Konu: [22.02.2020] Toplu şikayet @bakhtiyar @dayı @Callazo  (Okunma sayısı 657 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2020 00:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Galeno @bakhtiyar Pedro_Escamilla @Callazo  Juan_Callazo @dayı

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gabriel_Cortez @bersanakceylan Luis_Vargas @NightLovel  Erwin_Horward
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.02.2020,22.15 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1- David_Galeno emotesiz, sebepsiz, 5 dakika roleplay yapmadan AK-47 ile sıkma.
2- Pedro_Escamilla sebepsiz yere ateş etme.
3-  3.Videodaki sıkanlar.
4- Juan_Callazo RK ve Fear RP ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  22.02.2020 tarihi, saat 22.15 civarında Jefferson taraflarında.. Şimdi en baştan olayı şöyle açıklayayım.. Biz Pedro_Escamilla'nın evi taraflarında 4 kişi üstünlük sağlamaya gidiyoruz.. Pedro_Escamilla'yı gördüğümüzde tek buluyoruz şahısa burada oturması için para vermesini dile getiriyoruz şahıs evine kaçarak kendini kilitliyor. Şimdi bu 1. olay.. Ondan sonra tam Pedro_Camilla'nın evi önünde dönüyoruz Juan_Callazo ve Santiago_Canizeres iki kişi motor ile bize çarpıyor sayı olarak üstünüz.. Juan_Callazo Fear RP İhlali  yaparak bize küfürler ediyor Gabriel_Cortez adlı birlik arkadaşım ona gerekli emote ile saldırıyor.. Juan_Callazo sayıca üstünüz ve fiziksel olarak hasar almış durumdayken Fear RP ihlali yapıp karşılık veriyor bizde silahlarımız çıkarıp şahısı orada RK'lıyoruz.. Ondan sonra Santiago_Canizeresi'de bize karşı bir saldırıda ve savunmasız olduğu için orada bırakıyoruz.. Ondan sonra yaklaşım 40-45 dakika sonra 54.Streette takılırken Santiago_Canizeres yanımıza gelip park halindeki aracımıza motorluya gelip tekme atarak aynasını kırıp kaçıyor..(Buranın kanıtını alamamışız Loglardan kontrol edilirse sevinirim).. Ondan sonra biz Santiago'yu kovalarken Pedro Escamilla'nın evinin önüne doğru kaçıyor biz onun için araçtan inerken Pedro_Camilla ve yandaşları biz hiçbirşey yapmadan saldırıyorlar tabii ki orada düşürüyoruz ve olay yerine polis gelerek Theodore_Hughes ben Shotgun, Gabriel_Cortez Desert Eagle, Luis_Vargas Uzi'yi polislere kaptırıyoruz.. Ondan sonra David_Galeno adlı roleplay AK-47'sini yere atıyor ve silahın izini kaybettiriyor tabii ki polisler bulamıyor bulamayınca suçsuz olduğunu düşünüyorlar ve bırakıyorlar.(David_Galeno'nun AK-47 ile sıktığı ve sonrasında jail yemediğinin kanıtı aşağıda) En son olarak Juan_Callazo beni görüyor ve yanında IC arkadaşına bana vurmasını söylerek İntikamımı almış oluyor ve RK kural ihlalini gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-) Bizim Pedro_Camilla'yı ilk bastığımız screenshot:

2-) Juan_Callazo'nun RK'ladığımız ve Fear RP ihlali yaptığı screenshot:

3-) Santiago_Canizeres'in Juan_Callazo'nun yanında olduğu screenshot:

4-) Santiago_Canizeres'i kovalarken Pedro_Escamilla'ya rast geldiğimiz yer:
(Videonun 10.saniyesinde sağdan ekrana giriyor ve Pedro'ların yanına gidiyor.)

5-) En son olarak biz Santiago_Canizeres için araçtan iniyoruz ve bilip bilmeden daha role girmeden Pedro_Camilla ve David_Galeno'nun tayfası sıkmaya başlıyor:
(David_Galeno video başı direk evine giriyor ve aksini alıp emote vermeden, role girmeden sıkmaya başlıyor)

6-) Son olarak ise Juan_Callazo RK kural ihlali :
&feature=youtu.be

Burdada hasarlar ekran görüntüsü:

* İstediğim gerekli kişilere cezaları verilmesi ve gerekli kişiler tarafından sağlanan kural ihlallerinden dolayı Theodore_Hughes Shotgun, Gabriel_Cortez Deagle, Luis_Vargas Uzi'sinin geri iade sağlanmasını istiyorum.

