Vice Belediyesi rolleri istiyorum açıkcası, şehirde herkes polis, ajans çalışanı, LSFMD veya illegal Devlet oluşumları artırılabilir diye düşünüyorum. Goverment rolleri olabilir yol kazı çalışması, tabelaların yenilenmesi, kaldırımların yeniden boyanması veya yeni bir park alanı oluşturuluyormuş gibi rol yapılabilir çimlerin biçilip ağaçların budanması bir sürü roller ile çeşitlendirilebilecek derecede olan şeyler bunlar zaten yakında büyük ihtimalle Mahkeme rolleri de olacaktır. Avukatlar ile güzel roller dönecektir diye umuyorum.
Şehirde Ocean Bar gibi bir yere herkesin bağlı kalması da artık saçma geliyor. O tür yerleri adminlerin değil sivillerin desteği ile ayakta tutulmassı daha mantıklı çünkü bedavadan bir işletme alanı ve orayı kalkındırmak ona ait bir şey. Para kazanmak istiyorsa işletir. Adminler oralara destek verdiğinde büyümek isteyen esnaflara iş kalmıyor müşteri gelmiyor adam 2 gün sonra dükkanı satışa koyuyor bu tür rollerin azalıp esnaflara iş çıkarılması daha iyi olur.