Ekran görüntülerinde görünmekte ve rolde yer aldığım için buraya birkaç şey yazmaktan sorun olacağını düşünmüyorum, ekstradan kafadaki soru işaretlerinin şekillenmesinde yardımcı olabilir.
Brian Cosworth karakterine karakterim Eduardo tarafından yardım edildiğini net olarak hatırlamaktayım, ekran görüntülerine keşke sahip olsaydım fakat olay anında dört bir yandan kurşun yemekte olduğumuzdan dolayı olayın heyecanıyla hiçbir görüntü alamamışım. Brian karakteri rol sırasında omzundan vurulduğunu belirterek yardımcı olmamı istedi, o sırada kafama sarılı olan bandanayı rolsel olarak omzundan geçirip sardım bir nebze kanamayı durdurması için. Olayların yaşandığı yer bir açıdan sizin yoğunlukta olduğunuz bir bölge olduğundan dolayı hızlıca terk etmek için Brian karakteri kendisini aracına bindirmem için yardımcı olmasını söyledi, o sırada bölgede bulunan sivile uzaklaşmasını söyleyip geri dönüp kişinin koluna girip destek olduğumu hatırlamaktayım, bunları yaptığımın teminatını verebilirim, kişi yalanlamayacaktır. Gerekirse log kontrolüde yapılabilir, fakat dediğim gibi rolün geçmekte olduğu bölge ve imkanlardan ötürü kişinin aracını bir nebze olsa geçici tampon ile sürebileceğini varsayıyorum. Yine de yönetim kesin kararı verecektir.
(İkinci ekran görüntüsünde Brian'ın yazmış olduğu "Beni direksiyona oturt." yazısını görebilirsiniz.)