Konu: Silah İadesi Konusu  (Okunma sayısı 327 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.03.2020 20:18
Son zamanlarda yaşanan buglardan ve sorunlardan dolayı silahlar sıfırlandı. Ticket açarak silahımızı iade alacağımızı düşünüyorduk fakat para iadesi yapılacağı söylendi bize de bunu kabul etmek düştü. Hood Onaylı birliklere Deaglelar'ların 25kdan, AKler'in ise 35kdan satıldığını çoğumuz bilmiyorduk diye düşünüyorum. Bunu ben de bilmiyordum ve çok yüksek fiyatlardan, hood onaylı birlikler tarafından satılan silahların (deagle 60-70k, ak 140-150k vb.)sunucu piyasasının bu olduğunu düşündük çünkü hood onaylı birlikler yönetim tarafından seçiliyor ve sunucuya silahları onlar dağıtıyordu. Fakat silahlar için bize iade edilecek fiyat hood onaylı birliklere yönetim tarafından verilen fiyat yani deagle 25, AK 35k. Burada hood onaylı birliklerden silahları almak zorunda olan ve alternatifi olmayan bizlere karşı bir haksızlık olduğu düşüncesindeyim.

Konu hakkında desteklerinizi bekliyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 27.03.2020 20:20
60k verip 25k iade aldık, haklı bir konu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 27.03.2020 20:24
Belirlenen fiyattan yüksek satanlar (ak 40k vb) cezalandırılacak dendi fakat uzunca süredir sunucudaki herkes fiyatları kabullendi. Çünkü satışı yapan tek kol onaylı birliklerdi. Onların silahları kaçtan sağladıklarını IC, OOC bilmediğimizden verdiğimiz ücretlerin, onların verdiği ücretlerden çok çok yüksek olduğunu anlayamadık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.03.2020 20:28
Ben gerçekten şok içerisindeyim aylardır deep webte fiyatları gözle görüyorlar sonra 60dan silah alan adamın silahını alıp 25k veriyorlar :D Gerçekten bu mantıklı mı? Benim 20 tane Deagle'ım vardı 3 Ak 2 Shotgun burasının piyasa değeri 2 milyona yaklaşıyordu çünkü HERKESİN BELİRLEDİĞİ fiyatlar bunlardı. Birden silah siliniyor ve alacağımız para bu mu? Ciddi?

Zararım ne olacak?
Benim suçum ne?
EMEĞİM NE OLACAK?
MAX. fiyat hakkında bildirilmediğimiz için bunu yaşadık. Sunucu açıldığı hafta 150k kasmıştım fakat yaklaşık olarak bir saniyede falan bunlar gitti. Sadece objektif bir şekilde yaklaşılmasını istiyorum. Hood onaylı birliklere tekrar silah dağıtılacak ve onlar da bu sefer belirlenen max fiyattan satıp, öncekine göre az da olsa kazançlarını elde edecekler fakat bizim durumumuz daha da kötüleşmiş olacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 27.03.2020 20:29
Haklı bir konu.
Hood onaylı birliklerin kaçtan aldığı ve kaçtan sattığı bizi ilgilendirmez kimse bu konuda bilgilendirilmedi. Bunların takibini yönetim ekibi yapması gerekirdi.
Biz deagle'ı 50k, shoutgunu 35k gibi diyatlardan aldık bu fiyatlar bize tamamen iade edilmeli. Aksi takdirde mağdur duruma düşeriz ve emeklerimiz çöpe gider.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 27.03.2020 20:31
Haklı bir konu.
Hood onaylı birliklerin kaçtan aldığı ve kaçtan sattığı bizi ilgilendirmez kimse bu konuda bilgilendirilmedi. Bunların takibini yönetim ekibi yapması gerekirdi.
Biz deagle'ı 50k, shoutgunu 35k gibi diyatlardan aldık bu fiyatlar bize tamamen iade edilmeli. Aksi takdirde mağdur duruma düşeriz ve emeklerimiz çöpe gider.
AK'ler için 35k'dan 150k'ya dev bir fark var, bu göz ardı edilmemeli düşünüyorum. Fiyatlar uzunca süredir rollerden ve deepwebden vesaire görülüyor. Max fiyat üstünden satanlar şu ana kadar neden cezalandırılmadı/bilgilendirilmedi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 27.03.2020 20:34
Ben gerçekten şok içerisindeyim aylardır deep webte fiyatları gözle görüyorlar sonra 60dan silah alan adamın silahını alıp 25k veriyorlar :D Gerçekten bu mantıklı mı? Benim 20 tane Deagle'ım vardı 3 Ak 2 Shotgun burasının piyasa değeri 2 milyona yaklaşıyordu çünkü HERKESİN BELİRLEDİĞİ fiyatlar bunlardı. Birden silah siliniyor ve alacağımız para bu mu? Ciddi?

