valla çok garip bir rüya gördüm, rüyamda Thor oluyordum. mitolojileri araştırmayı sevdiğimden sanırım, ayrıca norse şeylerine ilgi duyuyorum.
rüyamı anlatayım. storm ve mjolnirim vardı, ama sapları kırıktı sadece ufak bir yerden tutabiliyordum sürekli elimi kesiyorlardı marangozun birine yaptırıyordum işte avmlere gidip silahlarla kızlara artislik falan yapıyordum ne bileyim işte mesela ileri fırlatıyordum sonra kıza bakarak çağırıyordum geliyordu tutamıyordum düşüyordu falan bi de mesela silahları sadece birbirine vurduğumda kullanabiliyordum ikisini birbirine çarptırınca kafama yıldırım iniyordu ve silahlar yükleniyordu işte o zaman uçabiliyor ve yıldırım püskürtebiliyordum işte sürekli kalabalık yerlerde gezerken "al lan kaldır yiyorsa" falan yapıyordum hatta bi avmye almamışlardı ve ben de o metallere düt eden cihazdan geçmek için silahları dışarıda bırakıp içeriye girince çağırmıştım güvenlikler kovalamıştı sonra bizim mahallede bi evin çatısında birisi komşunun tüm çikolatalarını çalıyordu ben de silahları çağırıp birbirine vurup uçmuştum adama napıyosun lan sen demiştim sonra kafasına stormbreakerı fırlatmıştım ama sapı habire kırıldığı için mjolniri de zor tutuyordum sonra storm adama isabet etmedi geri çekildi ben de mjolniri de fırlattım ama aklıma tüküreyim ikisini de fırlatınca nasıl hava durucam mal mıyım takibi duramadım silahların ikisi de gidince yere düşüyordum tam düşerken ikisini de çağırdım tam geliyorlarken yere çakıldım uyandım
gerçekten inanılmaz saçma bir rüya evet ama inanılmaz gerçekçiydi sanki olay dün yaşanmış gibi tüm rüyayı hatırlıyorum neredeyse ve harbiden de bayağı uzundu. bu arada türkçeyi biraz katlederek sizi tetiklemiş olabilirim sövmeyinnn