Konu: [22.03.2020] Camillo - Birden çok ihlal.  (Okunma sayısı 555 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2020 16:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Fernando_Camillo @Xiest  Hektor_Makro @dodo123  Saul_Sabez @Cross Alberto_Robinson @LANEWOLF55   Antoino_Lombardi @55mhmd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tamaz Kalapatirov @bakhtiyar Michael_Barrientes @TTCustomCreed Miroslav_Marashiyev @joint

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.03.2020 - 14.20/25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolde /Q (Saul_Sabez) - Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda gayet net gözüküyor, kişileri vurmak üzerine bölgeye gelinmiş. Saul Sabez kaçmaya başlıyor, kaçamayacağını anlayınca bağlantısını koparıyor, arkadaşlarına ooc yolla haber verdikten sonra oyuna geri bağlanıyor. İki kişi dışarda takılırken 5-6 kişinin çatışma başlayınca nasıl dışarı çıktığını görüyorsunuz. Daha sonrasında herkes aynı anda içeriden çıkıyor. Burada Saul Sabez karakterinin haber verip tekrardan oyuna girildiği aşikâr. Bunun üzerine neden böyle bir şey yaptığını sorduğumuz da aldığımız cevap " bağlantım koptu " bahanesi. Kişilerin hooduna baskın atıyoruz. Baskından önce sıkıntısız şekilde rol yapıyor. Baskın sırasında düşeceğini anlayınca ne hikmetse bağlantısı kesiliyor ve crash yiyor.Bu saçmalığı inanacak kimseyi tanımıyorum. Neden mi? Çünkü kişi direk alt tab atıyor. Görev yöneticisinden oyunu kapatıyor vurulmamak için. Chatlog'a sunucudan ayrıldı yazısı düşüyor. Eğer bir bağlantı kopması ya da crash yenseydi zaten " bağlantı kopması yazısı çıkardı. " Daha sonra oyuna girdiğinde mix yoluyla gelen arkadaşlarıyla ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Çeşitli şikayetler açılacak, maksat diğer insanların rolü baltalanmasın. NOT: Arkadaşların bir tanıtımı yok DM için girdikleri belli, ben buraya sistemsel birlikte olduklarının kanıtını koyayım.

https://www.vice-rp.com/forum/birlikler?birlik=144#

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 22.03.2020 16:37 FaTates »

#1 - 22.03.2020 16:41
Şahit olduğum için yazıyorum. Kişilerin hoodunu basıyoruz. Dışarıda 2 kişilerken tekini düşünüyoruz. Saul karakteri rolde q çekiyor. Daha sonrasında discorddan arkadaşlarına haber verip tekrardan oyuna dönüyor bu esnada mix yoluyla sürüyle insan oyuna giriyor. " /do dışarıdan çatışma sesleri gelmekte. " rolü yapılıp mix yaptıklarını kendilerinin kabul etmeleri zaten ayrı bir ironi. Saul Sabez karakteri için söyleyecek tek şeyim alt tarafı 500mb'lık bir oyunda sırf vurulmamak için oyundan çıkmasına diyecek bir şey bulamıyorum. Umarım sunucudan yasaklanırlar bu denli oyuncuların sunucuda barınmasını doğru bulmuyorum.
« Son Düzenleme: 22.03.2020 16:43 TTCustomCreed »

#2 - 22.03.2020 16:51
Şahısların dışarıdan ateş ettiği ve içeriden dışarısı duyulmaktadır. Burada ortada mix olduğunu düşünmüyorum. Mix yaptığımıza dair'de kanıt gösterin.

#3 - 22.03.2020 16:54
Olayın benle alakası yok arkadaşlar kendi kafalarından sallayarak şikayet açmışkar ve bizim konuşup konuşmadığımızı bilmedikleri halde yalan yanlış bilgi söylemişler bizim dışarı çıkma nedenimiz OCC olarak duymasakta IC olarak dışardaki çatışma seslerini duymamız normal ve ortada bi MİX yok.

