Selam,
Ben Gavin Harris karakterinin sahibiyim. Bahsi geçen Miguel Barros karakterinin sahibi ile aynı konutta oturmaktayız. Kendisi iki alt komşum olur. Fakat iki alt komşum olmasına rağmen kendisiyle ne Discord'dan ne de herhangi bir iletişim programından kendisiyle konuşmuyoruz. Normal zamanda da konuşmuyoruz. Kendisiyle sadece komşuyuz. İnternet faturasını yarıya düşürmek için anlaştık bu yüzden mevcut modemimin bir portunu kendisine kablo çekerek ulaştırıyorum. Gerçek hayatta da muhabbetimiz sadece birbirimizi gördüğümüzde ayaküstü gerçekleşiyor. Oyun içerisinden de bütün log kontrollerini yapabilirsiniz, Miguel karakteri ile herhangi bir oyun içinde role girmedim, muhabbet dahi etmedim. Yani ortada bir mixing durumu söz konusu değil. Şimdi gelelim işin detaylarına.
Gavin karakterimle kas seviyemi yükseltmek için sahildeki GYM'e geldim, ağırlıkların hepsi dolu olduğu için GYM interior'un içerisine girdim, oradaki ağırlığı kaldırmak için. Girdiğimde seni Miguel karakterinin başında gördüm ve Miguel yerde hasar almış bir haldeydi. Miguel karakterine üstünlük sağladığını düşünerek ringe girdim ve sana
"Hey ne oluyor?" ,
"Niye dövüyorsun elemanı?" diye sordum ve senin bana verdiiğin cevap aynen şu şekilde,
"Can sıkıntısı.". Yani sen bana in-game olarak olayı anlatsan, "antrenman yapıyorduk" deseydin sana zaten saldırmazdım. Fakat senin bana verdiğin dalga geçer gibi, sanki canı sıkılmışta durduk yere adamı dövmüş gibi lanse ettin. Bende bu sebepten ötürü sana saldırdım.
Kanıt için tıklayın.Güvenli bölgede sana saldırdım. Peki devamında neden sende bana vurmaya başladın? Amacın beni yere düşürmekti, eğer orada beni yere düşürseydin bu şikayeti dahi açmayacaktın. Buna yüzde yüz eminim. Daha sonra o ortamda daha fazla durmamak ve bana vurduğun için HP'in gittiğinden ötürü HP doldurmaya gittim. HP doldurduktan sonra kas yapmak için tekrar sahil GYM'e geldim fakat yine ağırlıklar doluydu. Ben de içeriye girip içerideki aletlerle çalışmak istedim. İçeriye girdiğimde Miguel karakteri yine yerdeydi, senin de yazdığın gibi, yine dövmüşsün. Bunun üzerine karakterim tekrardan sana saldırdı ve dövdü.
Bunları yaptıktan sonra GYM'den hızlı bir şekilde kaçtım çünkü senin arkadaşlarında içerideydi. Otuz dakika bekledikten sonra tekrar GYM'e kas yapmaya geldim ve dışarıdaki ağırlıklar dolu olduğu için içeriye girdim. Bu sefer sana saldırmadım çünkü GYM içerisinde kimseye saldırmamıştın. GYM içerisindeki ağırlıkları çalışmaya başladım. Tam o sırada arkadaşın olan Felice karakteri yere attığım sigarayı alarak üzerime fırlattı, aynı şekilde külleri de. Akabinde sende "mal" , "salak" gibi argolar kullandın. Yani beni kışkırtmaya çalıştın. Tabii bu sefer seni dövmedim çünkü güvenli bölgede sırf "mal" denildiği için saldırmak saçma bir role giriyor. Daha sonrasında senin
güvenli bölge diye tabir ettiğin GYM'de Stanley karakterine kafa attın ve bu karakter sana hiçbir şey yapmadı. Bana gelince güvenli bölge de sana gelince mi değil.

Stanley'e kafa atma olayı için Stanley karakterine Discord üzerinden ulaştım ve o sırada ekran görüntüsü alıp almadığını sordum, kendisi ekran görüntüsü aldığını söyledi ve bu ekran görüntüsünü benimle paylaştı. Bende sizinle paylaşayım.
(Stanley karakterinin sahibinden paylaşmak için izin alındı)Kanıt için tıklayın.Eğer Miguel ile herhangi bir iletişim kanalından konuşuyor olsaydık, senin Miguel ile antrenman maçına çıktığını bilirdim ve sana saldırmazdım. Sen bana "can sıkıntısından Miguel'i dövdüm" gibi bir cümle kurmasaydın sana saldırmayacaktım. Bunun yanı sıra sana bir öğüt vermek istiyorum, haddime değil fakat yine de vermek istiyorum. Yüzde yüz emin olmadan kimseye suç atma bundan sonra. Bu oyun için değil, genel olarak geçerli olsun senin için.
Söyleyeceklerim ve savunmam bu kadar, yönetici kararını bekliyorum. Teşekkür ederim.