Konu: Vice Roleplay'ı özel kılan şey nedir?  (Okunma sayısı 1794 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 08.04.2020 12:33
vice forumuna sağ tik öğeyi denetle yapıp alınan css kodlarini parayla forumlarında sattıran dünyanın en büyük türkçe gta platformları varken hepsine yol vermiş olması  :) i özel kılar sözde esinme gibi bir kelime üreterek bunu yapmaları dünya çapında serbest  ;) Neyse ki doğru yoldasınız. İzleyin ve öğrenin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#21 - 08.04.2020 12:35
@Koala Kendini yormana değmez. Bu tipler aylardır kapıdan alınmadığı ve tekrar da alınmayacağı için her türlü senaryoyu yazar çizerler. 24 saat platformlar başında "Bugün Vice'ı nasıl kötülesem?" diye düşünürler. Rolden bir haber, 5 ay önceki sıradan konuşmaları bile tek tek SS'leyip kendini doktor sanan ama hayatını SAMP'ta çürütmüş insanlar da dahil olmak üzere birçok profilin zaten ne olduğunu biliyoruz. Ayrıca o liste bir nevi onur listesi. Şahsen bir sunucuda bu isimlerin kara listede olduğunu görsem o sunucudan çıkmazdım, adamlar başlı başına toxic ve samp'ta anti oyuncu. Bu tipi bir sunucu almıyorsa o sunucu iyi sunucudur.

Kendi serverlarına en ufak "sanki biraz kötü" yorumunu anında silen(?) ama Vice Roleplay konularında bol bol hakaret içeren dünyanın en büyük türkçe gta platformlarının adaletine ise her zamanki gibi bir şey demiyoruz, böyle konular şaşırtmıyor artık :) Soran olursa adil yönetim falan dersiniz. (Herkes bizim platformumuzda sunucusunu tanıtmalı, reklam almalı, biat etmeli. Yoksa sampta sürekli karalatırız)

Beş ay önce şutlanan elemanın her aklına estiğinde her yerden bir şeyler sallaması... yakında kankileri yeni anti-vice sunucusu açıyordur, yer kapmaya hazırlıyorlar bunları da. Empati lazım.

Samp mafyası nedir? konusuna örnek olmuş. Her zaman dediğimiz gibi; haters gonna hate.

Not: Keşke günde 15 tane farklı yerlerde paragraflarca Manifesto konusu açılsa. Hele de böyle profiller açarsa... insanı yüceletmiyor değil.

Örnek İçerir:(vicev1 memories)

MINAVESFRPLAY sanki biraz kötü mü? >> Yorum silindi, sunucuları karalamayın.
VCEROLEPLA'in anasını s*sks*km Manifesto'nun ****** 15 kere hile actim salak oldugum icin banlandım hepsi oroos*** >>> Herkesin kendi görüşüdür kurallar gereğince bildrilebilir, işlem yapmıyoruz. (Çünkü bahsi geçen kişiler bize sunucu tanıtmadı, rakip oldular, forumumuza girmiyorlar bile, adminleri moderatörümüz bile olmadı???)

Şeklinde bakkal kafasında ilerleyen sözde dünyanın büyük türkçe gta platformlarına(gtaplatform sloganı değil mi bu? bir dakika, portal fikri de isim değişimi de ondandı zaten).... bu tip platformlara/üç beş "SAMP neden kanser hale gelmiştir"in cevabı olan yerlere prim vermemesi olabilir. Bir de burada takılan, yılda 15 sunucu açıp her gittiği yerden bir şekilde banlanan tipleri de kapıdan içeri sokmayınca... daha ne olsun ki? Bu yüzden Vice Roleplay özel.

Ve karşınızda Minigunfesto  ;)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#22 - 08.04.2020 12:36
/do minigunı cikarmistir
(allah allah ise bak yaw kendi sunucusunda fun modunda-hydra etkinlği gibi- minigun cekmek.... utanc verici, oysaki sobeit basip cekince ve videolara alinca cok komik oluordu)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#23 - 08.04.2020 12:40
Facebook'dan ölüm fermanını yayıp isminin reklamını yapan, yılda en az 2 3 kez ölen, kızların ilgisini çekmek için elimde sakatlık var diyen ancak fake kaslı fotoğraflarında iki elini de halter kaldırırken kullanan, movie sunucusunda sövüp Discord'dan ağlayan ve zamanındaki tartışmamızda Discord yazışmalarımızı koz olarak kullanan bu beyinden muaf, vasıfsız varlığın hala neden adı geçer anlamış değilim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#24 - 08.04.2020 12:47
Böyle insanların adını geçirmek yerine eğlencemize bakmamızda fayda var.
Kendi adıma konuşayım. Karantinada olmamıza rağmen haftada 2-3 gün işe gidiyorum. Onun dışında doktora yeterlilik sınavıma çalışıyorum. Kalan zamanlarımın büyük çoğunluğu ise sunucuda geçiyor. Güzel dostluklarıma burada yenilerini ekledim. Benim için sunucuyu özel kılan noktalardan birisi bu. Eski dostları da burada görmek de yine sunucuyu özel kılan noktalardan. Yarı legal/yarı illegal rol yaptığım için her kesimden insanla rolüm oluyor ve yukarıda da belirtildiği gibi sunucuda rol yapmaya aç büyük bir kitle var ve mutlu edici.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#25 - 08.04.2020 13:18
Mavi donum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#26 - 08.04.2020 14:53
Ardında yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz
demek ki doğru yoldasınız böyle devam
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#27 - 08.04.2020 15:19
24 yaşında(!) bir adam bu kadar hayatsız olup sabah akşam orada burada sunucuya mı sallıyormuş milletin aklı erimiş başka bir şey denmez buna.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#28 - 08.04.2020 15:30
Burası karışmış ben de ufak bir şey söylemek istiyorum.

ASGH ile kafayı tırlatmış tüm sunucu sahiplerine yalvarıp nereden kovulursa başka bir sunucu bularak gidip ASGH yönetimini almak için çabalayan, gecesini gündüzüne katıp yaptığı aptal hareketlerden dolayı şutlanan, barınmak için bağış yapan, rezil etmeye çalışırken kendisi rezil olan. Acınası haldesin dostum. : )

Evet, işte o arkadaş bu. @CerrahBey
« Son Düzenleme: 04.10.2020 12:26 Flexman »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok