Konu: [16.02.2020-Shaiming_Tsao] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 564 defa)

#0 - 16.02.2020 18:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shaiming_Tsao @Clark
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Blacktiger MC,
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.02.2020 16:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü gibi düşman birlik ile çatışma çıktı. Çatışma sırasında en sonda benim sıktığım Shaiming_Tsao adlı şahısta hile olduğunu düşünüyorum. Şahısa sıktığımda canı gitmiyor ayrıyetten arkasından sıkarken bana çok hızlı bir şekilde dönüp mermileri sekmiyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 16.02.2020 18:04 haclıgama »

#1 - 16.02.2020 18:04

#2 - 16.02.2020 18:06
Eklenilen ikinci videoyu kontrol ettiğinizde hile konusunda adı geçen Shaiming karakterinin mermi yiyerek iki kez sekteye uğradığını görüyorsunuz. Sektenin ardından videoyu durdurduğunuzda kadraja nametag'da gözüken HP Barı geliyor ve bar yüzde yüz olarak gözüküyor, buradan kişinin kolayca God hilesi bulundurduğunu anlayabilirsiniz. Ekstradan ilk videonun son dakikalarına doğru, Christopher karakteri düşmeden önce kişinin aim'inin hızlıca arkaya doğru kaydığını ve No-Recoil (1 saniyede kırpmayla birlikte 2 mermi) attığını rahatlıkla görebiliyorsunuz. Desert-Eagle silahıyla birisine ateş açtığınızda belli bir bekleme süresi var fakat arkadaşta bu bekleme süresini göremiyorum. Kişinin kullandığı hileler videolarda bariz ortada, yetkililer gerekli işlemi savunmaya bile gerek kalmadan yapacaklardır diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 16.02.2020 18:09 homohominilupus »

#3 - 16.02.2020 18:11
Çatışmada bulundum ve Shaiming_Tsao'a doğrudan ateş eden biri olarak şahitliğimi onaylıyorum. Kişi arkadaşım Dwayne_Lamar'dan 4 adet Deagle, benden ise yaklaşık 10-17 arası MAC-10 kurşunu yemesine rağmen herhangi HP kaybı yaşamadı.

#4 - 16.02.2020 18:11
Normal şartlarda normal bir karakterin 2 en fazla 3 deagle mermisi ile düşmesi gerekirken bu arkadaşımız sadece benden 4 tane deagle mermisi yemesine ve üstüne diğer arkadaşlardan da mermi yemesine rağmen canının ne durumda olduğunu videoda da görebilirsiniz olaylara baştan sona şahidim gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

#5 - 16.02.2020 18:11
Şahidim Can barı 1 tık bile oynamadı

#6 - 16.02.2020 18:13
Orada olan durumda araya sıkıştığım gözükebilir duvarlardan benimde mermilerim geçmiyordu yukarı çıktığımda vurularak öldüğüm gözükebilir.

#7 - 16.02.2020 18:16
Orada olan durumda araya sıkıştığım gözükebilir duvarlardan benimde mermilerim geçmiyordu yukarı çıktığımda vurularak öldüğüm gözükebilir.

Duvardan mermi geçmese sekteye uğramazsınız fakat siz iki kez sekteye uğruyorsunuz. Şikayete ekstradan yönetimi kandırma girişimi eklenebilir. Buna ek olarak Shaiming karakterinin mal varlığı aktarımı yaptığından şüphelenmekteyim, yetkililer log kontrolü sağlarsa çok iyi olur.
« Son Düzenleme: 16.02.2020 18:20 homohominilupus »

#8 - 16.02.2020 18:20
Aldığım SS'lerde canım bitmiş şekilde

Ek açıklama olarak şu zamana kadar hiç bir oyunda adam akıllı oynayamamış bir insanım bilgisayarımın düşüklüğü nedeniyle oyuna ENB kuramayan bir insanım hile kullansam bilgisayarım patlardı sanırım

#9 - 16.02.2020 18:21
Aldığım SS'lerde canım bitmiş şekilde

Ek açıklama olarak şu zamana kadar hiç bir oyunda adam akıllı oynayamamış bir insanım bilgisayarımın düşüklüğü nedeniyle oyuna ENB kuramayan bir insanım hile kullansam bilgisayarım patlardı sanırım
Videoda vurulduğun defalarca gözüküyor, admin kararı bekliyoruz.