Konu: [04.03.2020 - Jesus_Carbonell - Remy_Altidor] Deathmatch  (Okunma sayısı 512 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2020 01:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: J. Carbonell - @Alberto35 , R. Altidor - @Eren
Olaya dahil olan şahit karakter adı: J. Cordilla - @Fasci
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2020  00.24 ile 00.31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler ile bir husumet yaşandı. Birliğimin üyesi olan Juarez Cordilla ve karşıdakiler ile brawl rolüne gireşecekken kişilerden biri erken davrandı. Kişiler vurmaya başladıktan sonra Remy_Altidor karakteri aracının yanına koşup silahını çekip üzerimize ateşlemeye başladı. Şahısı o sırada yumrukluyorduk. Daha sonrasında kişiler ile Idlewood'da tekrar karşılaştım. Karşılıklı atışmalardan sonra bu sefer Jesus_Carbonell adlı karakter ateşlemeye başladı. Olaydan yaklaşık 10 dakika sonra.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 04.03.2020 01:14 haclıgama »

#1 - 04.03.2020 01:18
Basit bir oluşan kavgadan direkt olarak silaha davranılmamalı

#2 - 04.03.2020 01:26
Yaptığınız birlik kural ihlali açıkça görülüyor. Onaylı hood olmadan o bölgeyi sahiplenemezsiniz.

Siz Jesus'a focuslandınız ve kaçmama imkan verdiniz, bende siz ona dalarken silahımı çektim. Daha sonra Jesus karakteri ile IC buluştuk ve Jesus'a silahımı verdim. O an haberciler fotoğrafımı çekti ve amacım kafa karışıklığı yaratmaktı. Siz vurulduktan sonra zaten departman tarafından alındık.

Olaydan çok sonra düşürüldünüz, üstünüze açtığım ilk ateş uyarı atışıydı kaçmanız için yaptım, daha sonra Jesus sizi düşürdü.

Sizin Birlik Kural İhlali yapmanızın dışında bir sıkıntı göremiyorum. İyi roller. Daha fazla savunma yapmayacağım.
« Son Düzenleme: 04.03.2020 01:30 Eren »

#3 - 04.03.2020 01:30
brawl rolunde 2 kişi tek kişiye giriştiniz arkadaşımda silahını çekti yaralı düşürmeme amacıyla ateş etti ardından aracına bindi gitti, yaralı olduğunuz halde tekrar gelip artistlik taslayıp tehtid etmeye başladınız benimde karakterim bunu yediremediği için sizi vurdu olay bu kadar basit.

#4 - 04.03.2020 01:31
Anlamadığım tek bir şey var illegal bir birlik/oluşum ne zamandan beri polislere sığınıyor, juarez arkadaşınız polislere bizim size sıktığımızı söyleyip bizi departmana şikayet ediyor? tutuklattırıyor.
« Son Düzenleme: 04.03.2020 01:35 Alberto35 »

#5 - 04.03.2020 01:42
Bir yeri sahiplendiğimiz yok arkadaşlar rol oluşması adına bir şeyler çabalıyoruz, orada kaç defa insanlarla husumet yaşadık çoğu insan orada durdu ağzımızı açmadık maksadımız basit bir kavga rolü çıkarmaktı ama bu kadar basit bir sebepten silah çıkaracağınızı bilseydik role dahi girmezdik. Polise sığınma olayı yok, rolün gidiş yolunda iyiliğinizi düşünecek değilim.
« Son Düzenleme: 04.03.2020 01:52 Fasci »

#6 - 04.03.2020 01:44
arkadaşım arada kaldıgım için beni korumak adına ateş etti farkındaysan sizi düşürebilirdi ama düşürmedi olay yerinden uzaklaştık tekrar geldiğimizde hala tehtid etmeye devam ediyorsun sslerdede gözüküyor zaten tehtid ettiğin bende arabadan inip sana ateş ediyorum.

#7 - 04.03.2020 01:48
Arkadaşın düşürmek adına ikimize ateş açtı ama oluşan kargaşada düşüremedi açık ve net konuşalım değil mi? Madem Miguel'i tekrar tehdit etti diye düşürdünüz. Beni niye gelip durduk yere vurduğunu açıklamana gerek yok zannedersem. Gerekli savunmalar yapıldıysa sonucu bekleyelim.

#8 - 04.03.2020 01:49
diyecek başka birşeyim yok ya yetkili kararı durduk yere sataşıp olay çıkarmak istiyen kişilersiniz.

#9 - 08.03.2020 01:26
Şikayeti inceledim. İlk olarak belli karakterler gruplaşıp bir birlik kurup belli bölgelerde rol yapabilirler ve talep ettikleri bölgelerde kimler ne yapıyor, neden yapıyor gibi sorgulamalarla aşırıya kaçmadan sahiplenmeye başlayabilirler, ki sahiplenmeye çalışmazlarsa zaten hood onayı için bir icraatte bulunmuyorlar demektir. Bu şikayette hood onayı ihlali görünmüyor.

Karakterler birbirleri arasında yaptıkları zıtlaşma rollerinde işleri ciddi noktalara vardırmakta özgürdür ancak her zıtlaşmada işin sonunda silaha sarılmamalıdır. Sunucuda sürekli gereksiz silahların patladığı roller görmektense, işlerin dayak veya daha farklı yollarla, yani daha gerçekçi bir şekilde çözülmesini görmek istiyoruz. Bu rolde silaha sarılmanız çok yanlış değil, sonuçta kendi insiyatifiniz ama rolün gidişatında çok da kan davası yaratacak bir olay görülmüyor. Bu yüzden bu tarz rollerde silaha sarılmak tek seçeneğiniz olmasın.

Özetlersek, FX3 Tiny Locos tarafında bir hata görmüyorum. Sadece bölgede rol yapıyorlar ve bu rollerin içinde bu tarz sataşmalar da olmalı. Cılkı çıkarılmadığı, bölgeye her gelene sataşılmadığı sürece sıkıntı olmayacaktır. Silah çeken kişileri ise bu seferlik şartlı bir şekilde uyarıyorum. Vurduğunuz karakterler size tekrar sataşmadığı sürece o kişilere silah çekme rolü yapmayın. Eğer bunu yaparsanız bu şikayetteki uyarı silinecek ve iki katı ceza alacaksınız.

Bunun bir oyun olduğunu unutmadığınızı ve OOC olarak birbirinize kinlenmeyeceğinizi düşünüyorum. İyi eğlenceler.