Konu: [19.02.2020] Ryan Reagan, Andrew Bianchi  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 19.02.2020 23:08
çekildi
« Son Düzenleme: 19.02.2020 23:30 newmuco »

#1 - 19.02.2020 23:21
Şahitliğimi onaylıyor ve kanıtımı sunuyorum.

#2 - 19.02.2020 23:21
Reddettiğimiz şey düello esnasında oluşturulan yeni oyunda kurallar bahsedilmeden atılan zarlardı ve kişi 6,6 attığı için kuralları göz ardı ederek bizden oynamamızı bekledi. Sonrasında kişilerin hakettiği parayı onlara "istediğimiz" şekilde vererek mekandan çıktık. Kişilerin bu süre zarfında ettiği IC hakaretler nedeniyle son çare olarak silahlarımızı çektik. Ekran görüntülerinde de görüleceği üzere "siktir, piç, ağlayacaksanız oynamayın" tarzı hakaretler mevcut. Kaldı ki parayı vermeme rağmen hâlâ agresif rollere devam etmesine karşılık "Parayı aldığın halde böyle mi davranıyorsun?" soruma da agresif bir şekilde karşılık veriyor.

Bunlara ek olarak kişinin bunny ile Andrew Bianchi'den kaçması komik bir durum. Bu tarz, zararlı çıktığınız rollerde mantıklı temeller oluşturmadan şikayet açmanız hoş değil, size yakıştıramadım. IC olarak karakteriniz karşılıklı rollerde haksız veya zararlı çıktığında bunu OOC olarak üstünüze alıp foruma taşımanız hoş değil. Bu tarz rolleri mantık çerçevesinde değerlendirmeyip foruma taşırsak rollerden zevk alamayız, herkesin keyfi kaçar.

İyi roller diliyorum  :-X

#3 - 19.02.2020 23:26
Spoiler: GösterGizle

Roller sonrasında, mekandan çıktığımız sırada yaşanan tartışma esnasında Berto Martinez karakteri sırtında pompalı olduğunu hiçbir şekilde belirtmedi. Fakat karakterim silahını çıkardığı esnada ekran görüntüsünde görüleceği üzere sırtındaki pompalıya erişti. Andrew Bianchi ve Berto Martinez'in verdiği emotelar arasındaki farkı görebilirsiniz. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız videoyu atabilirsiniz ve silahın "gun out of ass" olayıyla ortaya çıktığını görmüş oluruz. 

#4 - 19.02.2020 23:26
10 bin dolarlık zar attığımız oyun farklıydı, orada ben kazandım ve daha sonrasında 20 bin dolarlık bir zar teklifi sundum, Andrew bunu onayladı, zarımı attım her zamanki gibi, 6,6 gelince Andrew karakteri "Kurallardan bahsetmedin, ilk ben atmalıydım." gibi cümleler kullandı eğer zarım 1,1 gelseydi böyle şeylerin olacağını düşünmüyordum.

#5 - 19.02.2020 23:28

Roller sonrasında, mekandan çıktığımız sırada yaşanan tartışma esnasında Berto Martinez karakteri sırtında pompalı olduğunu hiçbir şekilde belirtmedi. Fakat karakterim silahını çıkardığı esnada ekran görüntüsünde görüleceği üzere sırtındaki pompalıya erişti. Andrew Bianchi ve Berto Martinez'in verdiği emotelar arasındaki farkı görebilirsiniz. Eğer haklı olduğunuzu düşünüyorsanız videoyu atabilirsiniz ve silahın "gun out of ass" olayıyla ortaya çıktığını görmüş oluruz. 
Sizin sıkacağınızı bilseydim, pompalı olduğunu belirtirdim, ayrıca belirtmek zorundada değilim eskiden üzerimizde gözüküyordu, şuan gözükmüyor.Dediğim gibi sıkmayacağınızı sandım ve belirtmeye gerek duymadım.