Eklemeyi unutmuşum polisin biz yerde yatarken geldiği screenshot:
(Crash yedim düştüm ve oyuna geri girdim)

« Son Düzenleme: 23.02.2020 01:07 atay »

#1 - 23.02.2020 00:27
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.02.2020 00:50
 5 dakika roleplay yapmadan AK-47 ile sıkma
yeni mi bu kural beyler

#3 - 23.02.2020 00:51
5 dakika roleplay yapmadan AK-47 ile sıkma
yeni mi bu kural beyler
Kural değil, kastettiği şey daha aramızda 5 dakka rol geçmeden bizi AK-47 ile taraman realist olmuyor. Bunu demeye çalışmış. DM yani.

#4 - 23.02.2020 00:55
5 dakika geçince realistik oluyor yani. yarın sabah savunma yaparım

#5 - 23.02.2020 00:57
Öncelikle terbiyeni takın. Seviyeli konuş. Seninle orada ilk defa görüşüyoruz sana biz gelince vahiy iniyor herhalde hemen eve girip ak alıp emote vermeden ağzını açmadan tarıyosun..

Savunulcak birşey yok yaptığın ihlal apaçık ortada bu arada silahını yere atma mevzusunuda Diego adlı memur ile konuştum herşey sistemsel olarak araştırılcak..
« Son Düzenleme: 23.02.2020 00:59 atay »

#6 - 23.02.2020 01:02
5 dakika geçince realistik oluyor yani. yarın sabah savunma yaparım
Bu kadar şeyi çarpıtınca, olmayan şeyleri oluyor gibi gösterince eline ne geçiyor? Şahsen beni strese sokuyorsun.

#7 - 23.02.2020 01:13
Arkadaşlar gelip bana yumruk attınız para istediniz amacınız haraç mi dedim evet dediniz adamimizi vurdunuz biz vurunca mi sebepsiz ateş oldu. Keşke ssleri silmeseydim. Savunmam bu kadardır iyi geceler.

#8 - 23.02.2020 01:17
Arkadaşlar gelip bana yumruk attınız para istediniz amacınız haraç mi dedim evet dediniz adamimizi vurdunuz biz vurunca mi sebepsiz ateş oldu. Keşke ssleri silmeseydim. Savunmam bu kadardır iyi geceler.

Biz dialoğa giriyoruz hemen silahımıza sarılmıyoruz Juan bize agresif rol sergiliyor ama yanındaki Santiago'yu savunmasız bulduğumuz için ellemiyoruz.. Yani hiçbir zaman IC chate tek birşey yazmadan silahımıza sarılıp saldırı açmadık.
Bu arada yaptığınız Revenge Killing oluyoe daha gelmişiz size üstünlük sağlamısız RK sürei geçmeden intikam alıyorsunuz birlik olarak.
« Son Düzenleme: 23.02.2020 01:24 atay »

#9 - 23.02.2020 01:25

Biz dialoğa giriyoruz hemen silahımıza sarılmıyoruz Juan bize agresif rol sergiliyor ama yanındaki Santiago'yu savunmasız bulduğumuž için ellemiyoruz.. Yani hiçbir zaman IC chate tek birşey yasmadan silahımıza sarılıp saldırı açmadık.

Öncelikle, olaya dahil olduğum için yazma gereksinimi duydum; David_Galeno'nun oluşumundayım ve siz bana ateş açtıkan sonra olayı doğal olarak onlara açıyorum. Sizi yemliyoruz, David size parayı getireceğini söyleyip içeriye giriyor ve olanlar oluyor. Durduk yere, keyfi bir ateş açma söz konusu değildir.
https://i.hizliresim.com/Xl2OPo.png - Bana ateş açmaları ve Pedro'nun olaylara tanıklık edip içeriye kaçmasından bir görüntü.

Bu arada premier'den inip sizi çapraz ateşe alanlardan birisi benim, şikayete eklemeyi unutmuşsunuz.