Konu: Gördüğünüz garip rüyalar  (Okunma sayısı 220 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2020 16:37
Her uyandığımda eğer garip, ilgi çekici veya saçma bir rüya gördüysem direkt özel not defterime kaydedip anlamını araştırıyorum. Sizin hatırladığınız garip rüyalarınız neler?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 05.03.2020 16:41
küçüklükten kalma bir rüyam((baya küçüktüm 7 8 yaşında falan))
sanki bir salgın var gibi herkes kendini evine kilitliyordu, bizim evimizin kapısı çalınmıştı ve balkona kaçmıştım. ardından babam gelmişti ve baba diye sarılacakken babam beni balkondan aşağı atmıştı ama o atarkenki suratı çığlığın suratı gibi bir şeydi düştüğüm gibi zıplayarak kalkmıştım zaten
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.03.2020 19:43
Bugün öğle uykusunda çok garip bir rüya gördüm.

Gizli bir görevdeyim, dedektifim. Bir cinayeti araştırıyoruz tanımadığım birisiyle. Bir inşaat alanında şüpheli kişiler(üç farklı topluluk) var ve birbirlerini pek sevmiyorlar. Bizim takip ettiğimiz bir topluluk var ve bu topluluk yaklaşık 4-5 kişilik. Bu kişilerden birisi telefonunu yere düşürüyor aşağı inerken, ben telefonu kapıyorum ve mesajları aramaları kontrol ediyorum. Mesajlarda kişilerin suçu işlediğine dair kanıt buluyorum ancak telefonu alıp kaçırmamız sıkıntılı olacağından dolayı rehbere kendimi ekleyip whatsapp üzerinden atmaya çalışıyorum. Bu esnada diğer topluluklar yaptığım şüpheli hareketleri gördüğünden dolayı gizli-saklı yapmaya çalışıyorum. Peşinde olduğumuz topluluktan birisi gelip bizi görüyor ve ne yaptığımızı soruyor. Ortama ayak uydurma çabasıyla yeni elemanlar olduğumuzu söylüyoruz(yanımdaki arkadaş) ancak pek inandırıcı gelmiyor. Ben telefondan kendi telefonuma kanıtları atıyorum ancak üç farklı topluluk etrafımızı sarıyor.

Devamı gelmedi. Keşke gelseydi. Bir dizi çıkardı buradan.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 05.03.2020 20:11
@Manwe The White oyuna dönüyordu
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 15.03.2020 10:56

Ne güzel "rüya"ymış.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 15.03.2020 11:20
valla çok garip bir rüya gördüm, rüyamda Thor oluyordum. mitolojileri araştırmayı sevdiğimden sanırım, ayrıca norse şeylerine ilgi duyuyorum.

rüyamı anlatayım. storm ve mjolnirim vardı, ama sapları kırıktı sadece ufak bir yerden tutabiliyordum sürekli elimi kesiyorlardı marangozun birine yaptırıyordum işte avmlere gidip silahlarla kızlara artislik falan yapıyordum ne bileyim işte mesela ileri fırlatıyordum sonra kıza bakarak çağırıyordum geliyordu tutamıyordum düşüyordu falan bi de mesela silahları sadece birbirine vurduğumda kullanabiliyordum ikisini birbirine çarptırınca kafama yıldırım iniyordu ve silahlar yükleniyordu işte o zaman uçabiliyor ve yıldırım püskürtebiliyordum işte sürekli kalabalık yerlerde gezerken "al lan kaldır yiyorsa" falan yapıyordum hatta bi avmye almamışlardı ve ben de o metallere düt eden cihazdan geçmek için silahları dışarıda bırakıp içeriye girince çağırmıştım güvenlikler kovalamıştı sonra bizim mahallede bi evin çatısında birisi komşunun tüm çikolatalarını çalıyordu ben de silahları çağırıp birbirine vurup uçmuştum adama napıyosun lan sen demiştim sonra kafasına stormbreakerı fırlatmıştım ama sapı habire kırıldığı için mjolniri de zor tutuyordum sonra storm adama isabet etmedi geri çekildi ben de mjolniri de fırlattım ama aklıma tüküreyim ikisini de fırlatınca nasıl hava durucam mal mıyım takibi duramadım silahların ikisi de gidince yere düşüyordum tam düşerken ikisini de çağırdım tam geliyorlarken yere çakıldım uyandım

gerçekten inanılmaz saçma bir rüya evet ama inanılmaz gerçekçiydi sanki olay dün yaşanmış gibi tüm rüyayı hatırlıyorum neredeyse ve harbiden de bayağı uzundu. bu arada türkçeyi biraz katlederek sizi tetiklemiş olabilirim sövmeyinnn
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 15.03.2020 12:20
Bu tarz rüyalar gerçekleşiyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 15.03.2020 20:08
Teyzem doğum yapmadan önce rüyamda onun bebeğini görmem ve teyzemin rüyadan sonra o sabah doğum yapması
(Anneme: 2 Erkek çocuğu olacağını söyledim ve doğru çıktı halbuki doktorlar "1 Erkek 1 Kız" diyorlarmış
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#8 - 16.03.2020 10:26
Teyzem doğum yapmadan önce rüyamda onun bebeğini görmem ve teyzemin rüyadan sonra o sabah doğum yapması
(Anneme: 2 Erkek çocuğu olacağını söyledim ve doğru çıktı halbuki doktorlar "1 Erkek 1 Kız" diyorlarmış
Page 3, bütün sırrı bozdun lna
Spoiler: GösterGizle
Allah analı babalı büyütsün inşallah  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok