Konu: [REHBER] Kadın Rolleri  (Okunma sayısı 944 defa)

#0 - 06.03.2020 00:15
Öncelikle kadın rolü yapacak kişilerin her hareket, tavır ve davranışlarına ek olarak mimiklerine dikkat etmesi gerekmektedir. Unutmayın sizi bir erkekten ayıran özelliğiniz, fiziksel görünüşünüz dışında, hareket, tavır ve davranışlarınızdır. Kadın karakter rolü yapacak insanların ilk önce bilmesi gereken şeylerden bir tanesi şu olmalıdır; bir kadın karakter yönetiyorsunuz, bu yüzden bir erkek kadar güçlü olmayı düşünmeyin bile.(karakter yapısına göre değişir.) Kadınlar zarif ve narin canlılardır. Bu yüzden her yaklaşımınızda erkek karakter yönetiyormuşcasına kahraman davranmayı bir kenara koymanız gerekiyor. Bunları hallettiğiniz zaman bir kadın karakter kullanmak için ilk adımı atmış oluyorsunuz.

İkinci adıma geçecek olursak; insanlarla iletişim. Bu çok büyük etmenlerden bir tanesi. Bu etmen sonucunda size yaklaşan insanların hal ve hareketlerinde değişim elbet olacaktır. Sizin yanınıza yaklaşan bir erkeğe/kadına ön yargılı davranmamalısınız. Bir erkek size gelip “Merhaba” dediğinde sizi arzuluyormuş gibi bir şey çıkartmayın ortaya. Sizden bir şey isteyebilir veya sizinle tanışmak isteyebilir. Güler yüzlü ve sıcakkanlı olmaya bakın. Bu iki şeyi yaptığınız taktirde insanlar arasında hoş görüleceksiniz. Kadınlara karşı bir ego savaşı çıkabilir. Bu çok normal bir şey, her kadın bir başka kadını kıskanabilir ama bu demek olmuyor ki başka bir kadını kıskanıyorsunuz diye kadını vurmayın. Onlara karşı güler yüzlü olun ve kelimeleriniz ile ezin onları. Kelimeler ile aranızın iyi olması gerekiyor, aktif olarak hayatı yaşamalısınız. Tabii bu sizin karakteriniz ile bağlantılı bir durum ama ben bunu öneririm açıkçası. Böylelikle ikinci kısımda ki iletişimi de hallettiysek üçüncü adıma geçelim.

Üçüncü adım; hastalık dönemi. Hastalık döneminde yani regl döneminde agresif roller yapabilirsiniz. Bu tamamen sizin yaratıcılığınıza bağlı. Kendinize belirli günler seçip bu rolleri gerçekleştirebilirsiniz. Birçok role olanak sağlayabilir bu yaptığınız rol. Bu adım aslında tamamen opsiyonel denilebilir. Ama zevk almak için bu rolleri uygulayabilirsiniz.

Dördüncü adım; karakter yapılandırması. Bir kadın rolü gerçekleştiriyorsanız boy/kiloya(karakterinize bağlı) önem vermelisiniz. Bir erkekten boy ortalaması olarak normal kadınlar kısadır. Bu dünyanın birçok yerinde geçmektedir. Eğer basketbolcu bir kadın rolü yapıyorsanız tabi uzun olacak, bir şişman kadın rolü yapıyorsanız tabii ki kilosu biraz fazla olacak. Ancak normal kadın rolü yapıyorsanız size tavsiyem boyunu 1.55 – 1.70 arasında tutmanız. Kilo olarak normal bir kilo istiyorsanız 50-60 kilo aralığında tutmanızı tavsiye ederim. Bunları hallettiniz diyelim, adımları tek tek geçtiniz ve bir karakter planlaması yaptınız. Az çok kadın rolleri hakkında bilgi edindiniz diyelim. Diğer bir aşamaya geçelim.

Beşinci adım; kıyafet seçimi. Bir kadın için en önemli şeylerden bir tanesi(belki en önemlisi) gün içerisinde giydiği kıyafetlerdir. Eğer bir kadın, bir ortamda birisi ile aynı kıyafeti giydiyse günlük neşesi düşebilir, somurtabilir. Çünkü kadınlar pişti olmayı hiç sevmezler. Bu yüzden seçeceğiniz kıyafetleri aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz. Aksesuar kullanımı bir kadın için çok önemli olabilir. Sunucuda var olan bir skini kendi skininize çevirmek sizin elinizde. Bu yüzden bunu iyi değerlendirmelisiniz.
« Son Düzenleme: 17.03.2022 01:14 Scealten »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.07.2020 03:07
 :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.07.2020 15:04
 :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 08.07.2020 16:45
Bugüne kadar hiç kadın rolü yapmadım ama yapmayı düşünüyorum. Kadın karakter açtığımda tekrar tekrar buraya uğrayacağım. Teşekkürler.
+1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 14.07.2020 05:05
bad girl var bu şehirde, silah taşıyanlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 16.07.2020 11:29
Gerçekten çok yararlı bir konu, her kelimesine tek tek katılıyorum. Erkek gibi kadın rolleri yapanları da kınıyorum.
« Son Düzenleme: 17.02.2021 11:42 exempratum »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 18.07.2020 18:24
Roleplay hayatım boyunca kadın karakterler yönetmiş ve erkek rolünü yapamayan biri olarak beğendim yararlı bir rehber, güzel yerlere değinmişsiniz.
Bir şey daha eklemek isterim. Böyle roller yapmak da güzel oluyor, ss atıyorum.
Biraz troll emotelar var ama kusura bakmayın :d
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 18.07.2020 18:30 dreps »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 18.07.2020 18:25
bad girl var bu şehirde, silah taşıyanlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 19.07.2020 02:31
Faydalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 19.07.2020 02:54
Roleplay hayatım boyunca kadın karakterler yönetmiş ve erkek rolünü yapamayan biri olarak beğendim yararlı bir rehber, güzel yerlere değinmişsiniz.
Bir şey daha eklemek isterim. Böyle roller yapmak da güzel oluyor, ss atıyorum.
Biraz troll emotelar var ama kusura bakmayın :d
Spoiler: GösterGizle

konu yararrlııı, bu rolde sürekli görmek istediğim tür rollerdenn
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok