Konu: [29.02.2020 - David_Galeno, Charles Mendoza] Emotesiz Silah Kullanımı  (Okunma sayısı 541 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.02.2020 22:02
Bu arada ben 100 dakika jail yedim onunla alakalım bir sıkıntım yok isterseniz jail açılmasın ama silah verilsin. Şikayet edilen şahıslar birkaç gün öncede şikayet edilmiş, başkaları tarafından. Gereken cezaları almalarını ve silahımın geri verilmesini talep ediyorum, iyi akşamlar
Hem sıkıyorsun, hemde rol iptali istiyorsun, rol iptal olacaksa bizimde silahlarımız geri verilsin, bizimde jailimiz açılsın, sanırım sen bu oyunu rol için değilde silah için oynuyorsun.

#11 - 29.02.2020 22:05
sizin gibi low-rp'lerin azalması için uğraşıyorum yaptığınız rol emotesiz önce emote öğrenin...

#12 - 29.02.2020 22:11
Video kanıtlı halen emot verdim diyorsun. İlk sıkan David Galento. Arkadaşım emot verip uzi ile yürüyor ateş açmıyor göz korkutmak icin. ilk sıkan adam emotunu vermiyor direkt ateş açıyor diğer kişi ise silahını çeker emotu veriyor bunu göz ardı ediyoruz zaten. Videoda gözükmesine rağmen yalanlıyorsun. Yetkili birisi zaten izler videoyu gerekli işlemleri yapar. Boş yoruma gerek yok videoda çıkan şeyleri yalanliyorsunuz halen.

#13 - 29.02.2020 22:11
Bu arada ben 100 dakika jail yedim onunla alakalım bir sıkıntım yok isterseniz jail açılmasın ama silah verilsin. Şikayet edilen şahıslar birkaç gün öncede şikayet edilmiş, başkaları tarafından. Gereken cezaları almalarını ve silahımın geri verilmesini talep ediyorum, iyi akşamlar
Bize açılan şikayetlere git bir bak bakalım kim haklı çıkmış? Ondan sonra gel burada konuş.

#14 - 29.02.2020 22:15
uzatmaya gerek yok yetkili izler karar verir kendi muhakemesini yapar.

#15 - 01.03.2020 15:02
Holmes Knife'ın emoteuna karşılık emotesuz silah çekilmiş, sorun yok. Şikayet açmadan önce yaşadığınız şeye göz gezdirin ve oyun kurallarını inceleyin.

Alıntı
Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.