Zararım ne olacak?
Benim suçum ne?
EMEĞİM NE OLACAK?

Emek bozanlara bir tane daha.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5911.30

Şu konudaki 4 sayfa satılan deagle ve ak47'nin nereden geldiğini/bulunduğunu açıklarsan sana hak vereceğim.

NOT: Ak47'nin sadece hood onaylılara 25-30K'dan verildiği Vice Şehrinde, birliği olmadan, 4 sayfa boyunca AK47'i 160K'dan(??????????) satan bu "EMEKÇİ" arkadaşımızın savunmasını dört gözle bekliyorum yalnız.

http://prntscr.com/rnyiv2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 27.03.2020 20:36

Zararım ne olacak?
Benim suçum ne?
EMEĞİM NE OLACAK?
Emek bozanlara bir tane daha.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5911.30

Şu konudaki 4 sayfa satılan deagle ve ak47'nin nereden geldiğini/bulunduğunu açıklarsan sana hak vereceğim.
Kişiyi OOC olarak az da olsa tanıyorum. Bu konuları konuştuk. O da herkes gibi bu fiyatları kabullendi. Sunucunun tek Rent A Car'ı olan yerin sahibiydi ve en zenginler arasında olacak kadar mal varlığı vardı. Dediğim gibi kabullendiği fiyatlar üzerinden bu rolleri yaptığını düşünüyorum ve daha sonra hood onaylı birliklere verilen fiyatlar öğrenilince bu duruma düşmüş olduk.

Dediğim gibi kişiyle büyük bir muhabbetim var denilemez bu yüzden onun savunma yapması daha doğru olacaktır. Bize Max fiyatları açıklamamışken ve max fiyat kuralını çiğneyenleri cezalandırmamışken bu fiyatları kabul edip silahları almamız anormal bir durum değil diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 20:39 Safavid »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 27.03.2020 20:39

Zararım ne olacak?
Benim suçum ne?
EMEĞİM NE OLACAK?

Hala savunma bekliyorum yalnız. 4 aylık hood onaylı birlik Kalapatirov 15-20 deagle almşken toplamda, tek başına birliksiz Albert Giovanni nasıl 20 deagle, 160K'dan sayısız ak47 sattı?

İnsanları salak yerine koyuyorsun anladık da bu kadar gaza getirmeye çalışma oyuncuları bari, yüzsüzlüğe girer.
@swonky
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 27.03.2020 20:42
Seninle birlikte olanlar da senin gibi banlanıyor merak etme. Az ötede hileyle/bug abuse ile silah dağıtacağın sunuculara gidebilirsin.

Konu yönetim tarafından incelenecek. Silahla ilgili politikalarımız için bir önceki mesajıma bakabilirsiniz. Ayrıca emeğiniz veya ticaret yaptığınız fiyattan karşılık alıyorsunuz, 1K'nız bile eksik verilmeyecek. (Loglarda hile-abuse durumu olmadığı sürece.)

Kendi hakkıyla elde etmiş/satmış/almış oyuncuların bu konuda bir şüpheye düşmesine gerek yok özetle. Böyle provokatör ve hileci arkadaşların gazına gelmeyin yeter.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok