Konu: Küçük Havana: Chavez'in Organizasyonu (Kübalılar)  (Okunma sayısı 2587 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#60 - 22.03.2020 15:24
fenasın başa belasın
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

666

*
v2 Oyuncusu
#61 - 22.03.2020 15:41
OOC BİLGİLENDİRME:

Bizimle rol mü yapmak istiyorsunuz? O zaman bu kısmı dikkatli şekilde okuyun.
Öncelikli olarak değineceğim şey, yetkili birliği olduğu için avantaj ya da +'da olacağınız düşüncesi ile oluşuma katılmayı düşünüyorsanız, baştan katılmayın. Artıda olmaktan daha çok, çoğu zaman eksi duruma düşeceksiniz. X birliği yaptığı ufak çaplı ihlal sonrası uyarı alıyorken, bu birliğin oyuncuları ceza alacak. Çünkü yetkili oluşumundasınız, ihlal ya da hataya yer yok.

Birliği,
a) Mobster takımı
b) Sokak takımı şeklinde ikiye ayıracağız. Detayları birliğe katılan kişiye özel olarak bildireceğim.

OOC ALIMLAR
OOC alımları bir süre aktif edeceğiz. Oluşumda şu an sadece iki kişiyiz, yeterli üye sayısına ulaştığımızda alımları kapatacağım. Eğer katılmak istiyorsanız, aynı zamanda Vice V1 döneminin, karakter başvurusu olan soruyu yanıtlamanız gerekiyor. Aşağıdaki videoyu izledikten sonra, video hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşmalısınız. @666 ya da @serserikaraeski i 'a özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Umarım köklü bir birlik olur çünkü Vice Şehrinin bu konsepte ihtiyacı var. @666 'nın rollerini Thomas West'teki psiko hallerinden az çok tahmin ettiğimden Kübalı boss rolünü kaldıracağına eminim.  Bol şans.

fenasın başa belasın

İyi dilekleriniz için minnettarım!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#62 - 22.03.2020 15:43
Bu adam işi biliyor takipteyim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 26.03.2020 17:11
 :) :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

666

*
v2 Oyuncusu
#64 - 26.03.2020 19:31

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

666

*
v2 Oyuncusu
#65 - 26.03.2020 21:55
Konsept, Çukur dizisindeki Karakuzu çetesi konseptini almış. Güzel konsept, severim.

Komik arkadaş ve yancılarına sesleniyorum, kuyruğunuza nasıl bastıysam bir türlü acısı geçmedi galiba. Birlik lideriniz Fasci dahi Mixing yaparak ancak bir şeylere ulaştı ve ispatlanmasına rağmen her zaman olduğu gibi söylediğiniz yalanlar ile üste çıkmaya çalışma çabası ise takdire şayandı.Nasıl oluyorsa bu arkadaşın hiç yüzü de kızarmıyor. Tüm ihlalleri yaptıktan sonra sanırım bir nebze de olsun tatmin oldunuz ve ihlal yaptığınız halde benim yapmamam gerektiğine dair tavsiye verecek kadar dahi alçalarak, bu işi ileri boyuta taşımayı başardınız. Bu acısını geçirmemiş olacak, sürekli buraya gelerek ağlamanız ve burayı ağlama duvarı ilan etmeniz hoş değil. Kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat beni bu üsluba sürekli itekleyen ve hakaret etmemi sağlayarak sunucudan uzaklaştırmaya çalışmanız gerçekten garip. Başaramadığınız ve bana karşı kaybettiğiniz için ağlayarak  birlik kapatan sizdiniz ve bunun çaresi burada değil.
En başında söylediğim gibi şerefinize kalmış, hiç bir şeyi beceremediğiniz gibi dürüst olmayı da beceremeyip kendinizi bu yönde tatmin etmeye çalışmanız gerçekten fazlasıyla garip.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#66 - 26.03.2020 22:08
İyi de dostum, ben gerçekten konunun buralara gelmesini istemedim. Çünkü Çukur izliyordum bi' ara, bu konsept üzerinde başka bir platformda çalışıyordum, ben burada sana herhangi bir gönderim yapmadım, yaptıysam özür dilerim, tamamen kendi düşüncem ile yazım, kötü bir gönderim olsun istemedim, çünkü önceden iki taraflı sokak takımı-mafya takımı tip bir şey önceden düşündüğüm konseptti, tekrardan yanlış bir ileti olduysa kusura bakma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#67 - 27.03.2020 16:34
Müziği açmayı unutmayın. ;)
Spoiler: GösterGizle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#68 - 28.03.2020 05:17
Merhaba beyler, boş yere lafı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Son zamanda yaşanan birlik liderlerinin devir törenlerinin ardından sonunda sancağı ben devraldım. Şuan tam anlamıyla bir revizyon dönemine girdik, birlik küllerinden yeniden doğacak. önümüzdeki hafta boyunca revizyon dönemi sürecek, birlik ile ilgili yapılması ve halledilmesi gereken her şey halledilecek. OOC alımlar bir süre açık olacak. Bu yolda bizimle beraber yürümek isteyen dostlarımız bana forumdan direk mesaj yollayabilirler.

Vice şehri yanacak, şehirde sert Küba fırtınaları esecek!  :) :)

OOC BİLGİLENDİRME:

Bizimle rol mü yapmak istiyorsunuz? O zaman bu kısmı dikkatli şekilde okuyun.
Öncelikli olarak değineceğim şey, yetkili birliği olduğu için avantaj ya da +'da olacağınız düşüncesi ile oluşuma katılmayı düşünüyorsanız, baştan katılmayın. Artıda olmaktan daha çok, çoğu zaman eksi duruma düşeceksiniz. X birliği yaptığı ufak çaplı ihlal sonrası uyarı alıyorken, bu birliğin oyuncuları ceza alacak. Çünkü yetkili oluşumundasınız, ihlal ya da hataya yer yok.

Birliği,
a) Mobster takımı
b) Sokak takımı şeklinde ikiye ayıracağız. Detayları birliğe katılan kişiye özel olarak bildireceğim.

OOC ALIMLAR
OOC alımları bir süre aktif edeceğiz. Oluşumda şu an sadece iki kişiyiz, yeterli üye sayısına ulaştığımızda alımları kapatacağım. Eğer katılmak istiyorsanız, aynı zamanda Vice V1 döneminin, karakter başvurusu olan soruyu yanıtlamanız gerekiyor. Aşağıdaki videoyu izledikten sonra, video hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşmalısınız. @balvenie ya da @Celsius 'a özel mesaj olarak gönderebilirsiniz.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok