Konu: [23.2.2020] Chan_Tung - Sürekli RP  (Okunma sayısı 258 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2020 21:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Chan Tung - @Seerakly
Olaya dahil olan şahit karakter adı:-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18:24 - 18:50 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Aktif rol ortamında AFK + Sürekli RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Aktif çatışma rolünde afk kalmak, oyunu alt taba atarak hasar yememek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Bugün Las Colinas'da yaşanan çatışma rolünde arkadaş çatışma ortamında Alt Tab'a atarak çatışmada afk kalıyor, rol ile arkadaşı kaçıramıyoruz, hasar vuramıyoruz.
Spoiler: GösterGizle

Burada da çatışma rollerinin aktif olduğu yerleri işaretledim, araç yoğunluğundan da anlayabilirsiniz.Kişinin AFK kaldığı yeri ok ile gösterdim.
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):-

#1 - 23.02.2020 22:12
Spotify'dan 3-5 saniyelik bir şarkı değiştirdim. Arkadaş SS alıp, hemen gitmiş. Gerekli rolümü zaten sürdürdüm.
Görsel:
« Son Düzenleme: 23.02.2020 22:22 Seerakly »

#2 - 23.02.2020 22:24
Spotify'dan 3-5 saniyelik bir şarkı değiştirdim. Arkadaş SS alıp, hemen gitmiş. Gerekli rolümü zaten sürdürdüm.
Görsel:

İki saniyelik olmadığı bariz ortada süre farkına baktığımızda. Savunma yapıldığına göre karar için yetkili gelene kadar konuyu kilitliyorum.

#3 - 24.02.2020 01:17
@Seerakly'in isteği doğrultusunda verilen bilgilerle beraber yeniden değerlendirildi:

Ekran görüntünüzde saat 18.24 (Canı full)
@Seerakly'in ekran görüntüsünde saat 18.26 (Canı çeyrek, yaralanmış)
@Seerakly'in ekran görüntüsündeki saatten üç dakika öncesi 18.23 oluyor.
Ekran görüntüsünü aldığınız saatte @Seerakly'in yaralı süresini beklemesi gerekiyor.

Bu süre zarfında tabii ki AFK kalmaması gerekiyor fakat ekran görüntünüzü kırptığınızı fark ettim, kırpılan yerde şu yazıyor: (telefon) Chan Tung: Kim var hatta, öhöhöhö
Bu nedenle mi kırptınız bilemiyorum fakat hiçbir şekilde KIRPMA, EDITLEME, KARALAMA yapmamanız gerekiyor.
« Son Düzenleme: 24.02.2020 16:38 Heavenly »