Konu: 4.03.2020 - Steven Foster  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2020 23:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steven Foster @Shwarzfit
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Steven Foster
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC-OOC Dolandırıcılık.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye 200 bin dolar verdim, takım hazırlattım: Takımı hazırladı, sonrasında oyuncu istedim. " ANLAMIYOR MUSUN " gibi bir tepki verdi. Bu nedenle takımdan vaz geçtim, iade etmesini istedim. Ondan sistemsel hiç bir şey almadım, o 200K para aldı. Bir kaç kişiyle aramızda maç atacaktık parasına, " Özel hayatım var bakamam. " dedi biz de enayi olmadığımız için 200K paramın iadesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Param iade edilsin. Takım benden silinebilir, oyuncular geri iade edilebilir. Tek isteğim 200K paranın geri iade edilmesi, böyle bir kerizliğe düştük. Hiç bir getirisi olmayan bir şeye 200K para bağladık, amacımız eğlenceydi. Kişi bize onu sağlamıyor.

« Son Düzenleme: 04.03.2020 23:27 Callazo »

#1 - 04.03.2020 23:55
Merhabalar,

İlk olarak, 200.000$ verip takım hazırlattım demişsiniz. Bu parayı hayır olarak vermediniz, bir hizmet karşılığında verdiniz. Hizmet de, Lig kurulacak ve belli kurallar ile lig oynanacak. Canlı olarak takip edebileceksiniz. Bunun yapılmasındaki amaç ise tamamen farklı rol imkanları sunmaya çalışmak ve keyif almanızı sağlamak. Herhangi bir kâr amacı gütmüyoruz aksine zararda çıkacağız sezon sonunda çünkü yaklaşık olarak 1M parayı ödül olarak sezon sonunda dağıtacağız. Bunu da yine sizin için yapıyoruz. Karşılığında bir şey beklemiyoruz, sadece biraz hoşgörü. Lig maçları 3 günde bir oynanıyor. Lig maçı olduğu gün sizin görmediğiniz, ama arka tarafta verilen saatlerce bir emek söz konusu  Canlı yayın hazırlığı, oyun içi ayarlar, maçlar oynandıktan sonra hazırlanan videolar ve yazılan haber yazıları gibi. Ben bu işe kendi isteğimle giriştim ve kendi özel hayatıma ayarlayarak, aynı zamanda da ligi çok fazla uzatmamak adına maçları zaten 3 güne bire indirdim. Siz de bunun bilincinde bir şekilde bu organizasyona  dahil  oldunuz. Ligde 18 takım olduğunu düşünün, herkes hazırlık maçı isterse, bunun altından nasıl kalkılabilir? Bu kadar boş zamanı olan bir insan var mı, ben sanmıyorum. Ben bunu size bu şekilde açıkladım, hoşgörülü davranmak yerine kız arkadaşım gibi trip attınız.

Oyuncu transferi konusuna gelecek olursam da, sistem çok basit ve konuda detaylı bir şekilde açıklanmış.  Transfer listesinde yazan oyunculardan istediğini seçersin, yazılı banka hesap numarasına parayı gönderirsin, parayı gönderdiğine dair SS'i bana PM olarak atıp,  istediğin oyuncuyu yazarsın. Ben de  oyun  içinden transferi sağlarım. Sen ise iki gündür "şu oyuncuyu istiyorum" tarzında sadece mesaj atıyosun. Ben de sana iki gündür sistemin nasıl işlediğini anlatmaya çalışıyorum, anlamamakta ısrar ediyorsun. En sonda da, (taş olsa çatlar) anlamıyor musun dostum, sistem bu şekilde işliyor diyip tekrar açıkladım. Sonunda ödül dağıtılacak bir organizasyon işletiyoruz, ona göre maddi manevi planlamalarımızı yapıyoruz. Bu sebeple, paranızı iade etmeyeceğimi belirttim. Dolandırıcılık bir durum yok, siz lig hizmetine para vererek dahil oldunuz, istediğiniz gibi kafanıza göre hazırlık maçı isteyip, red edilince bu şekilde tepki veremezsiniz. Ha verebilirsiniz, ama paranızı alamazsınız. İyi günler.

#2 - 05.03.2020 00:02
Bana sen bu olayda para iadesi yapılmayacağını sözleşmede söyleseydin, almayabilirdim. Ama bunu söylemedin, parayı alma hakkına sahibim.
@balvenie @Nyarko @Heavenly @Keddy @Manifesto

#3 - 05.03.2020 00:17
Sözleşmede para iadesi yapılacağına dair de bir metin bulunmuyor ona bakarsan. Kaldı ki bu kadar hoş görüşüz olunabileceğini tahmin etmemiştim. Bir hizmet bedeli ödediğiniz zaman, karşınızdaki insanı özel köleniz gibi görmeniz maalesef çağımızın hastalığı. Aşağıda her defasında size yardımcı olmaya çalıştığıma dair SS'leri bırakıyorum.

Spoiler: GösterGizle

Konuda getiriler ve götürüler tek tek açıklandı. Bunları bilerek dahil oldunuz. Biz size ekstra vaatler verip, sonra ödül yok hadi by-by demedik. Ekstra hizmet istediniz, (hazırlık maçı) sebebiyle neden yapılamayacağını açıkladım. İnsanlara da logolarını ben vermedim, Google 2004 yılında halka arz edildi. Onun haricinde oyun içinden görüntü isteyen herkese görüntülerini attım. Sen istediğinde, sana da attığımı hatırlamıyorsan, belki yukarıdaki SS'ler hatırlamana yardımcı olur. İyi akşamlar.

#4 - 05.03.2020 00:19
Dostum, kaba çıkıştığım için kusura bakma. Ortada allo cello bir para yok, 200 bin var. Parasında değilim eğlencesindeyim, eğlenmek isterken içine ettin benim zevkimin. Ama bir şey demiyorum, hak habip. Ters çıkıştığım için kusura bakma, ben o 200 binle daha şekilli eğlenirdim. Savunman bu kadarsa yetkili kararı.

#5 - 05.03.2020 00:24
Burada herhangi bir problem gözükmüyor. Sunucuda bir oyuncudan ev aldıktan sonra ben bu evi istemiyorum, sen sözleşmede iade edemezsin demedin, sana dolandırıcılıktan şikayet açıyorum gibi bir durum söz konusu. Sen orada bir takım alıyorsun ve bu takıma para ödüyorsun, takımın yenilince, oyuncuyla tartışında, canın istemeyince gibi durumlarda, paramı ver istemiyorum deme hakkınız olmuyor. Burada herhangi bir kural ihlali işlenmemiş, aldığınız hizmetin ücretini ödemişsiniz. Ceza veya yaptırım yapılmayacaktır.
« Son Düzenleme: 05.03.2020 00:25 Democrituss »