Öncelikle merhabalar, iyi roller.
@atababa59 ve ben, dün bir tartışma sonucu sizin arkadaşlarınız tarafından saçma bir şekilde vurulduk. Yaralı rollerimizi yaptık ve saatimizin dolmasını bekledik. ( O rol için şu linki inceleyebilirsiniz, bir hata yok :
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5715.0) Daha sonra bugün bana pompalıyla sıkan şahsı aramak üzere birkaç kez mahallenizde dolaştım ve Erwin'i mahallede gördüm. Ardından rampadan yukarı çıktım ve Erwin peşimden geldi. Erwin'i gördüğüm gibi emotemi verdim, Erwin'in yalan söylemesine gerek yok emote dibinde verildi, bunu inkar etmesi saçma olur. Bu zamana kadar silahı gereksiz yere DM atmak için kullanmadım, hatta silahı da kullanmadım.
Sende muhtemelen bir bug olmuş olabilir çünkü uzakta değildin, emotenin gözükebileceği bir mesafedeydin. Artı olarak bir hatırlatma yapayım, Noob DM sebepsiz yere yumruk atmak oluyor ve yetersiz rol bilgisi ile suçlanmam yanlış. 2015'ten beri bu ortamdayım, neyin ne olduğunu gayet bildiğimi düşünüyorum. Umarım rollerinizi gidişatı düşünerek yaparsınız, bu adam nasıl olsa geri dönmez vuralım gitsin kafasıyla rol yapmayın ve yazım kurallarına olabildiğince dikkat edin. Log kontrolü yapılabilir, kesinlikle emotesiz sıkmadım. Emoteyide harfi harfine yazabilirim. Videoda mermilerden kaçmak için Chicken Run yaptığın gayet iyi görülüyor. Son olarak,
@Efenimo umarım yazım kurallarına uygun yazmayı öğrenirsin ve daha düzgün roller yapabilirsin. İyi roller diliyorum, admin kararı.