taze, kimseye pat çat dalmıyoruz. İllegal yaptığımız aslına bakarsanız pek bir rolde yok. Bu yorumlar neden, neye dayanarak geliyor? Bunları bana özel mesajdan yine dediğim gibi ulaştırırsanız; hem konuyu kirletmemiş oluruz hemde uzunca sohbet edebiliriz. Herkese eğlenceli, keyifli roller ve güneşli günler.