Konu: [Geniş Zaman] Hei Zuanshi [2]  (Okunma sayısı 451 defa)

#0 - 27.02.2020 12:23
ikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hei Zuanshi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm server (İsteyen herkes yorum atabilir.)
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Geniş Zaman

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sunucunun huzurunu bozuyorlar tek yaptıkları DM atmak.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

Bunu yazdıktan sonra youtube'deki tüm videolarına ekibimdeki yani ÇAPRAZ ATEŞ SONUCU vurdukları kişilerin pişkin pişkin videolarını,sslerini atıyorlar.

Birkaç örnek video;

&feature=emb_title
&feature=emb_title
&feature=emb_title
https://hizliresim.com/17nkN1 Gökdoğan'ın Birlik tanıtımına attığı ss.

Bunlarla sınırlı değil. Bir sürü videoları var. Kanallarındaki videolarda başka sunucularda direk emote verme ihtiyacı bile durmadan insanlara DM atıyorlar.

Ek açıklamalar(varsa): Bu yaptıklarına tüm herkes şahittir. Gerekenin yapılmasını istiyorum. Allen tarafından uyarılmalarına rağmen böyle şeylere devam ediyorlar ve pişkin pişkin ÇAPRAZ ATEŞ SONUCU yanlışıkla vurdukları kişilerin sslerini koyuyorlar.

#1 - 27.02.2020 15:51
Vurulan kişilerden biri de olarak şöyle bir açıklama yapmak istiyorum.Bizim Hei Zuanshi tarafından İtalyanlar ile anlaşma yapıldığı görülmedi duyulmadı. Videolarda da görüldüğü gibi biz orda kaçmaya çalılşıyoruz, mermilerin odağı italyan bir arkadaş. sırf orada bulunduk diye de bize sıkmaları yanlış. Bence bu çapraz ateş değil. Arkadaşlar çok kişi olunca herkes tek kurşun da ölüyor, malum hırslarını alamıyorlar, hem yerdeki düşmüş kişilere hemde sivillere ateş açıyorlar.Normalde uyarı yapılmıştı fakat şikayet açılmış tekrardan söyleyeyim dedim.
« Son Düzenleme: 27.02.2020 15:55 phobia »

#2 - 27.02.2020 16:31
SAVUNMA

Ben sizin farklı kişilerden bahsettiğinizi sanmıştım. Bahsettiğiniz kişileri sizin birliğinizde sanıp, size ileti atmıştım. Fakat, değillermiş.

Önceden açtığınız birlik ise Balvenie tarafından 'Kaos yaratmak' sebebiyle kapatılmış.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5700.60

İlk önce, bu şikayeti sizin açmaya hakkınız yok.
Matt Dark, Tej Powel ve Brendon Diaz sizin birliğinizde bulunmadığı için, bu şikayeti sizin açmaya hakkınız yoktur.
Matt Dark, Brandoz Diaz ve Tej Powel önceden sergilediği aramızda agrasif roller bulunmaktadır.
gördüğünüz üzere birliğimde bulunan Chan Tung'a ateş açmışlar.

NOT: İtalyanlar ile anlaşma bizim rolümüze bağlı. Konuşulması gereken yer burası değil.

#3 - 27.02.2020 16:38
@Justice Devamını getirir. Önceki konuyada yazmıştı.

Bu olay yaşanmadan önce birliğimdeydiler açma hakkımda bulunuyor. Bu şikayeti açma sebebim; Bir DM'ci birliğinin kapatılmasına vesile olmak..
Üslubuna dikkat etmeyi öğren, sonra cevap alırsın.
Kaldıramayacağınız rolleride oyun içi sergilemeyin. Birliğiniz sunucuda 'Kaos yaratmak' sebebiyle kapatıldı. Herkese negatif rol sergilemekteydiniz.
« Son Düzenleme: 27.02.2020 16:40 GÖKDOĞAN »

#4 - 27.02.2020 16:40
@Justice Devamını getirir. Önceki konuyada yazmıştı.

Bu olay yaşanmadan önce birliğimdeydiler açma hakkımda bulunuyor. Bu şikayeti açma sebebim; Bir DM'ci birliğinin kapatılmasına vesile olmak..
Üslubuna dikkat etmeyi öğren, sonra cevap alırsın                  .

gerçekler.

;D  ;D  ;D  ;D

#5 - 27.02.2020 17:01
Petrucci birliğinden olduğum için ve olayın mahallemizde yaşandığı için sadece bir şey söylemek istedim. İkinci attığınız video spoiler kısmındaki. Çok da çapraz ateş gibi durmuyor açıkcası. Bildiğim kadarıyla sizin adamlarınız ve hiç de çapraz ateş değil.
(Önceki konuya yazdığımın aynısı)

#6 - 27.02.2020 17:44
SAVUNMA

Ben sizin farklı kişilerden bahsettiğinizi sanmıştım. Bahsettiğiniz kişileri sizin birliğinizde sanıp, size ileti atmıştım. Fakat, değillermiş.

Önceden açtığınız birlik ise Balvenie tarafından 'Kaos yaratmak' sebebiyle kapatılmış.

Matt Dark, Tej Powel ve Brendon Diaz sizin birliğinizde bulunmadığı için, bu şikayeti sizin açmaya hakkınız yoktur.
Matt Dark, Brandoz Diaz ve Tej Powel önceden sergilediği aramızda agrasif roller bulunmaktadır.

NOT: İtalyanlar ile anlaşma bizim rolümüze bağlı. Konuşulması gereken yer burası değil.

Şunu belirtmek isterimki, bu olay sizin bizi vurduğunuz gecenin sonrasında oldu sabah oldu ayrıca Chan Tung'a da sordum ben bunu arkadaş sıkıntı olmayacağını bile söyledi. Yani agresif rolle alakası yok. Ayrıca Chan Tung'u aracımıza aldıgımızda gayet sakin bir şekilde rolümüzü yaptık, olabildiğince az bir agresif davrandık kişiye (şahsın beni vurmasına rağmen). Dediğim gibi ben sadece şikayet açılmışken fikrimi söyleyeyim dedim.
« Son Düzenleme: 27.02.2020 17:47 phobia »

#7 - 27.02.2020 17:52
SAVUNMA

Şunu belirtmek isterimki, bu olay sizin bizi vurduğunuz gecenin sonrasında oldu sabah oldu ayrıca Chan Tung'a da sordum ben bunu arkadaş sıkıntı olmayacağını bile söyledi. Yani agresif rolle alakası yok. Ayrıca Chan Tung'u aracımıza aldıgımızda gayet sakin bir şekilde rolümüzü yaptık, olabildiğince az bir agresif davrandık kişiye (şahsın beni vurmasına rağmen). Dediğim gibi ben sadece şikayet açılmışken fikrimi söyleyeyim dedim.
@Seerakly Chan Tung'un kendisi. Gün içerisinde savunma yapacaktır.

#8 - 27.02.2020 17:55
Şuan evime doğru yoldayım. 1.5-2 saate yanıtlayacagım. (Mobil)

#9 - 27.02.2020 17:58
Şuan evime doğru yoldayım. 1.5-2 saate yanıtlayacagım. (Mobil)

Ben bunu şikayet amaçlı yollamadım. Zaten birlik için uyarı verildi.