Konu: 5.03.2020 - Steven Foster  (Okunma sayısı 449 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2020 12:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Shwarzfit 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Steven Foster
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC-OOC DOLANDIRICILIK
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiden 200K'a takım aldım, beni takım discorduna çekti. Normalde herkesin takımı var orada kalması gerekir herkesin.. Kişi benle ilgilenmedi, takım discordundan attı. PM'lerime cevap vermedi. Discord'dan engelledi. BARİZ DOLANDIRILDIM.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Admin power oynamasın, lütfen gereken yapılsın. Eğer böyle bir şikayette de cevap negatif gelecekse, yarından itibaren herkesi dolandırıp rol yapacağım. İnsanlarda zevk kalmıyor. Kişi hem paramı aldı, hem DC'dan engelledi. Hem Futbol Takım grubuna almadı, her yerden engellemiş. Böyle bir şey olacaksa, rezalet durumdayız. @Democrituss

#1 - 05.03.2020 13:50
Selam dostum, sana bütün iyi niyetimle yardımcı olmaya çalışmama rağmen hoşgörüsüz davrandığın için seninle daha fazla DC'den muhattap olmak istemedim ve bu yüzden sildim. Takımın duruyor, bundan sonra oyuncu transfer etmek vs istersen forum PM yoluyla benimle iletişime geçersin, olması gereken bu zaten. Maçlar da DC kanalından değil, youtubetan canlı olarak yayınlanacak. Maçlarını da takip edebilirsin, sana kalmış. Yani yine, bir önceki şikayetinde olduğu gibi dolandırılmalık bir durum yok. Sevgiler.

#2 - 05.03.2020 13:54
Benimle muhatap olmayı istemiyorsan, para alırken "yalakalık" tarzında yaklaşmayacaktın. Bana paramı vereceksin, bariz dolandırdığın ortada. Sistemsel bir zararın yok zaten, milletin parasını alıp allo cello yapıyorsun. Kusura bakma ama sana iyi niyetle gelen herkese havalara giriyorsun. Tek amacım şu, paramı ver takımımı sil. Amacım para değil, oyuncu transfer etmekti. " ANLAMIYOR MUSUN " gibi bir tepkiyle karşılaştığım için. Paramla rezil oluyorum.

#3 - 05.03.2020 13:59
Benimle muhatap olmayı istemiyorsan, para alırken "yalakalık" tarzında yaklaşmayacaktın. Bana paramı vereceksin, bariz dolandırdığın ortada. Sistemsel bir zararın yok zaten, milletin parasını alıp allo cello yapıyorsun. Kusura bakma ama sana iyi niyetle gelen herkese havalara giriyorsun. Tek amacım şu, paramı ver takımımı sil. Amacım para değil, oyuncu transfer etmekti. " ANLAMIYOR MUSUN " gibi bir tepkiyle karşılaştığım için. Paramla rezil oluyorum.

Bu konu diğer şikayette tartışıldığı ve açıklamalarda bulunduğum için tekrar açıklamayacağım. Evet, sizinle ekstra bir muhabbete girme zorunluluğum yok. Sadece aldığınız hizmet çerçevesinde muhabbete girme zorunluluğum var bunu da normal bir şekilde forum PM yolu ile gerçekleştirebilirsiniz. Kullandığınız dil de çok yanlış, daha fazla uzatmayalım ve yöneticilerin kararını bekleyelim.

#4 - 05.03.2020 14:09
Kişiye yazmışım, cevap vermiyor. Tekrar dolandırıldığımın farkındayım. Kime sorsam, evet dolandırmış diyorlar, paramı almak istiyorum.

#5 - 05.03.2020 14:18
Anlamakta ciddi zorluk çekiyorsun dostum sanırım.  ;D Eğer lig ile ilgili bir şey soracaksan, konuşacaksan forum PM'den benimle iletişime geçebilirsin ben de müsait olduğum zaman geri dönüş sağlarım. Çok basit aslında. Takımın silinmedi, oyuncuların silinmedi, maçları izleyebileceksin ve hatta dilediğin gibi transfer yapabielceksin. Hiçbir hakkın elinden alınmadı, oyun içerisinden attığın PM'den cevap alamadığın için mi dolandırıldığını düşünüyorsun?  ;D
« Son Düzenleme: 05.03.2020 14:24 Shwarzfit »

#6 - 05.03.2020 14:27
Anlamakta ciddi zorluk çekiyorsun dostum sanırım.  ;D Eğer lig ile ilgili bir şey soracaksan, konuşacaksan forum PM'den benimle iletişime geçebilirsin ben de müsait olduğum zaman geri dönüş sağlarım. Çok basit aslında. Takımın silinmedi, oyuncuların silinmedi, maçları izleyebileceksin ve hatta dilediğin gibi transfer yapabielceksin. Hiçbir hakkın elinden alınmadı, oyun içerisinden attığın PM'den cevap alamadığın için mi dolandırıldığını düşünüyorsun?  ;D
Dostum, kısa ve net. Paramı istiyorum, sana değişiklik katan bir şey yok. Sözleşmede paranın iade edilmeyeceğini söylemedin? Henüz maçlara da katılmadım zaten?

#7 - 05.03.2020 14:31
Birebir tartışmalarınıza son verin. Marketten çikolata almıyorsunuz, takım satın alıyorsunuz. Takımı nasıl iade edeceksiniz?
Birbirinizi sevmeyebilirsiniz lakin saygı duymalısınız. Forum PM üzerinden iletişime geçerek, oyuncu değişikliği vs. durumları bildirebilirsiniz. İade yapılmayacak, ihlal yok.