Konu: OOC-KİN  (Okunma sayısı 746 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 08.03.2020 01:53
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_McLean @Jeff_Brown

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tej_Powell @TTLas Dyler_Reedus @BayWick
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2020 01:00-01:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Arkadaşla 5 aydır tanışıyoruz fakat bazı olaylardan ötürü kavga ettik ooc kin yaptı vs. sonra ben bu sunucuya başladım bunla karşılaştık ben araç sürüyordum birden araç farlarını yak ve sağa çek gibisinden şeyler yazdı.(diğer hiçbir memurlar bana böyle birşey demedi sunucu da 15 saatim var sadece joseph böle yapıyor şahitçilerim de var.)beni hapise atmak için her türlü şeyi yaptı bunu yaptığına dair de video kaydı atıyorum OOC-KİN kanıtıdır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GIZLE
- GÖKSÜ=Joseph_Mclean

Ek açıklamalar(varsa):YOK.

Küfür etmemi kabul ediyorum, beni deli ettiniz kardeşim... Akşam boş bulduğum saate sunucuya giriyorum sözde eğlenmek için önümü kesip rol dışı gereksiz hareketler sergiliyorusnuz, video 20 dakika sonra burada olacak...

#11 - 08.03.2020 01:55
Tek bir sorum var, eğer sen bu ortamdan rahatsız oluyorsan neden bizim yanımızda olmaya devam ediyorsun,
Spoiler: GösterGizle
Lütfen biraz MANTIKLI olalım.

Benim sizinle adam akıllı rolüm bile yok farkındasınız değil mi?
Belirli oyunları sizinle oynamayı sevdiğim için girdim o discorda.. Zaten mikrofonumda bir sıkıntı var sizinle belirli yerlerde bile rol hakkında konuşmuyorum, bilgi savurmuyorum. Yahut sizi dinleyip rollerinize sebepsiz yere katılmyorum ?

#12 - 08.03.2020 01:56
(Akşam boş bulduğum saate sunucuya giriyorum sözde eğlenmek için) O zaman discordumuza hiç girmeyip seninle ilgili olmayan konulara cevap vermemelisin bu eğlenmek değil oyunumuzu baltalamak.

#13 - 08.03.2020 02:01
(Akşam boş bulduğum saate sunucuya giriyorum sözde eğlenmek için) O zaman discordumuza hiç girmeyip seninle ilgili olmayan konulara cevap vermemelisin bu eğlenmek değil oyunumuzu baltalamak.

Ne zaman görülmüş sizin rolünüzü baltaladığım, nerede görülmüş boş konuları üstüme alındğım?

Ben sizinle vice'da eğlenmiyorum ki?? (diğer oyunlarda sizinle oynamayı seviyorum) diyorum

Yaptığınız roller zaten
-Araç çalmak
-Araç çalmakx2
-Araç Çalmakx3
-Saat gece 02:30'da evlerin ziline basıp kaçmak(12 kere!)
-Araç çalmakx4?

#15 - 08.03.2020 02:05
Birinci Adı üstünde araç çalıyoruz bu bizim rolümüz yani burda yaptığımız bir hata yok rolsel olarak araç çalıyoruz ve satıyoruz burda yasak bir şey yok, ve o zil çalma rolünde'de eğlenmek için yaptık ve ben bunun için jail ve para cezası yedim yani buralarda roller var hatalı bir şey yok.

#16 - 08.03.2020 02:06
Artı olarak size kin beslesem her gördüğüm yerde sizi durdurur, boş boş sebeplerden bilerek ceza yazardım.. Ama yapmıyorum, çünkü kinim yok?
Jail yediğin için böyle davranacaksan ve her jail yiyişinde böyle adminleri oylamaya devam edeceksen bence hiç rolünü yaşatmamalısın, iyi akşamlar

#17 - 08.03.2020 02:07
Artı olarak size kin beslesem her gördüğüm yerde sizi durdurur, boş boş sebeplerden bilerek ceza yazardım.. Ama yapmıyorum, çünkü kinim yok?
Jail yediğin için böyle davranacaksan ve her jail yiyişinde böyle adminleri oylamaya devam edeceksen bence hiç rolünü yaşatmamalısın, iyi akşamlar
Zaten yapıyorsun. ;) Discord üzerinden araç çaldığımızı duyduğun an sebepsiz yere durduruyorsun.

#18 - 08.03.2020 02:07
Attığın ssdeki cezayı IC hapis yedik zaten neyin tatavasını yapıyorsun?

Yaptığınız rolleri diyorum, buraya "ceza" dahi yazmadım yaptığınız rolün kanıtı?

#19 - 08.03.2020 02:09
Birinci Adı üstünde araç çalıyoruz bu bizim rolümüz yani burda yaptığımız bir hata yok rolsel olarak araç çalıyoruz ve satıyoruz burda yasak bir şey yok, ve o zil çalma rolünde'de eğlenmek için yaptık ve ben bunun için jail ve para cezası yedim yani buralarda roller var hatalı bir şey yok.

1 kere basarsın 2 kere basarsın sence 12 kere basmak role mi giriyor ;)

Araç çalmanında bir sınırı var sunucuda pd yokken bile artı olarak sunucuda sahibi aktif olmayan araçlarıda çaldığınızı burada belirtmek isterim. Kanıtlarım yok, sizlerde doğru söylemediğiniz için zaten bu da devre dışı olarak geçecek