Konu: [21.03.2020] Hatalı Karakter İsimleri Kullanan Oyuncular  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.03.2020 13:24
Şikayet edilen kişinin adı ve soyadı: Dubh_Linn @DBH , Jegg_Wilcher @Kippin ,

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Karakter İsmi Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Belirttiğim şahıslar karakterlerine hiçbir kültüre bağlı olmayan, zaman zaman troll ve kendi uydurdukları karakter isimleri takmıştır. Karakter oluşumunun başında doğru bir karakter ismi ve soyismi araştırması yatar. Bunu savsaklayıp akıllarına gelen ilk (aslında olmayan) ismi takan bu şahıslar bir nevi bu işi ciddiye almayıp trolleme girişiminde bulunmuş oluyorlar. Yöneticilerin bu şahıslara isim değişimi hakkı vermesi ve daha dikkatli karakter başvurusu onayı yapmalarını rica ediyorum. Aksi taktirde sunucu etrafta troll isimlerin koşuşturduğu bir Medium-RP ortamına sahip olacaktır.

DBH

*
v2 Oyuncusu
#1 - 21.03.2020 13:44
Belirttiğim şahıslar karakterlerine hiçbir kültüre bağlı olmayan, zaman zaman troll ve kendi uydurdukları karakter isimleri takmıştır. Karakter oluşumunun başında doğru bir karakter ismi ve soyismi araştırması yatar. Bunu savsaklayıp akıllarına gelen ilk (aslında olmayan) ismi takan bu şahıslar bir nevi bu işi ciddiye almayıp trolleme girişiminde bulunmuş oluyorlar.
Farklı sunucularda da (Medium değil) bu ismi kullandım daha önce. Her hangi bir troll söz konusu değildir. İsmi de kendim uydurmadım Name Generator sayesin de karakter ismimi seçtim. Troll veya uygunsuz bir isim olsaydı eğer ki yönetim ekibinin bunu gözden kaçıracağını sanmıyorum. Gün içerisin de çok kez yetkili kişiler ile görüşüyorum. Dün @Manifesto ile bire bir rol yaptık, eğer yanlış bir şey olsaydı sizden önce yetkili kişiler fark ederdi emin olun. Yine de yetkili kişiler karakter ismimi uygunsuz bulurlar ve isim değişimi hakkı tanırlar ise isim değişimin de bulunabilirim. Fakat hiç bir troll / kendi isim uydurma gibi bir şey söz konusu değildir. Nasıl bu kadar emin ve net konuştuğunuzu anlamış değilim. Şikayet açmak için şikayet açmayın.
« Son Düzenleme: 21.03.2020 14:31 DBH »

#2 - 21.03.2020 15:01
Yaptığım karakter ismi seni ilgilendirmez, troll bir isimde değil böyle bir gereksiz şikayet nerden çıkardın da açıyorsun? Troll yaptığımı kim görmüş kim söylemiş? Ayrıac troll olarak düşünülseydi direkt ban atarlardı değil mi?

#3 - 21.03.2020 15:49
İşlem yapılmayacak.