ayrıca sen maske takıp renk değiştirmek görünmez yapmaz diyorsunda sen zaten benim diğer skini aracın içinden görmüş olman olanaksız, birinici sebebi sıkan kişi size dönük taraftaydı, ikinci sebep yüzüm örtük yüzümü tanıyamazsın, üçüncü sebep kıyafetlerimi aracın içinden göremezsin - size dönük tarafta değilim, araç hızlı geçiyor, aracın rengi ve plakası değiştirili - plaka emote ile çıkarılıp takıldı ve çıkık ve maskeli olduğumuzun emote'u verildi- Ganton bölgesi hepimizin bildiği üzere gang bölgesidir ve lowrider araçların kullanılması zevk için bile olması muhtemeldir, sadece 2 tane voodoo model araç var diye voodooyu görüp yargılaman saçma bir şey, nasıl polisler yayalar olmasa bile kaldırımda durmamıza izin vermiyorsa sen de normal rolünde gang bölgesindeyken o araçlar veya gang üyelerinin olduğunu varsayarak rolünü yapmalısın, örneğin groove streette bir çete olsaydı senin kendi başına oraya girmen saçmalık olurdu, çünkü orada aktif oyunucu olmasa bile rol gereği orda o gangin üyeleri varmış gibi davranman gerekirdi,
YANİ OYUNDA OLMAYAN BİR ŞEYİ VARMIŞ GİBİ DEĞERLENDİRMEN GEREKİRDİ, ÇÜNKÜ BENİM FİKRİMCE OLMASI GEREKEN ŞEY O.
Velhasıl-ı kelam aracımı şehirdeki 2 araçtan biri gibi yargılamaman ve beni tanımamamn gerekiyordu, umarım anlatabilmişimdir/anlayabilmişsindir.