Peter savunmasını da şöyle yapayım,
Elbette aşırı IQ zaman zaman sorun yaratıyor ve iki saniye önce kurduğun cümleyi sanki sen kurmamışsın gibi davranmanı sağlıyor ve PD yönetimi dahil 5-10 yöneticiyi birden meşgul etmene sebebiyet veriyor olabilir ancak senin de gayet güzel tarif ettiğin gibi, 10 dakika önce karakterin o arabadan iniyorsa ve bir POLİS-PETER sana "arabanı doğru park et" diyorsa, sen ortadan kaybolduktan sonra o arabanın sana ait olmadığını bilmek için İLAH mı olması gerekiyor? (Manifesto ilah değil yazında dediğin gibi)
Bak ne güzel söylemişsin, 10 DAKİKA ÖNCE ARABAMDAN İNDİM >> ÇEKMEMİ SÖYLEDİ >>> BEN DE DEVAM ETTİM SONRA DA /Q ATTIM.
Ee, indiğin arabanın sana ait olduğunu söyleyip arabanı ekiplere çektirince - ki çektirmeden önce de başka bir memur arabanın sana ait olduğunu bildiğini söyledi- geriye ne kalıyor?
Ek olarak, araçtan inerken silahını 3-4 saniye gösterdin çevrene. Ben ona rağmen sadece belinde bir kabarıklık var gibi rol yapıp silah şüphesi anonsu geçtim. Olayın başlangıcı da buradan geliyor yani.
Size karşı yapılan tüm rolleri ve yaptığınız tüm salakça hareketleri karşınızda yönetici var/ kesin AP yapıyordur / Manifesto BU KESİN HAKSIZLIK OLCAK İLALALHLH!1J11 kafasına girmeyin, kalıcı olarak yasaklanacaksın yoksa.
Yukarıda detaylarını belirttim. Yaptığın şey yönetimi kandırma, sabote etme ve birçok insanın zamanını çalmaya girdiği için de iki taraftan da ceza aldın. Bu son uyarı olsun.