#6 - 19.02.2020 23:28
Öncelikle iyi forumlar, tarafımdan başka bir yorum yapılmayacağını belirterek savunmama başlıyorum. Arkadaşların yaptığı bir kumar rolü vs var. Role destek amaçlı gittim, adam sadece düello olduğunu belirtti. Kabul ettik, ben rol yaparak zar vs olayları gerçekleştirmeme rağmen kendisi sadece /zar cift komutu ile role devam etti. İkinci tura geçtiğimde ''on bine geçiyoruz'' dedi. Buna okey yazmamın ardından hemen zarını attı. Ben de rolde oyunun kurallarına uymadığını belirttim. Beklemesi gerekirdi ve bana kurallardan söz etmesi gerekirdi. Bu sadece IC bir şeydi. Ben de rolümü ona göre şekillendirdim. Duruma itiraz ettim ve kişiler sürekli IC beni tahrik etti. Kişinin karakterimi aşağılayıcı bir şekilde rolünü sürdürmesine rağmen sessiz kalmaya devam ettim. Arabama binip gidecektim, her şeyin bir sınırı var. Benim karakterimin olduğu gibi. Son olarak lafının üstüne çeteci olduklarını belirten emote vs verdiler. Karakterimin içerisinde bulunduğu rol ve roller gereği arabamda beklettiğim silahımı çektim, karşı tarafta arkadaşlardan birisi de zaten silahını çekerek bizlere karşılık verdi. SS'e bakıldığında bu görülebiliyor, tarafımca kural ihlali olduğunu düşünmüyorum. Diyelim ki kural ihlali var, buna aynı şekilde karşılık vererek siz de bu kural ihlalini yapmış sayılıyorsunuz. Ayrıca kaçan arkadaşında ss'te bunny hop yaparak kaçtığı görülüyor. Benim de elimde ss'ler vs vardı. Zaten kendinizi burada ifşalamışsınız. Ben de bilirdim direk olayları foruma taşımayı, bunu yapmadım. Gereği olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum. Kişi ile rolün başlangıcında içeride felan baya rol yaptık. Sırtında shotgun taşıdığını belirten bir emote vs görmedim. Dışarıda onlara silah çektiğimde kişi direk sırtından çekti silahını. Ne bu şehirde sırtında her zaman silah ile mi dolaşıyor? Herneyse daha fazla uzatarak admin arkadaşların işini zorlaştırmak istemem. Savunmam bu kadar.

#7 - 19.02.2020 23:28
Agresif rol yapmam senin bana sıkabileceğini doğrulamaz yumrukla saldırabilirdin? Kavga başlatabilirdin neden silaha başvuruyorsun hemen? Her şey silah değil arkadaşım biraz silah kullanmadan da rol yapmaya çalışın. Birlik olarak daha fazla savunma yapmayacağız kararı admine bırakıyorum bir küfür ettim diye de sıkacak değilsin :)

#8 - 19.02.2020 23:30
bizim tarafımızdanda ateş açıldığı için şikayeti çekiyorum

#9 - 19.02.2020 23:32
10 bin dolarlık zar attığımız oyun farklıydı, orada ben kazandım ve daha sonrasında 20 bin dolarlık bir zar teklifi sundum, Andrew bunu onayladı, zarımı attım her zamanki gibi, 6,6 gelince Andrew karakteri "Kurallardan bahsetmedin, ilk ben atmalıydım." gibi cümleler kullandı eğer zarım 1,1 gelseydi böyle şeylerin olacağını düşünmüyordum.

Öncelikle 20 bin dolar değil, 10 bin dolar. Kimseyi kandırmaya gerek yok. Karşınızdaki kişileri tanımadan rol yapmanız mantıklı değil, özellikle böyle agresif rollerde bulunmanız hiç doğru değil.

doğruyu gördüğünüz için teşekkür ederim, iyi roller :)