Konu: 20.3.2020 James Luggordi DM Türkçe Terim Paul Cusamano Hatalı emote  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2020 20:23
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Luggordi Paul Cusamano  @flach phinaer the kid  @Creonyaveri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dragoslav Petrov Vassili Kroyta
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Türkçe Terim Hatalı emote kurallarda yok
Spoiler: GösterGizle
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  SSteki tarihlerde Ocean garajda araç itiyordum.Araç ittigim için bana bağırmaya filan başladı sonra küfretti.Küfredince bende karşılık verip küfrettim.Ardından silahını çekip beni vurdu.Yerde Türkçe Terim olan puştu kullandı.Arkadaşı beni taşırken hatalı emote verdi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GÖSTER

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin yaptıkları şaçmalık her küfredeni vuracaklar galiba.
Hatalı Emote

DM ve türkçe Terim

#1 - 19.03.2020 20:29
Kilit
« Son Düzenleme: 19.03.2020 20:57 RedBlaxeSS »