#4 - 22.03.2020 16:57
Olay sırasında discord'da değildim, sizi buna inandıramam veya kanıtlayamam bu mümkün değil. Crash yedim ve "q" attığımı chatten SS alan varsa atabilir, " q " atmadım ama " q " attığımı kabul edeceğim. Crash yedim ve  2 dakika içinde geri döndüm. Videonda 14.25'te crash yediğim görülmekte ve attığım ss'te 14.27'de rolüme devam ediyorum. Dediğim gibi " q " attığıma dair bir kanıt varsa atabilirsiniz cezamı kabul ederim, fakat ben " q " atmadım, crash yedim. İyi forumlar.
https://hizliresim.com/ePGkbQ

#5 - 22.03.2020 16:59
Şikayetinde OOC yolla haber verip geldiğimi söylüyorsun, bunun için /q atmama gerek yok zaten ben crash yedikten 10 saniye sonra Fernando vs, kapıdan çıkıyor. Bunu benim bildirmiş olmam imkansız. Mixing yapmadım ve /q atmadım.

#6 - 22.03.2020 17:05
Alıntı
Şahısların dışarıdan ateş ettiği ve içeriden dışarısı duyulmaktadır. Burada ortada mix olduğunu düşünmüyorum. Mix yaptığımıza dair'de kanıt gösterin.
Ben 2014'ten beri Vice Roleplay harici bir sürü sunucuda aklın alamadığı kadar rol yaptım. Sistemleri buradan kat kat olan iyi sunucularda bile oynadım (burada kesinlikle bu sunucuya bir şey demiyorum) hiç birinde interior içine emote veren bir sistem görmedim. İçeride rol yapıyorsunuz dışarıda çatışma dönüyor. Sizin açınızdan en iyi ihtimalle /pm kanalından " dışarıda çatışma var koşun. " dendi. Bunu siz zaten inkar etmiyorsunuz. Dışarıdan çatışma sesleri duyduk rolü yapıyorsunuz.

Alıntı
Olay sırasında discord'da değildim, sizi buna inandıramam veya kanıtlayamam bu mümkün değil. Crash yedim ve "q" attığımı chatten SS alan varsa atabilir, " q " atmadım ama " q " attığımı kabul edeceğim. Crash yedim ve  2 dakika içinde geri döndüm. Videonda 14.25'te crash yediğim görülmekte ve attığım ss'te 14.27'de rolüme devam ediyorum. Dediğim gibi " q " attığıma dair bir kanıt varsa atabilirsiniz cezamı kabul ederim, fakat ben " q " atmadım, crash yedim. İyi forumlar.
https://hizliresim.com/ePGkbQ
Konuştukça batıyorsun güzel kardeşim benim. Umarım yaşının küçük olduğu kadar aklın ufak değildir. Çünkü konuştukça batıyorsun. Bir yalan söyleyeceksin ve onuda becerememişsin. Attığın ekran görüntüsü hiçbir şeyin kanıtı değil. Oyuna girdikten sonra ekran görüntüsü almışsın. Videoyu izleyen herkes mix yapıldığını zaten anlar. Oyunu görev yöneticisinden kapatınca " bağlantısı kesildi. " yazısı çıkıyor. Gerçekten bunu bilmeyen var mı? 2020 yılındayız çünkü. Sen anında oyunda düşseydin dediğine inanırdım. Çünkü alt tab yapıyorsun ve 5 saniye boyunca bağlantın kopmuyor. Kendi kafanda kurduğun saçmalığa beni inandıracağını mı düşündün ese? Daha fazla konuyu uzatıp kendini küçük düşürme sana tavsiyem.

#7 - 22.03.2020 17:08
Alıntı
ahısların dışarıdan ateş ettiği ve içeriden dışarısı duyulmaktadır. Burada ortada mix olduğunu düşünmüyorum. Mix yaptığımıza dair'de kanıt gösterin.
Şu savunmadan sonra da ban yemeyen ne bileyim yani :P

#8 - 22.03.2020 17:28
Video bana ait, şahitliğimi onaylıyorum.

#9 - 22.03.2020 18:48
Kişilerin bir çoğu oyun oynamaktan aciz olup hile kullanımından ban yediği için. Rol iptali istiyorum.