Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrew Bianchi
@N3Deep , Isaac Castello
@Creon , Tommy Visconzi
@JSW , Lucas Cartelli
@Walkas , Matteo Balducci
@PauseBreaker Olaya dahil olan şahit karakter adı: Komple değil ama Mixing kısmına şahit. Donald_Nelson
@Flexmanx Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.02.2020 / 23:00 Civarı.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Arkadaşım Donald, bir kaç saat önce sanırsam bu arkadaşların kışkırtmasına uğramış, silah çekip kovalamışlar. Sonrasında biz başka bir rol için Little Italy de bir Bar'a gittik. Bu arkadaşlar da oradaydı ve bizim Bar'dan çıkmamızı beklediler. Kovalayacaklarını anlamıştık, ufak bir plan yaptık. Bar'dan çıktık. O sırada, polis bizi başka bir olaydan dolayı sorguya aldı. Sorgu 10 dakikaya kadar bitti, aracımıza bindik ve ilerlerken arkamızda siyah bir Premier ile peşimizde olduklarını gördük. Biraz daha ilerledik, durduğumuzda ise inip ateş açtılar. Biz de saldırmadık ve kaçtık. Bizi kaybettiklerini anlayınca aracı tamir edip yola koyulduk. Bir kaç dakika sonra aniden karşımıza çıktılar ve yine kovalamaya başladılar ama farkettik ki tek kişi kovalıyor ve ötede çaktırmadan bizi izleyen kırmızı bir araç var. Kendi adamları olduğunu ve bizi kovalayan şahısın, yani Andrew_Bianchi'nin yem olduğunu anlamıştık. Neyse bir süre kovaladılar, Andrew hala takipteydi fakat kırmızı araç bizi kaybetmişti. Biraz kaçtıktan sonra tenha bir yerde aniden aracımızı durdurduk, Andrew'de o esnada bize ateş açınca karşılık verdik ve düşürdük. (Buradan sonrası SS'lerde komple gözüküyor.) Andrew'i araca atmak için bir süre kalkmasını bekledik. Bir süre Fear RP'i ihlal etti. Tam süresi dolacakken, Andrew bir emote verdi ve konumunu arkadaşlarına attığını belirtti. Biz de ona OOC kanaldan yazarak, bu şekilde yaralı haldeyken bunu yapamayacağını söyledik ama pek dinlemedi. Sonrasında Andrew'i bayağı uzaklara, LV'nin ucuna kadar götürdük. Bu süre zarfında yine tonla Fear RP ihlali yaptı. En önemlisi de, arkadaşlarının hala takipte olduğunu söyledi. Burada 2. Mixing'i yapmış oldu. Takipte değillerdi, Andrew arkadaşlarına konumunu tekrardan bildirdi ve videoda gördüğünüz gibi 3-4 dakikaya geldiler. Diyelim ki telefonunu almadık, aklımıza gelmedi. Yine de o haldeyken hiç bir şekilde konum yollayamaz. Tellere yasladığımızda ise muhtemelen mapı SS alıp konumunu bildiriyor. Çünkü telefonu çıkarma emotesi dahi görmüyoruz ki onu yapması bile kural ihlali (Sorular sorduğumda cevap vermemesinden anlaşılabilir, /do Cevap vermez diye bir emote dahi vermiyor.) Neyse. Sonrasında ise Donald bana uyarıyı yaptıktan bir kaç dakika sonra interneti kesildi ve tek başıma kaldım. Yine de role devam ettim, Andrew'i tellere yasladım ve kaydı başlattım. Bundan sonra ki her şey videoda açıkça gözüküyor. Videodan sonra ise, arkadaşlar beni ileride bir yere götürdü, 1 saate yakın orada bekledik ve sonrasında kan kaybım olduğundan dolayı, CK edilemeyeceğim için mecburen bırakmak zorunda kaldılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa):
Arkadaşlar sayıca benden fazla ve bu sebepten dolayı kendilerini savunma konusunda daha üstünler. SS'lerde ve videoda her şey apaçık meydanda. Yönetimin durumu anlayacağını umuyorum. Mixing yaptıklarını gördüğüm için orada "/b" kanalından açıklama yapmaya çalıştım fakat ceza yememek için uzatmadım ve sustum. Eğer ben de kural ihlali yaptıysam, kendileri şikayet oluşturabilirler. Fakat eğer bir ihlal yaptıysam, zamanımı çaldıkları ve Mixing'in dibine vurdukları için yaptım. (Bu şikayeti oluşturmam, internet hızımdan dolayı tamı tamına 2 saat sürdü. Sırf rolün iyice saçmalanmasına sebep oldukları için zamanımı harcıyorum. Eğer arkadaşları gelmeseydi, o kural ihlallerini görmezden gelip şikayeti oluşturmayacaktım)