Öncelikle iyi forumlar, tarafımdan başka bir yorum yapılmayacağını belirterek savunmama başlıyorum. Arkadaşların yaptığı bir kumar rolü vs var. Role destek amaçlı gittim, adam sadece düello olduğunu belirtti. Kabul ettik, ben rol yaparak zar vs olayları gerçekleştirmeme rağmen kendisi sadece /zar cift komutu ile role devam etti. İkinci tura geçtiğimde ''on bine geçiyoruz'' dedi. Buna okey yazmamın ardından hemen zarını attı. Ben de rolde oyunun kurallarına uymadığını belirttim. Beklemesi gerekirdi ve bana kurallardan söz etmesi gerekirdi. Bu sadece IC bir şeydi. Ben de rolümü ona göre şekillendirdim. Duruma itiraz ettim ve kişiler sürekli IC beni tahrik etti. Kişinin karakterimi aşağılayıcı bir şekilde rolünü sürdürmesine rağmen sessiz kalmaya devam ettim. Arabama binip gidecektim, her şeyin bir sınırı var. Benim karakterimin olduğu gibi. Son olarak lafının üstüne çeteci olduklarını belirten emote vs verdiler. Karakterimin içerisinde bulunduğu rol ve roller gereği arabamda beklettiğim silahımı çektim, karşı tarafta arkadaşlardan birisi de zaten silahını çekerek bizlere karşılık verdi. SS'e bakıldığında bu görülebiliyor, tarafımca kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. Diyelim ki kural ihlali var, buna aynı şekilde karşılık vererek siz de bu kural ihlalini yapmış sayılıyorsunuz. Ayrıca kaçan arkadaşında ss'te bunny hop yaparak kaçtığı görülüyor. Benim de elimde ss'ler vs vardı. Zaten kendinizi burada ifşalamışsınız. Ben de bilirdim direk olayları foruma taşımayı, bunu yapmadım. Gereği olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum. Kişi ile rolün başlangıcında içeride felan baya rol yaptık. Sırtında shotgun taşıdığını belirten bir emote vs görmedim. Dışarıda onlara silah çektiğimde kişi direk sırtından çekti silahını. Ne bu şehirde sırtında her zaman silah ile mi dolaşıyor? Herneyse daha fazla uzatarak admin arkadaşların işini zorlaştırmak istemem. Savunmam bu kadar.