Konu: 19.3.2020 Salvatore_Giancarlo Enzo_Castiglione Dm Cr  (Okunma sayısı 420 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2020 17:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvatore_Giancarlo @dayı  Enzo_Castiglione @newmuco

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vassili Kroyta Novikov Kroyto
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  SSte görülen saate kişilerin aracı bizim oldugumz yerdeydi.Kişiler aracı bizim çaldıgımızı düşünüp bize küfretti biz küfredince silah çekip bizi vurdu.Bariz Dm.Enzo ise bindigim aracı cr atarak aldı.Kişi bizi vurdu.Arkadaşlar şahit.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

#1 - 19.03.2020 18:36
Her hangi bir cr durumu yok yani cr den kastın ne onu bile anlamadım demek istediğin sanırım cj, araba zaten benim. Tarlamda bulunan arabayı çalıp Corona'ya getiriyorsunuz sonra bıçak çekip bize saldırıyorsunuz.  Silah çekmeyecektik fakat arkadaşlar bıçak çekip bize saldırmaya başlayınca arkadaşım silahını çekti ve ilk önce havaya ateş açtı daha sonrasında Miroslav karakteri silahlı bir kişiye yumruk ile saldırıp fear rp ihlalini gerçekleştirdi. Gördüğünüz gibi Novikov'un elinde bıçak bulunuyor. Sadece amacımız çalınan traktörümüzü geri almaktı arkadaşlara neden aracı çaldıklarını sorup küfür edince bize bıçakla karşılık verdiler.

#2 - 19.03.2020 18:40
Hayır yani amacınız ne anlamıyorum tarladaki traktörü çalıyorsunuz ve el corona getiriyorsunuz bu bir değil iki yani arabalarımı sürekli coronadan almak zorunda değilim. Bıçak ile saldırdığınız için silah çektik zaten siz bıçak çektikten sonrada arkadaşım havaya bir el ateş açtı siz hala saldırmaya başladığınız için size ateş etti. Bunun haricinde silahlı adama hala saldırıyorsunuz açtığınız şikayette yapılan ihlali bile bilmiyor oluşunuz gülünç bir durum. CR ve CJ arasındaki farkı öğrenmeni tavsiye ederim diyeceklerimiz bu kadar iyi roller.

#3 - 19.03.2020 19:05
Yani şikayeti neden açtınız bilmiyorum, tarlamızdan gelip traktörümüzü çalıyorsunuz.Yanınıza gelip traktörü alıyoruz, bıçakla saldırmaya başlıyorsunuz.Havaya sıkıyorum, durmuyorsunuz ve size sıkmak zorunda kalıyorum.
Burada araçla beni eziyorsunuz ve daha çok ezdiniz. Hasarlardan bakılabilir.

#4 - 19.03.2020 19:26
Cj yazacagıma cr yazdım yeni fark ettim.Problem değil biz size bıçakla filan saldırmadık zaten emote filan yok chatte.Siz silah çekince koşarak kaçmaya çalışırken yanlışlıkla bıçagı çektim sonrasında geri koydum.Aracınızı bizim çaldıgımızı bile bilmiyorsunuz.Birde her aracı calanı vuruyor musunuz?

#5 - 19.03.2020 19:47
Cj yazacagıma cr yazdım yeni fark ettim.Problem değil biz size bıçakla filan saldırmadık zaten emote filan yok chatte.Siz silah çekince koşarak kaçmaya çalışırken yanlışlıkla bıçagı çektim sonrasında geri koydum.Aracınızı bizim çaldıgımızı bile bilmiyorsunuz.Birde her aracı calanı vuruyor musunuz?

Hayır aracı çalanı vurmuyoruz bıçakla saldırdınız diye vurduk yanlışlıkla çektim diye bir şey olduğunu düşünmüyorum emotesiz davranıyorsunuz. Silahlı bir adama yumrukla dahi saldıramazsın. Gereken kararı adminler verir.

#6 - 19.03.2020 20:08

Hayır aracı çalanı vurmuyoruz bıçakla saldırdınız diye vurduk yanlışlıkla çektim diye bir şey olduğunu düşünmüyorum emotesiz davranıyorsunuz. Silahlı bir adama yumrukla dahi saldıramazsın. Gereken kararı adminler verir.
Saldırmakdık zaten.Üzerimize geldigin için öyle gözüküyor biz zaten kaçmaya çalıştık saldırmak non rp olur.

#7 - 19.03.2020 21:12
Biz siz saldırdınız diye saldırdık, beni bıçakla yaraladın ooc  yalan söyleme bence, ss'te gözüküyor ayriyetten hasar loglarınada bakılabilir.

#8 - 19.03.2020 21:13
Tamam, madem traktörü sen çalmadın ne diye traktöre bindiğimizde Enzo'yu araçtan attın?

#9 - 19.03.2020 21:14
SS'ine bakarsak 15:55'te kendi ihlallerin gözükmesin diye karakter çekmişsin, bariz belli.