Konu: Vice Roleplay'ı özel kılan şey nedir?  (Okunma sayısı 1801 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.02.2020 16:35
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 28.02.2020 03:02
Bence Dwayne Lamar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 28.02.2020 03:05
@Nyarko tabi. Kami'yi evlendirip Richman'e yollamasaydım legal karakterler için çok güzel konseptler çıkarabilirdik diye düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 07.04.2020 19:21
Kitlesi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 07.04.2020 19:29
- Yönetim ve admin kadrosunun oyuncular ile arasındaki bağ.

- Oturmuş bir düzen sonucunda ortaya çıkan birlikleri sürekliliğe götüren senaryo rolleri.

- Her türlü etkinlik arayışı ve sürekli etkinlik sonucunda oyuncuları bir araya toplayıp rol olanağı sağlaması.

- Kendine özgü haritaları.
« Son Düzenleme: 07.04.2020 19:31 Scealten »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#16 - 08.04.2020 11:54
Bu sunucuyu en önemli kılan şey CerrahBey gibi mikropların bu sunucuda barınamaması olabilir ve aynı zamanda toplu af çıkmaması.  8)  kara listede MD'den ötürü para çaldı vesaire hepsi doğru kardeş hepsi... Kaybedeceğin, yenik düşeceğin savaşa girme derim.
bir forumda halen sunucuyu ve Tolga'yı kötüleme çabaları ve benim bildiğim doğruları yanlış şekilde lanse etme uğraşları... yazık gerçekten. Devam ederse genel sohbete bununla ilgili konu açıp bütün her şeyi ortaya dökerim :)

Tartışmamızın tamamını buradan okuyabilirsiniz bana Tolga'yı savunduğum dolayısıyla Vice'da genel yetkili olacağımı söyledi. Sakat galiba :(

Kendisi de bu parayı ödeyip açığı kapatacam diyip bizi aylarca bekletti.... Dolandırdığını kendisi bildiğinden dolayı inkâr edemiyor ve forumda yaştan beni vurmaya çalışıyor miniğim diyor ama 20 yaşındayım??? XD Sözde ise kendisi 24 yaşında...

Bu konudaki olayları hayretle en yakınından ekibinin bir parçası olarak ben de izledim ondan buraya dökmek istedim içimi, Vice ne yapıyorsa haklı kardeşim senin içindeki şeytan, saf kötülük.
GTAMulti'de ağlaması ne Vice'ın oyuncu sayısını azaltır, ne Tolga'yı zedeleyebilir. Ne de benim Vice'ı savunmam beni Vice'da yetkiliye çıkartır ÇOCUK adam.

[/url]

İstersen SA:MP'ın en kanseri kimin olduğuna sen değil de diğer insanlar karar versin. Çünkü tüm platformlardan ban yiyen ben değilim ve her girdiğim platformda seviliyorum, senin hakkında millete bir şey dediğimde kusçakları geliyorrr, iğreniyorlar.  8)

[/url]

Yaştan vurmaya devam ediyor. (20 yaşındayım...)   :-\ Senin için konu açıp forumu kirletmeye değmez, bak ileti attım yakışır sana. İşine bak.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#17 - 08.04.2020 12:06
Bu sunucuyu en önemli kılan şey CerrahBey gibi mikropların bu sunucuda barınamaması olabilir ve aynı zamanda toplu af çıkmaması.  8)  kara listede MD'den ötürü para çaldı vesaire hepsi doğru kardeş hepsi... Kaybedeceğin, yenik düşeceğin savaşa girme derim.
bir forumda halen forumda sunucuyu ve Tolga'yı kötüleme çabaları ve benim bildiğim doğruları yanlış şekilde lanse etme uğraşları... yazık gerçekten. Devam ederse genel sohbete bununla ilgili konu açıp bütün her şeyi ortaya dökerim :)

Tartışmamızın tamamını buradan okuyabilirsiniz bana Tolga'yı savunduğum dolayısıyla Vice'da genel yetkili olacağımı söyledi. Sakat galiba :(

Kendisi de bu parayı ödeyip açığı kapatacam diyip bizi aylarca bekletti.... Dolandırdığını kendisi bildiğinden dolayı inkâr edemiyor ve forumda yaştan beni vurmaya çalışıyor miniğim diyor ama 20 yaşındayım??? XD Sözde ise kendisi 24 yaşında...

