Konu: Cool Araç Paketi HK;  (Okunma sayısı 676 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

XIV

*
v2 Oyuncusu
#10 - 26.03.2020 15:08
Monster gibi bir aracı birkaç gün içerisinde alabileceksen, sana bir hafta sonra sunucunun nasıl olacağını göstereyim;

Monster'a binen çevrenizde kaç kişi var? Benim hiçbir tanıdığımın monster tip bir aracı yok. Ha, Acun'un var. Onun parası var ve biniyor.
50TL verip paran olmasa bile Monster alabileceksen sunucunun Freeroam'a dönmesi için bir adım atıyorsun demektir.
Tekrardan söylüyorum; Vice RP,  VIP araçları için fiyatları çok dengeli ayarlamış. Diğer araçlar hakkında bir bilgim yok.

Ben araçlar bedava olsun demiyorum, ben paket almadan bana 100 K olacağı söylendi, ben paketi alınca aracın 700 K olduğunu gördüm, ben mağdur olmuyor muyum bu durumda? Zaten Monster şehir içinde kullanılmayacak. Muhtemelen alan off-road yapacak, yani ben öyle yapmayı düşünüyorum, şehirin merkezine girmem, etrafında ki yerlere gidebilirim belki, sahil gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 26.03.2020 17:05
Fiyatların yönetim tarafından gayet titizlikle ve dengeli hazırlandığı düşüncesindeyim. Monster vb. gibi araçlar zaten kolay elde edilmemeli. Listedeki bir çoğu araç da o şekilde.

Buna ek olarak VIP araçları VIP olmayanlara geçmemeli, satılmamalı.

:) yönetimi gayet iyi iş çıkarmış bence.

Desteklemiyorum.

O halde Bullet - Infernus gibi araçlar kolay elde edilmemeli, Bandito bile 180 000$ Çimento aracı bile 140.000$ Tüm araçların piyasası artacaksa bu şekilde kalabilir..

Kast ettiğim şey o araçların fiyatlarının gayet realistik olmasıydı. Belki bir tık sunucu piyasasından dolayı yüksek olabilir, fakat orantılı ve dengeli.
Bandito pahalı olmalı, Volkswagen dune buggy model aracın kopyası. Haliyle az üretim ve pahalı bir araç. Çimento kamyonu zaten pahalı olmalı, kamyonet sonuçta ve bir iş arabası.

Infernus ve Bullet'in fiyatı 200bin doların altındaysa dediğinize katılıyorum bu arada. Fiyatları hakkında  bir bilgim yok.

VW Dune Buggy'nin gerçek hayatta yapılmış sınırlı üretimini Bandito'nun sunucuda bulunan fiyatına sebep olarak gösteriyorsan eğer, seni vakti zamanında ZR-350 ile ilgili açtığım AR-GE'ye davet ediyorum, 1,315 adet üretilen Ferrari F40, oyunda Turismo'nun karşılığı. Buna karşılık sadece ABD pazarı için bile 13,789 adet üretilen Mazda RX-7 FD3S (ZR-350'nin referans aldığı tek model), bu mantığa göre Ferrari F40'tan daha pahalı oluyor. Demek istediğim araçların gerçek hayattaki sınırlı üretimi sunucuda ayarlanan fiyatlarına sırf örneğini verdiğim bu araç yüzünden bile sebep olarak gösterilmemeli.

AR-GE linki : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5592.msg50071#msg50071
« Son Düzenleme: 26.03.2020 17:23 Preggesive »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 26.03.2020 17:13
Monster gibi bir aracı birkaç gün içerisinde alabileceksen, sana bir hafta sonra sunucunun nasıl olacağını göstereyim;

Monster'a binen çevrenizde kaç kişi var? Benim hiçbir tanıdığımın monster tip bir aracı yok. Ha, Acun'un var. Onun parası var ve biniyor.
50TL verip paran olmasa bile Monster alabileceksen sunucunun Freeroam'a dönmesi için bir adım atıyorsun demektir.
Tekrardan söylüyorum; Vice RP,  VIP araçları için fiyatları çok dengeli ayarlamış. Diğer araçlar hakkında bir bilgim yok.

Ben araçlar bedava olsun demiyorum, ben paket almadan bana 100 K olacağı söylendi, ben paketi alınca aracın 700 K olduğunu gördüm, ben mağdur olmuyor muyum bu durumda? Zaten Monster şehir içinde kullanılmayacak. Muhtemelen alan off-road yapacak, yani ben öyle yapmayı düşünüyorum, şehirin merkezine girmem, etrafında ki yerlere gidebilirim belki, sahil gibi.

