Konu: Ticketler Hakkında  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2020 16:06
Ticketlere ne kadar süre ile bakılmaktadır? Bir bug sebebiyle oynayamıyorum ve ticket gönderdim de. Dün atmıştım ama henüz bakılmadı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 26.03.2020 16:48
Şehrin çoğunda silah olduğu için ve bu silahlar hile ve benzeri şeylerden korunmak için sıfırlandığından herkes ticket yoluna başvurmak zorunda kaldı bu yüzden ticket yoğunluğu çok fazlalaştı.Ticketlara en kısa sürede bakılmaya çalışılsa da bu kadar kişinin ticketına aynı anda bakmak mümkün değil bu yüzden ticket bakma süresi bir gıdam da olsa geriliyor.Genel sohbette böyle konu açmak yerine yapmamız gereken tek şey, beklemek oluyor. @Jeych
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 26.03.2020 16:55
Ticketlere ne kadar süre ile bakılmaktadır? Bir bug sebebiyle oynayamıyorum ve ticket gönderdim de. Dün atmıştım ama henüz bakılmadı.

Manifesto dün sohbet discordunda bir ss atmıştı ssde 120 ticket vardı şimdi ne kadar olmuştur sen düşün
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 27.03.2020 09:08

Şehrin çoğunda silah olduğu için ve bu silahlar hile ve benzeri şeylerden korunmak için sıfırlandığından herkes ticket yoluna başvurmak zorunda kaldı bu yüzden ticket yoğunluğu çok fazlalaştı.Ticketlara en kısa sürede bakılmaya çalışılsa da bu kadar kişinin ticketına aynı anda bakmak mümkün değil bu yüzden ticket bakma süresi bir gıdam da olsa geriliyor.Genel sohbette böyle konu açmak yerine yapmamız gereken tek şey, beklemek oluyor. @Jeych
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok