Konu: OOC-KİN  (Okunma sayısı 752 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.03.2020 01:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joseph_McLean @Jeff_Brown

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tej_Powell @TTLas Dyler_Reedus @BayWick
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.03.2020 01:00-01:30 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Arkadaşla 5 aydır tanışıyoruz fakat bazı olaylardan ötürü kavga ettik ooc kin yaptı vs. sonra ben bu sunucuya başladım bunla karşılaştık ben araç sürüyordum birden araç farlarını yak ve sağa çek gibisinden şeyler yazdı.(diğer hiçbir memurlar bana böyle birşey demedi sunucu da 15 saatim var sadece joseph böle yapıyor şahitçilerim de var.)beni hapise atmak için her türlü şeyi yaptı bunu yaptığına dair de video kaydı atıyorum OOC-KİN kanıtıdır.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR: GIZLE
- GÖKSÜ=Joseph_Mclean

Ek açıklamalar(varsa):YOK.
« Son Düzenleme: 08.03.2020 01:46 CihatBaba31 »

#1 - 08.03.2020 01:38
Şahitliğimi onaylıyorum.Şahıs bu hatayı birden fazladır yapıyor.

#2 - 08.03.2020 01:38
@CihatBaba31 kanıtları direkt ekran görüntüsü veya youtube linki olarak günceller misiniz?

#3 - 08.03.2020 01:45
Araç farlarınızı yakın: Gece saatlerinde araçlar ilerken illa ki farlarını yakmaları lazım, açmıyorlarsa onlara söylemem gerekli, arkadaşa gerekli uyarıları yapıyorum... Açmıyor bende sağa çekmesini söyledim(Bildiğiniz üzere samp'ta farları sadece araç sahipleri açıyor) kişi aracın farlarını açmadığı için sağa çektirme hakkına da sahip olduğumu düşünüyorum.

Peki Cihat dostum, bana "Bir hafta içinde silahalrı toplayın Eray(Joseph McLean'ı) CK edeceğiz demen(dc üzerinden)??? @Osaka34
Beni sinir ediyorsun düşük roleplay sucunularından gelip burada(vice'da) sadece araç çalıyorsun. Yemin ederim sizin discorda geldiğiminden itiibaren sadece bunu duyuyorum senden:
-Kanka araç çalacam ya(
-Kanka tamirci açık mı?(
-Tamirci açık başlıyayım ben o zaman araç çalmaya

Ben hiç bir zaman PD rolümü senin gibi insanlar için boş yere kullanmadım kimseye hakısız hapis atmadım(Kaç kişiye sadece rollerden soğumasın diye az atmışlığım bile var)
Bana öncedene ettiğin hakaret ve küfürleri neden kayıda almadın kardeşim, bana bunu açıklar mısın?
Seni neden (360 dk) hapise attığımın videosuda gelecek.. Hakkında ayrı bir şikayette bulunacağım.

#4 - 08.03.2020 01:47
Vee, vee :DDD

"O Attığın 360 dk hapisin hepsini ödeceğim sana" demen bence tamamen bu OOC-Kin ha?

#5 - 08.03.2020 01:47
Şahitliğimi onaylıyorum, aynı şekilde bu ortamda sohbet ederken bizim düşünüp planladığımız rolleri duyduğu zaman bizi ses kaydı aldığını idda edip bizi ses kaydı ile tehdit ediyor, bunun sonu gelmedi biz bu arkadaşla bu sunucuya başlamadan önce tanıyorduk birbirimizi eski sunucularda'da genelde discord üzerinde oluyorduk ve bu arkadaş oralarda'da meta yapıyordu, bence bu arkadaşın artık bir ceza alması gerek bu olaylar çok oldu artık rahat bir rol ortamı yaşıyamıyoruz lütfen ilgilenin.

#6 - 08.03.2020 01:49
Şahitliğimi onaylıyorum, aynı şekilde bu ortamda sohbet ederken bizim düşünüp planladığımız rolleri duyduğu zaman bizi ses kaydı aldığını idda edip bizi ses kaydı ile tehdit ediyor, bunun sonu gelmedi biz bu arkadaşla bu sunucuya başlamadan önce tanıyorduk birbirimizi eski sunucularda'da genelde discord üzerinde oluyorduk ve bu arkadaş oralarda'da meta yapıyordu, bence bu arkadaşın artık bir ceza alması gerek bu olaylar çok oldu artık rahat bir rol ortamı yaşıyamıyoruz lütfen ilgilenin.

Araçlar ile dc'den beni trollemenize ne demelisiniz?
Aracınız ile önümü kesip ellerinizi havaya kaldırıp yukarıyı göstermeniz, video'su var video yükleniyor atacağım

#7 - 08.03.2020 01:50
@Jeff_Brown Discorddan bizi dinlediğini itiraf etmişsin lol xd benim yaptığım rollerden araç çalmamdan sanane dc de neden dinliyorsun?

Ben seni bir gün araç çalarken bile PD iken yanıan gelmedim, hiç bir meta durumunda bulunmadım... Kafanızdan işler uydurup sözde bana da aynı cezayı verditme peşinde değilseniz bende bir şey bilmiyorum :P

#8 - 08.03.2020 01:50
Uydurmak ? O da güzelmiş.

#9 - 08.03.2020 01:52
Tek bir sorum var, eğer sen bu ortamdan rahatsız oluyorsan neden bizim yanımızda olmaya devam ediyorsun,
Spoiler: GösterGizle
Lütfen biraz MANTIKLI olalım.