Chris'in eski günlük ve notlarından bazı bölümler:02.07.1992, New York Mary Cullen, yaklaşık 8 ay 2 gündür bana hamile. Sabah saat 04:00 sularında doğum sancıları başlıyor. Babam Mike Cullen ve Mary hastaneye gidiyorlar. Yaklaşık 4 saat süren sancı ve diğer süreçlerden sonra dünyaya geliyorum.
02.07.2008, New York Mike Cullen bir oto galeri ve tamirat şirketinin sahibi. Küçüklüğünden beri babamın yanında olduğumdan araçları çok seviyorum. Babam bunu bildiği için 16. yaş günümde ona 2007 Model Honda Civic 2.0 Type-R alıyor. Bu şekilde ben de tamirat bölümüne daha çok gitmeye başlıyorum. O günü size nasıl anlatacağımı inanın bilmiyorum. Sadece hayallerim gerçek olmuştu duygusuyla 100'ü çarpın lütfen. Hah! İşte o benim yaşadığım duygumdu.
18.07.2008, New York Dostum Kendall ile akşam çıkacağımıza sözleştik. Bana bir sürprizi olduğunu ve aracımı getirmemi söylemişti. Ha bu arada, aracım stok olmaktan tamamen çıkmıştı çünkü okuldan sonra her akşam babamın galerisine gidip yeni parçalar söylüyor ve oradaki abilerim sayesinde takıyor ve çalışıyordum. Neyse, akşam gittiğimizde bir grup ithal araba ve amerikan kası aracı sahipleri yarışıyorlardı. Kendall benim araçları ne kadar sevdiğimi bildiğinden bu ortamın hayalim olduğunu biliyordu. Gerçekten harikalardı. İlk başta gittim ve onlarla tanıştım. İlk yarışıma da o gece çıktım ve bu
MUHTEŞEMDİ!27.07.2008, New York Bugün bir mektup aldım. NYU'ya attığım başvurunun onaylandığını ve
KABUL EDİLDİĞİMİ yazmışlar. Hayalim olan mesleğe kavuşuyorum! Bu gerçekten inanılmaz! Bunun şerefine Kendall ile bir parti düzenliyoruz. Yaza Veda Partisi için hazırlıklar başlasın!
15.06.2014, New YorkPekala, bugün sanırım mezun oldum. Mezuniyet partisi ne kadar hayal kırıklığı şeklinde geçse de ( inekler sayesinde tabii ) sonunda okulun bittiğine mutluyum. Hastaneler ile iş görüşmelerine başladım, biriyle anlaşmaya vardık ve artık orada işe başlıyorum. Sonunda hayallerini kurduğum mesleği
yapabileceğim!15.06.2017, New YorkKendall'ı belki hatırlarsınız, lise zamanındaki en yakın dostumdu. Onunla yıllar sonra konuşmaya ve buluşmaya karar verdik.
NYMC'de Yardımcı Doçent olarak çalışmam konusunda kafama girmiş konumda. Ben de bundan sonra gidip dekan ile
Cerrahi Bilimler dersinde Yardımcı Doçent olarak çalışmam konusunu konuştuk ve sanırım anlaştık.
20.08.2018, New YorkLos Santos'ta bir hastane ile konuştum ve orada çalışmaya karar verdim. Yaklaşık bir aya tam anlamıyla oraya yerleşmiş olarak. Bekle beni Los Santos, sanırım?
20.04.2019, Los SantosLos Santos'ta nişanlandığım Loraine'in beni
aldattığını öğrendim. Bu gerçekten... Ailemle konuşup New York'a dönmeye karar verdim. Yarın için uçak biletimi aldım. Bu lanet şehirden gidiyorum...
20.05.2019, New YorkNYMC'ye tekrardan dönmeye karar vermiştim ve dekan ile konuştum. Tekrardan öğrenciler ile çalışmayı nasıl beklediğimi anlayamazsınız. Bana genç ve mutlu zamanlarımı hatırlatıyorlar. Keşke o zamanlara dönebilsem...
15.03.2020, New YorkVice City'de bir hastane ile görüşmeye gitmiştim. Olumlu geçti ve anlaşma sağlayabildik. Orada Genel Cerrah olarak çalışacağım. Yeni bir şehir yeni bir umutlar. Ne kadar kalmamış olsa da....
Devam Edecek.
Devamında olacak şeylerin küçük bir spoileri :