Merhaba, belirtmek istiyorum ki bu sistem başka bir sunucuda daha var ve gerçekten eğlenceli roller dönmesini sağlıyor. Kısaca sistemden bahsedeyim, belli bir komut ile şişe çevirme odası oluşturuyorsunuz.

Daha sonra davet ile oyuncuları bu odaya çekebiliyorsunuz ve kabul edebilecekse geliyor.

Odaya girdikten ve herkes hazır olduktan sonra, bir komut ile sistemsel olarak şişeyi çeviriyorsunuz ve rastgele bu şişe dönüyor.
Edit: Buraya bir ekleme yapıyorum, bazı kişiler tam olarak sistemin amacını anlamamış. Çok kısa bir örnek vereceğim rolden.
Logan Carney: Çeviriyorum.
* Logan Carney pet şişeyi çevirdi.
Daha sonra alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi chat'e yazı yansıyacak ve kime çıktığı yazacak. Tamamen şans. IC olarak bir odaya girmiyorsunuz.
Bundan sonra da karşıdaki kişiye doğruluk mu cesaret mi diye sormak kalıyor. Bu şekilde rolünüzü devam ettiriyorsunuz, kısaca bu sistem sadece şişe çevirmecede bir düzen sağlıyor.

Kısaca sistem bu şekilde, sadece sivil değil her türlü rolün önünü açacaktır. Sunucuda oyuncuların yaptığı roller genelde kısıtlı kalıyor. Şişe çevirmece rolleri gerçekten eğlendiriyor ve uzun sürüyor. Bu yüzden gelmesi gerektiğini düşünüyorum, bunun gibi birçok daha sistem gelebilir. Roller sadece sisteme bağlı değildir bunu biliyoruz ancak sistemler de rol kalitesini her zaman etkiler diye düşünüyorum. Sistem hakkında olumlu ve olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.