Bu konudaki olayları hayretle en yakınından ekibinin bir parçası olarak ben de izledim ondan buraya dökmek istedim içimi, Vice ne yapıyorsa haklı kardeşim senin içindeki şeytan, saf kötülük.
GTAMulti'de ağlaması ne Vice'ın oyuncu sayısını azaltır, ne Tolga'yı zedeleyebilir. Ne de benim Vice'ı savunmam beni Vice'da yetkiliye çıkartır ÇOCUK adam.

[/url]

İstersen SA:MP'ın en kanseri kimin olduğuna sen değil de diğer insanlar karar versin. Çünkü tüm platformlardan ban yiyen ben değilim ve her girdiğim platformda seviliyorum, senin hakkında millete bir şey dediğimde kusçakları geliyorrr, iğreniyorlar.  8)

[/url]

Yaştan vurmaya devam ediyor. (20 yaşındayım...)   :-\ Senin için konu açıp forumu kirletmeye değmez, bak ileti attım yakışır sana. İşine bak.
qraaaaaalllllllllllllll
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#18 - 08.04.2020 12:15
@Koala Kendini yormana değmez. Bu tipler aylardır kapıdan alınmadığı ve tekrar da alınmayacağı için her türlü senaryoyu yazar çizerler. 24 saat platformlar başında "Bugün Vice'ı nasıl kötülesem?" diye düşünürler.

Kendi serverlarına en ufak "sanki biraz kötü" yorumunu anında silen(?) ama Vice Roleplay konularında bol bol hakaret içeren dünyanın en büyük türkçe gta platformlarının adaletine ise her zamanki gibi bir şey demiyoruz, böyle konular şaşırtmıyor artık :) Soran olursa adil yönetim falan dersiniz. (Herkes bizim platformumuzda sunucusunu tanıtmalı, reklam almalı, biat etmeli. Yoksa sampta sürekli karalatırız)

Beş ay önce şutlanan elemanın her aklına estiğinde her yerden bir şeyler sallaması... yakında kankileri yeni anti-vice sunucusu açıyordur, yer kapmaya hazırlıyorlar bunları da. Empati lazım.

Samp mafyası nedir? konusuna örnek olmuş. Her zaman dediğimiz gibi; haters gonna hate.

Not: Keşke günde 15 tane farklı yerlerde paragraflarca Manifesto konusu açılsa. Hele de böyle profiller açarsa... insanı yüceletmiyor değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#19 - 08.04.2020 12:18
Örnek İçerir:(vicev1 memories)

MINAVESFRPLAY sanki biraz kötü mü? >> Yorum silindi, sunucuları karalamayın.
VCEROLEPLA'in anasını s*sks*km Manifesto'nun ****** 15 kere hile actim salak oldugum icin banlandım hepsi oroos*** >>> Herkesin kendi görüşüdür kurallar gereğince bildrilebilir, işlem yapmıyoruz. (Çünkü bahsi geçen kişiler bize sunucu tanıtmadı, rakip oldular, forumumuza girmiyorlar bile, adminleri moderatörümüz bile olmadı???)

Şeklinde bakkal kafasında ilerleyen sözde dünyanın büyük türkçe gta platformlarına(gtaplatform sloganı değil mi bu? bir dakika, portal fikri de isim değişimi de ondandı zaten).... bu tip platformlara/üç beş "SAMP neden kanser hale gelmiştir"in cevabı olan yerlere prim vermemesi olabilir. Bir de burada takılan, yılda 15 sunucu açıp her gittiği yerden bir şekilde banlanan tipleri de kapıdan içeri sokmayınca... daha ne olsun ki? Bu yüzden Vice Roleplay özel.
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
nautical, Justice,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok