Birçok bilinen, motor çetesi gibi asimile olmuş bir grup motorcu çeşitli gerekçeler ile birlikte organize suçlar işledikleri bilinmektedir.
The Buffalo Soul Motorcycle Club, olarak bilinen motor çetesi şehir de Tamaz Kalapatirov adlı suç örgüt kurucusuna karşı verdikleri savaş sonrasında ölümüyle birlikte şehirde ki seslerini tüm şehir de yankılattılar, Bunlardan en iyi bilinenlerden bir tanesi değil birden fazla suça karıştıkları ve kişisel hesapları için aşırılıklarından dolayı hayatlarından ödün verdikleri bilinmektedir. Bir kez daha anlaşılmış oldu ki, kulüp tacizine karşı çıktılar.
Karakterimin ismini geçiriyorsunuz, iyi hoş. Fakat olmayan bir şeyi olmuş gibi hikayenize ekleyemezsiniz arkadaşlar. Tamaz Kalapatirov karakteri siz veya diğer birlik liderleri tarafından CK edilmedi, CK olmamda hatta hiçbirinizin bir payı yok.
https://www.upload.ee/image/11361528/3.png
Ölü bir karakter, tüm şehir ile savaş halinde iken böyle bir şey gerçekleşti ve karakterini bizim CK ettiğimizi belirtmiyorum da orada sadece, senin ismine yer vermek istedim mevcut bir rol çerçevesinde gerçekleştiği için, ek olarak da yazılan metinde de zaten biz öldürdük gibi bir ifade geçmiyor, özel mesaj yoluyla adımı geçirmeyin kullanmayın gibi bir şey yazabilirsin zor bir şey değil diye düşünüyorum.
Ek olarak eklemek istediğim bir nokta var, Buffalo Soul bir motor kulübüdür, şehrin mafya babası süper gücü olmaya çalışan bir ekibi değil. Kısacası bir çete mentalitesiyle çalışan ve rol yapan bir ekip savaştığı büyük isimler yada girdiği büyük işler ona saygınlık kazandırmıştır bu yüzden böyle bir hikayeye başvurulmuştur, aksini isteyen varsa söylediğim gibi özel mesaj ile bana bildirebilir.

Tüm şehir de düşmanları, Tamaz Kalapatirov karakterini arıyor*