Konu: 19.3.2020 Barhloew_Orwell @atay cj  (Okunma sayısı 218 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2020 18:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Barhloew_Orwell @atay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vice_Hukumeti @Vice Hükümeti
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Car Jack bulamadım

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hurdacıda adam hurdaya çıkaracagım araca cj atıp çaldı.Kişi trollüyor başka amacı yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

« Son Düzenleme: 19.03.2020 20:23 RedBlaxeSS »

#1 - 19.03.2020 18:30
Evet onaylıyorum bendim zaten araçtaki durduk yere cr attılar.

#2 - 19.03.2020 18:40
CR dediğimiz şey Car Ramming'tir bunu bir açıklığa kavuşturayım.. Öncelikle Tampa birlik üyem Jason_Greecen'a aittir, /hurdasat mekanında arkadaşlarla karşılaşıyoruz role girip şahıstan aracı alıyoruz. Emote verilmedi savunmam ise Emote Roleplay aleminde karakterimizin yapmayacağı gösteremeyeceği şeyler için verilir. Ama ben sistemsel olarak animasyonlu şahsı araçtan attığım için emote vermem için bir sebep yok.
« Son Düzenleme: 19.03.2020 19:11 atay »

#3 - 19.03.2020 18:47
CR dediğimiz şey Car Ramming'tir bunu bir açıklığa kovuşturayım.. Öncelikle Tampa birlik üyem Jason_Greecen'a aittir, /hurdasat mekanında arkadaşlarla karşılaşıyoruz role girerkten şahıstan aracı atıyoruz. Emote verilmedi savunmam ise Emote Roleplay aleminde karakterimizin yapmayacağı gösteremeyeceği şeyler için verilir. Ama ben sistemsel olarak animasyonlu şahsı araçtan attığım için emote vermem için bir sebep yok.
CJ üsste cj yazıyor.Her türlü Cj atıyorsun

#4 - 19.03.2020 22:54
CJ atarken emote vermeniz gerekiyor. CJ atıp geçemezsiniz. Silah çıkarırken nasıl emote veriyorsak CJ atarken de emote veriyoruz.
CJ'den cezalandırıldı.