Şimdi sırayla hepsinin açıklamasını yapacağım.Öncelikle, o haldeyken o kadar hızlı şekilde konum yollayamazsın kimseye.
IC olayı PM yoluyla belirtiyor demişsiniz. Şuna bir açıklık getireyim. 50 Kez soru soruyoruz IC olarak ve cevap vermiyorsunuz. "/do" kanalı üzerinden "Cevap vermez." Diye bir emoteniz dahi yok. Burada sizin daha yeni RP'ye başladığınızı düşünerekten uyarımızı yapıyoruz ve ona dahi cevap vermiyorsunuz.
Donald karakteri oyundan çıkıyor ve gelmiyor demişsiniz. Donald karakteri'nin interneti her gece 12 civarında kesiliyor ve sabaha kadar gelmiyor. Orada rolden çıkmasının hiç bir sebebi yok. Neden rolden kaçma gereği duysun? Sen elimizdesin ve senin aleyhine bir rol yapacağız, kaçmasını gerektirecek hiç bir şey yok.
https://i.imgyukle.com/2020/02/14/naVC7U.png Burada da bana uyarısını yaptığını görebilirsiniz. O gittikten sonra ben de rolüme devam ediyorum ve 5-6 dakika sonra arkadaşlarınız mekanı basıyor. (Donald, sabah olunca kendi savunmasını daha ayrıntılı bir şekilde yapabilir.)
Şimdi attığınız kanıtlara geçelim;Üstte de belirttiğim gibi, bir soru sorduğumuzda cevap vermiyorsunuz ve en az 1 dakika beklemek zorunda kalıyoruz. Bu kusurunuzdan dolayı Donald karakteri 2,3 kez "/do" kanalı üzerinden size soruyu sormuş olduğunu düşünüyorum. (Yine kendi savunmasını daha ayrıntılı yapsın.)
2. ve 3. Attığınız kanıtta ise arkadaşınızın, sizin Mixing yaparak takip ettirdiğinizi bildiğimizden dolayı durumu anlatmaya çalıştık ve kurallarda şu da var, durumu anlattık evet fakat bir oyuncu eğer ooc sohbet olmasını istemiyorsa onu belirtebilir ve ooc sohbeti devam ettiren ceza alır. -B dedikten sonra daha da konuşmadık. Burada yine de bir ihlal söz konusu olabilir, Adminlerin insiyatifine kalmış bir durum.
4. Attığınız kanıtta, zaten kendi şikayetimde bunu belirttim. O şekilde konum atmanız imkansız. Bunu belirtiyorsuz fakat yine anlamamakla ısrarcısın. Ek olarak Fear RP zorunluluğu var. Bir tık düşüğe getirme gibi bir olay söz konusu bile değil. Umursamaz tavırlarla cevap veriyorsunuz.
5. Kanıtta seni CK'ya zorlamıyorum, CK hakkımızın elinde olduğunu belirtiyorum. Ayrıca arkadaşlarının Mixing ile gelmemesi gerektiğini de bir sefer daha söylüyorum. (Ne yazsak bir şey buluyorsunuz. "/do" dan bunu belirtecek olsaydım da, "/do'nun Chat kanalı olduğunu sanıyorlar" diye bir açıklama yapacaktın. Her şey'de bir kural ihlali arıyorsunuz. Sana bunu daha nasıl belirtebilirim? "/do" kanalı üzerinden soruyoruz ve cevap dahi vermeye tenezzül etmiyorsun.)
6. Kanıtta'ki bahsettiğin oyundan çıkma mevzusunu anlattım zaten.
7. de ise arkadaşım gelemeyeceğinden dolayı kendim devam ediyorum, evet.