Konu: Silah kullanımını kapatmak.  (Okunma sayısı 411 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2020 12:24
Merhaba,

Öncelikle bu açtığım AR-GE çoğunuza saçma/gereksiz gelebilir.

Kaptan geldikten sonra bildiğiniz üzere herkes silahlandı. Bir çetenin mekanına gitseniz kavga etseniz anında silah çekip vuruyorlar. Çeteler silah ticareti yapıyor, çeteler kavga etmek yerine çatışıyor, çeteler mafyalara kafa tutuyor. Kaptan geldikten sonra hep çatışma olmaya başladı.

Bence sunucuya "Silah Kullanımını Kapatacak" bir eklenti varsa eklenmesi yoksa yapılması lazım. Olur mu olmaz mı? hiçbir fikrim yok.

Bu olmuyorsa mümkün değilse bile silah kullanım yasağı getirilmeli. Birini kaçırırken SİLAH kullanıyor.

Birisini kaçırdıktan sonra Üzerine Sarjör boşaltılıyor. Bir karakteri kaçırmak için nedense hep SİLAH kullanılıyor. Boğazına bıçak dayanabilir, kafasına taş atılabilir, kafasında hindistan cevizi kırılabilir(ağır oldu bu biraz.)

Neyse, çok uzattım. Söylemek istediğim; Herkes bir şeyler yapmak için silah kullanıyor, çeteler silahları oldukları için mafyalara kafa tutuyorlar.

Adminlerin komutla silah kullanımını kapatıp açabilirse herkes için en iyisi olacaktır. Bu olmuyorsa bile Silah Kullanım yasağı getirilmesi gerek.

hep silah kullanmayalım birazda rol yapalım düşüncesiyle...

Sizin düşünceleriniz nelerdir?
« Son Düzenleme: 20.02.2020 12:42 Flexmanx »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.02.2020 12:56
Silah kullanımını kapatmak bana kalırsa mantık dışı bir hareket. Desteklemiyorum

Alıntı
Birisini kaçırdıktan sonra Üzerine Sarjör boşaltılıyor. Bir karakteri kaçırmak için nedense hep SİLAH kullanılıyor. Boğazına bıçak dayanabilir, kafasına taş atılabilir, kafasında hindistan cevizi kırılabilir(ağır oldu bu biraz.)

Neyse, çok uzattım. Söylemek istediğim; Herkes bir şeyler yapmak için silah kullanıyor, çeteler silahları oldukları için mafyalara kafa tutuyorlar.

Kaçırma rolleri kişilerin hayal gücüne kalmış. Ben kaçırma rolünden sonra kişinin  sistemsel olarak öldürülmesini; "Düşman  kalkıp karşı koyabilir" düşüncesine bağlıyorum.. İşi garantiye almak için sistemsel olarak öldürüyorlar. Bunu en kolay yapacak alet ise ateşli bir silah. Bir mafya üyesinin  ortalık yerde birine sıkıp araca atması saçmalık veya bunu bir çete üyesi yapıyorsa o da saçmalık. Bu konuda haklısın. Fakat şöyle düşün. Gerçek hayatta önüne bir Mercedes Vito çıktı 3-5 takım elbiseli adam karizmadan ödün vermiyorlar araca binmen için belinde çakı mı gösterir silah mı? Yirmi birinci yüzyılda yaşıyoruz. Teknolojinin bir getirisi de ateşli silahlar.  Kullanımını kapatmak bana kalırsa başta dediğim gibi mantık dışı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 20.02.2020 12:57
Bir an sinir ile açılan bir ar-ge olduğunu düşünüyorum. Zaten admin birliği olan valachi silah kullanımına rolsel olarak birlikler için kontrol atına almaya çalışıyor. Böyle bir sınır eklendirilmesi oyuncuyu aşırı derece de kısıtlar. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.02.2020 19:28
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 23.02.2020 20:20
Bu ar-ge'yi açma sebebim çok.

Son açılan birlik/oyuncu şikayetlerinin çoğu silah ile yapılmış ihlaller. Ben kalıcı kapatsınlar demiyorum. İnsanlar çatışmak/savaş çıkarmak yerine rol yapsın. Bunu demek istiyorum.

desteklemeyen herkese teşekkürler :/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 24.02.2020 21:48
desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 26.02.2020 20:42
Tamamen kısıtlamak çok saçma ve gereksiz olur,hali hazırda kısıtlama çalışmaları yapılıyor. Bu arada herkesin silahlanması şimdilik önüne geçilebilecek bir sorun fakat kısıtlanamazsa sunucu bazı isim vermeyeceğim sözde rp serverlarına döner.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 27.02.2020 03:26
Oldu kanka kepenkleri de kapatalım
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 27.02.2020 12:38
Desteklenmediğine göre tamam ozaman kendi aramızda anlaşalım kimse bugün hiç silah çekmesin silahla dolaşmasın legal rol yapalım : d
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 27.02.2020 22:38
Desteklenmediğine göre tamam ozaman kendi aramızda anlaşalım kimse bugün hiç silah çekmesin silahla dolaşmasın legal rol yapalım : d
Boğazına bıçak dayasan koşarak kaçacaklar tanıyorum. Keşke dediklerin yaşanıyor olsa.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok