Kendimi açıklama yapmak zorunda gibi hissediyorum.
Saat gecenin 3’ü ve dün geceden beri
@vited ve
@aragon adlı kullanıcıların CULT birliği ve bu birliğe mensup üyeler için yaptığı karalama kampanyalarıyla uğraşmaktayız.
Şahıslar OOC Kin beslemediğini belirtiyor ancak belirli aralıklarla (Her saat başı veya günde 2-3 adet) tek konu başlığı altında açılıp, ilerletilebilecek olayları spam şeklinde şikayete döküyor.
@aerobuu ’nun konuda belirttiği gibi bize tanınan 7 günlük süreçte bu karalamalar devam edecek. 27.03.2020’den itibaren buldukları açıklarımız ve hatalarımız dışında açtıkları şikayetlerin tamamen karalama propagandası olduğunu düşünüyorum.
Benim şahsi fikrim şahısların bizimle bir problemleri yoksa eğer bu tarihten itibaren IC ve OOC olarak çevremizde bulunmamaları, problemlerini ve kendi içlerinde yaşadıkları nefreti sürekli bize yansıtmamaları.
Yaratıcı bir rol planının içine yeni dahil olmama rağmen, yaptığımız roller için saatlerce kafa patlatıyoruz. Bu şekilde hem birliğin kapanma baskısı, hem de tabir-i caizse çocukça problemlerle uğraşmak istemiyoruz. Kişiler sıkıntılarını detaylı bir şekilde açmadığı, tek tek açtığı sürece OOC Kin beslediklerini, birliğin gidişatı, birliğe üye olan kişileri dolaylı yoldan server’ı bırakmaya iten bu süreç ki ben birliği kapatıp, NC attığımız halde yeni bir birlik açsak bile tekrar peşimizde olacaklar.
Karşı tarafın, bana ilettiği ss’lerde görüldüğü üzere daha fazla şikayet açacaklarını, birliğin kapalı olmasıyla alay etmelerini kin olarak ele alıyorum.
Biraz absürt kaçacak ancak zamanında Meyve veren ağacı taşlarlar diye bir söz söylenmiş. Tam bu olaya denk düştüğünü söyleyebilirim. Verilen emekler, yapılan roller çekememezlik veya nasıl adlandırılırsa kişilerin bize duyduğu nefret yüzünden çöpe atılma riskiyle karşı karşıya.
Yapılan kural ihlallerinde (!) , mobil versiyonda olduğum için linkini yapıştıramıyorum, şahıs dün gece bu saatlerde açılan şikayetlere
@aerobuu ’da lag vardı şeklinde bir videoyla karşılık verdi ve bu sabah
@aerobuu CR yapıyor diye şikayet açtı. Bu şikayet burasıyla alakasız ancak şahıslar besledikleri kin dolayısıyla tutarsız davranıyorlar.
Birlik yetkililerimiz OOC Küfür suçuyla ceza aldılar, buna bir şey demiyoruz eyvallah. Ancak şahıslar bizleri non-rp’ci, cr’ci gibi lanse etmeye çalışıyor. Alınan cezalar ile işlenen suçlar arasındaki teraziyi kuramamışlar.
Anılan kişilerin kin beslediğini, birliğin ve birliğe mensup üyelerin bu konuda tedirgin olduğunu belirtmek istiyorum. Bizler 2 kişinin CK’sını önemsemiyoruz, bize karşı yapılan bu algı operasyonunu önemsiyoruz. Yukarıda daha önce belirttiğim gibi eğer şahıslar 27.03.2020’den sonra bir açığımızı bulabilirlerse helal olsun.
Bu geceden itibaren açtıkları ve 27.03.2020 tarihli veya daha öncesine ait şikayetlerin sırf besledikleri kin dolayısıyla olduğunu savunmaya devam edeceğim.