Aynen öyle, madem bu araçlara erişim bu kadar zor olacak öyleyse bu ürünün fiyatı 5-10 vP'e indirilmeli. Monster'ı şehir içinde tabii ki kullanmayacağız. Bu paketi alma sebebimiz OOC para ödedikten sonra makul bir fiyata kullanmak istediğimiz araçları bize sunacağı düşüncesi, VIP aldığımızda 40.000$'a Sandking alabilme fırsatına sahip olmamız buna en güzel örnek. Sırf listelenen arabaları alabilmek için VIP'den vazgeçtikten sonra bu ürüne bir VIP parası vermeye daha ne gerek var? Öyleyse fiyatında büyük bir indirime gidilsin ya da marketten tamamıyla kaldırılsın. Bu haliyle ne kadar kullanışlı olduğu ve 50 vP'e değip değmediği cidden tartışma konusu.
« Son Düzenleme: 26.03.2020 17:33 Preggesive »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

XIV

*
v2 Oyuncusu
#13 - 26.03.2020 17:24

Aynen öyle, madem bu araçlara erişim bu kadar zor olacak öyleyse bu ürünün fiyatı 5-10 vP'e indirilmeli. Monster'ı şehir içinde tabii ki kullanmayacağız. Bu paketi alma sebebimiz OOC para ödedikten sonra makul bir fiyata kullanmak istediğimiz araçları bize sunacağı düşüncesi, VIP aldığımızda 40.000$'a Sandking alabilme fırsatına sahip olmamız buna en güzel örnek. Sırf listelenen arabaları alabilmek için VIP'den vazgeçtikten sonra bu ürüne bir VIP parası vermeye daha ne gerek var? Öyleyse fiyatında büyük bir indirime gidilsin ya da marketten tamamıyla kaldırılsın. Bu haliyle ne kadar kullanışlığı olduğu ve 50 vP'e değip değmediği cidden tartışma konusu.

50 vP'e değip değmediği tartışmaya kapalıdır, değmiyor şu haliyle alacak arkadaşlar almasın. (bence)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 26.03.2020 17:32
destekliyom
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 26.03.2020 17:35
Niceüü gerekli desteği kişisel olrak vericem
:D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 26.03.2020 17:41
Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 26.03.2020 17:45
Fiyatların yönetim tarafından gayet titizlikle ve dengeli hazırlandığı düşüncesindeyim. Monster vb. gibi araçlar zaten kolay elde edilmemeli. Listedeki bir çoğu araç da o şekilde.

Desteklemiyorum.

O halde Bullet - Infernus gibi araçlar kolay elde edilmemeli, Bandito bile 180 000$ Çimento aracı bile 140.000$ Tüm araçların piyasası artacaksa bu şekilde kalabilir..

Kast ettiğim şey o araçların fiyatlarının gayet realistik olmasıydı. Belki bir tık sunucu piyasasından dolayı yüksek olabilir, fakat orantılı ve dengeli.
Bandito pahalı olmalı, Volkswagen dune buggy model aracın kopyası. Haliyle az üretim ve pahalı bir araç. Çimento kamyonu zaten pahalı olmalı, kamyonet sonuçta ve bir iş arabası.

Infernus ve Bullet'in fiyatı 200bin doların altındaysa dediğinize katılıyorum bu arada. Fiyatları hakkında  bir bilgim yok.

VW Dune Buggy'nin gerçek hayatta yapılmış sınırlı üretimini Bandito'nun sunucuda bulunan fiyatına sebep olarak gösteriyorsan eğer, seni vakti zamanında ZR-350 ile ilgili açtığım AR-GE'ye davet ediyorum, 1,315 adet üretilen Ferrari F40, oyunda Turismo'nun karşılığı. Buna karşılık sadece ABD pazarı için bile 13,789 adet üretilen Mazda RX-7 FD3S (ZR-350'nin referans aldığı tek model), bu mantığa göre Ferrari F40'tan daha pahalı oluyor. Demek istediğim araçların gerçek hayattaki sınırlı üretimi sunucuda ayarlanan fiyatlarına sırf örneğini verdiğim bu araç yüzünden bile sebep olarak gösterilmemeli.

AR-GE linki : https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5592.msg50071#msg50071

Dune Buggy, Bandito tipi araç için en uygun birkaç araç tipinden biridir. Fakat Turismo, ZR-350 tipi araçların farklı markalara ait versiyonları da bulunuyor.

Konu arkadaşın da dediği gibi 50TL verip üstüne 700K verme konusuysa eğer; ben yine de böyle kalmasının daha doğru olduğu düşüncesindeyim.
Bazı şeyler pahalı olmalıdır; herkes erişememelidir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

XIV

*
v2 Oyuncusu
#18 - 26.03.2020 17:50

Desteklemiyorum.

Dune Buggy, Bandito tipi araç için en uygun birkaç araç tipinden biridir. Fakat Turismo, ZR-350 tipi araçların farklı markalara ait versiyonları da bulunuyor.

Konu arkadaşın da dediği gibi 50TL verip üstüne 700K verme konusuysa eğer; ben yine de böyle kalmasının daha doğru olduğu düşüncesindeyim.
Bazı şeyler pahalı olmalıdır; herkes erişememelidir.
Zaten 50 vP verip bu paketi alan kaç kişi var? Herkes zaten erişemeyecek, üzerine şehirde sürmek zaten yasak olacak, non RP bir durum olmayacak, 700 K parayı şehirde süremeyeceği araca verebilecek kimse yok zaten şu an oyunda.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

XIV

*
v2 Oyuncusu
#19 - 26.03.2020 17:51
Ben 700 K veririm, ancak 50 vP verip paketi alamam diyen varsa bana ulaşsın, aracı alıp ona vereceğim, 1 tane 700 K verebilecek adam bulun bana ya : )
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok