Araç farlarınızı yakın: Gece saatlerinde araçlar ilerken illa ki farlarını yakmaları lazım, açmıyorlarsa onlara söylemem gerekli, arkadaşa gerekli uyarıları yapıyorum... Açmıyor bende sağa çekmesini söyledim(Bildiğiniz üzere samp'ta farları sadece araç sahipleri açıyor) kişi aracın farlarını açmadığı için sağa çektirme hakkına da sahip olduğumu düşünüyorum.
Peki Cihat dostum, bana "Bir hafta içinde silahalrı toplayın Eray(Joseph McLean'ı) CK edeceğiz demen(dc üzerinden)
@Osaka34 Beni sinir ediyorsun düşük roleplay sucunularından gelip burada(vice'da) sadece araç çalıyorsun. Yemin ederim sizin discorda geldiğiminden itiibaren sadece bunu duyuyorum senden:
-Kanka araç çalacam ya(
-Kanka tamirci açık mı?(
-Tamirci açık başlıyayım ben o zaman araç çalmaya
Ben hiç bir zaman PD rolümü senin gibi insanlar için boş yere kullanmadım kimseye hakısız hapis atmadım(Kaç kişiye sadece rollerden soğumasın diye az atmışlığım bile var)
Bana öncedene ettiğin hakaret ve küfürleri neden kayıda almadın kardeşim, bana bunu açıklar mısın?
Seni neden (360 dk) hapise attığımın videosuda gelecek.. Hakkında ayrı bir şikayette bulunacağım.