Konu: [08.03.2020 - Juanito Quinteros] DEATHMATCH  (Okunma sayısı 310 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2020 16:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juanito Quinteros , @666
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2020 - 14:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımdaydım, direğe /lean 2 çekmiştim. Sürekli /birlikaktif komutunu yazarak aktif üye bekliyordum rol yapmak için. Ara sıra oyunu alta alıyordum, ara sıra bakıyordum. Sonra oyunu açtım, Juanito isimli oyuncu aracından indi ve üstüme doğru yürüdü. " /me gelen herife bakar. " emoteunu verdim. Sonra silahını çekip beni vurdu. Dün gece bir olay yaşanmıştı ama, şikâyet açıldı zaten. Diyalog kurması gerektiğini düşünüyorum, tak diye gelip vurdu yani.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Dün gece ki olayda Juanito, verdiğimiz emotelara uymadı. Bir an silahını çekip ateşledi. Saul karşılık verdi, ama Saul düştü. Juanito'yu düşüremedi, diğer üyeler karşılık vermedi.

« Son Düzenleme: 08.03.2020 20:34 Mountain »

666

*
v2 Oyuncusu
#1 - 09.03.2020 22:51
Merhaba, öncelikle ek açıklaman çok hoşuma gitti, özellikle dün saldırdığınız da sende ateş ediyor olmama rağmen yumruk atarak arkadaşlarının beni vurması için elinden geleni yaptın lakin başarılı olamadın, DM rolleri için elinden geleni yapıp daha sonrasında DM yapmayı başaramayıp öldürüldüğünde bunu çeşitli kavramlar ile soslayarak oyuncu şikayetleri kısmında harmanlamanız hoş değil. Savaş çıkarmak için her türlü yolu deneyip daha sonrasında fitili yaktığınız da çözümü burada aramanız çok garip, özellikle ben aynı gece aranıza birisini sızdırmak için göndermiş ve sizi vurduğum gün yine sokağınız da sözü geçen birisi ile gece için bir diplomasi olanağı sağlamaya çalışırken.

Özet ile DM rolüne girip, vurulduğunuz da çözümü burada arıyor olmanız garip.

#2 - 11.03.2020 02:20
Sorun yok.

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.