Selamlar.
Birlik lideriniz ekran görüntüsü düzenlemenizi mi istiyor? Karakter tanıtımı mı hortlatacaksınız? Forum iletisi mi kasıyorsunuz? Canınız sıkıldı ve rehberlere mi bakıyorsunuz? Hoş geldiniz.
Photoshop'u (CS6 ve türevleri) bilgisayarınız kaldırmıyor mu? Sorun değil.
Kaldırıyor ama kullanmayı beceremiyor musunuz? Hiiiiç sorun değil.
Videoyu ve rehberleri birebir uyguluyorsunuz ama yine de olmuyor mu? Üzülme.
Chatlog'un SS'ini almaya üşeniyor ve kendinizi role kaptırıp unutuyor musunuz? Kaostan Besleniyorum geldi.
Herkesin bildiği şu malum uygulamanın
inceliğini anlatacağım. İncelik diyorum çünkü o uygulama ile düzenlenmiş ekran görüntülerine baktığım zaman /do komutunun bile /me komutunun renginde olduğunu görüyorum, bir katkı da benden olsun istiyorum. Uygulama default olarak /me rengini yapıyor, peki diğer renkleri kullanmak istesek ne yapacağız? Bunu anlatacağım şimdi.
Takıntılılar için en kaliteli ve düzenli ekran görüntüleri bu uygulamadan çıkıyor, imla hataları da düzeltiliyor. Yapanın eline sağlık...
Öncelikle renk kodlarını en baştan vereyim. Renk kodları iyidir. Kullanın, kullandırtın...
Yayın:
FF7A31 [YAYIN] Nova Rosenberg: İyi akşamlar Vice!Emote:
C2A2DA * Nova Rosenberg 45'liği çeker./do :
79BFA3 * Albino hastasıdır. (( Nova Rosenberg ))Polis Mavisi(?):
8D8DFF KOD7Fısıldama(AW /w) ve telefon:
FFF700 Nova Rosenberg fısıldıyor: BBCode beni mahvetti.Uzaklardan konuşuyorum:
AAAAAA 8C8C8C Nova Rosenberg: Beni duyabiliyor musun? Nova Rosenberg: Duy beni!Polis kod zımbırtısı(??):
FFDBA0 00' 01' 02'
Açtık uygulamayı,
continue as guest>screenshot editor>edit screenshotKopyaladım, set chat yerine yapıştırdım. Timestamp zımbırtısını silmenize gerek yok, otomatik siliniyor.
Aaaa, o da ne? Turkuaz olması gereken /do böyle kalmış. Düzeltelim.
Yazının başına zbam diye yukarıda yazdığım
{RENK KODU} Ta-daaa, artık renklerle oyun oynayabilirsiniz. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Malum uygulamayı hala indirmemiş olanlar da indirir bir yerlerden...