Konu: [16.02.2020] Sheeker ve intikam21 (NOOB DM)  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 16.02.2020 23:24
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Theodore_Hughes O
layın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.02.2020 , 22:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  23.02.2019 tarihi, saat 22:27 civarında   Sheeker  ve   intikam21   kullanıcı adlı şahıslar ne emote vererek ne oratada bir neden belirtecek bir hareket sergilemeyerek daha 1 level beni silahlarıyla düşürüp öldürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:

#1 - 17.02.2020 10:42
@intikam21, @Sheeker, savunmalarınız için 24 saat.

#2 - 17.02.2020 13:29
@Heavenly Öncelikle selamlarımı iletiyorum, iyi günler. Biz iki kişiyiz ve silah tüccarıyla role girmişiz, kişi bize atar yapıyor. " Siz konuşamazsınız vb." gibisinden, bizi eziyor. Karakterlerimiz öncesinde bu kişinin arkadaşıyla kavgalıydı, bizi ezip gittiler. Sıkmamız bu yönden haklı ve ayrıca, kişi biz iki kişiyiz silah göstermemize rağmen. " ANCA SİLAH ÇEKERSİNİZ YAAA " diyor ve kaçıyor, yakaladığımızda vurulunca ise böyle bir şekilde şikayet açıyor, savunmam budur. Haksız olduğumu düşünmüyorum.

@intikam21 Benim yanımda role katıldığı için ateş açması, her halükarda serbest.

#3 - 17.02.2020 13:44

Las colinas gibi bir yerde, sokağı olarak sahiplenen kişileri ezip geçerseniz, sonucuna katlanmak sizin için zor olmayacaktır. Teşekkür ederim, savunmamız bu kadar. İyi günler dilerim, genede bir hatam varsa affola.

Emote SS'i.

Biz kişiyi 5 dakika boyunca kovaladığımız için, silahımızı uzun bir yerde alarak iniş yaptık, bu yüzden emote gözükmemiş olabilir. Kırmızıya aldığım yerlerde kişinin yaptığı (OOC - hakaret/roller) gözüküyor, savunmamız bu kadar.
@Manifesto @Heavenly
« Son Düzenleme: 17.02.2020 13:49 Sheeker »

#4 - 17.02.2020 19:32
Bir kere chat yazıları ile yola çıkmak %100 sonuca ulaştırmaz. Şahıslar bu yolu kullanarak savunma yapmaya çalışmışlar 5 dakika geçtiğine dair kanıt sunsunlar. Editlenmis kırpılmış ssler atıp saçma sapan yerlere konuyu çekmişler. Benim video görüntümd3 olay açık seçik ortada yer almakta. Karakterim 1 level ve eklemek istediğim birşey var kendisi diyor silah tüccarıyla konuşuyorum diyor, silah tüccarıdediğin adam tehlikeli adamdır ben yancısı olarak istediğim şekil konuşma hakkına sahip oluyorum.

#5 - 17.02.2020 21:53
Savunmamız bu kadar DM'lik bir durum yok, yetkiliyle ayrıca görüştüm. Başlıktaki (NOOB DM) yazısını silmeniz bizim açımızdan hoş olacaktır.

#6 - 17.02.2020 21:57
Silmeyeceğim. Yetkili kişi son kararı verdiginde gerekli işlemleri yapacak zaten. Ayrıca 5 dakika roleplay sergilediğine dair *Üstünde oyananma yapılmamış* ekran görüntüsü istiyorum.

#7 - 17.02.2020 22:45
@intikam21 savunmasını yapınca incelenmek üzere kilitlenecek.

#8 - 17.02.2020 22:53
Şahısın arkadaşı olarak düşündüğümüz (çünkü arkadaşı Gabriel Cortez ile takılıyordu) Gabriel ile açık seçik olarak illegal ticaretler hakkında konuşuyorduk ancak şahıs araç içinde konuşmaları ve emoteleri ile ciddi anlamda fear rp den uzak tutumlar içindeydi.En son kendisini eğer susmassa s***eceğimi söyledim (İC OLARAK) sonrasında araçtan inip yanıma gelip yapsana dedi.Ardından araçtan indik ama sıkmadık sonra tam yol alıyorduk ki şahıs mekanlarının çatısından bize tahrik etti ve ardından şahısı peşleyip indirdik.

#9 - 18.02.2020 00:19
Sonuçlandırıldı: @atay  Öncelikle bu kadar basit bir olay için size silah çekilmesi doğru değil fakat silah çekildikten sonra kışkırtıcı tavırlar sergilemişsiniz, sonrasında kişiler size ateş açmış. Bu nedenle bu seferlik jail işlemi uygulamayacağım, @Sheeker; tekrarında yaptırım uygulanır.

@intikam21, emote kullanımı olmadan silah çektiğiniz için cezalandırılacaksınız.

Dipnot: Silah çekme emotenuzu karşı kişi / kişilerin göremeyeceği uzaklıktan yaptıysanız, emotenuzu tekrardan kişi / kişilerin yanında belirtmeniz gerekir.

Buna ek olarak alt kısımda bırakacağım SİLAH KURALLARI maddesini okuyun lütfen.

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI

Silah ile yapılacak rollerde belirtilecek çıkartma, ateş etme emoteleri uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.