Konu: [09.02.2020 - Brian_Walker] Birlik - CK  (Okunma sayısı 293 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.02.2020 23:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Walker @Ozan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Şahit bulunmuyor.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.02.2020 23:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Kural İhlali: GösterGizle

18-) KARAKTER ÖLÜMÜ - CK

Karakter ölümü için iki tarafında onayı olması gerekmekte ve geçerli sebepler olması gerekmektedir. Gereksiz ve saçma sebeplerden ötürü birisini öldüremezsiniz, bir küfür için gibi sebepler geçersizdir. Bu tarz durumlarda ölüm rolleri yaralı olarak devam ettirilir. Kişiyi CK rollerine zorunlu kılmaya çalışmak ve OOC olarak baskı kurmak yasaktır. CK için Adminlere kesinlikle PM atmayınız.
CK rolünu kabul eden kişi CK için izin verdikten sonra ve CK rolü yapıldıktan sonra, CK rolünun iptalini isteyemez. İkili anlaşmalara saygı duyulmak zorundadır.
Onay Hakkının Doğmadığı Durumlar:
Yönetim ekibi Fear RP ihmali gibi durumlarda veyahutta farklı bir hata gördüğü taktirde CK onayı sağlayabilirler. (Kaçırılan kişinin Fear RP kurallarını ihlal edip karşısındaki kişilere karşı sürekli alaycı, korkusuz rol yapması durumu gibi. Bu durum ekran görüntüleri ile kanıt alınmalıdır. Yönetici incelemesi sonrası kişi veya birliğe ck yetkisi tanınabilir.)
Çete ve mafya birlik üyeleri, katıldığı birlikte 24 saati doldurmuş olması durumu (Sadece birlik yetkililerine karşı izni vermiş olur.)
Karakter ölümü gerçekleştiği taktirde ölen kişinin karakteri yasaklanır ve mal varlığı üzerinde kalarak kullanılamaz olur, aktarım sağlanmaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Brian Walker adlı oyuncu 08.02.2020 tarihinde birliğimize giriş yaptı fakat 09.02.2020 23:10 saatinde birlikten anlaşamayarak ayrıldı. Kişinin 24 saati doldu. Kişiyi 08.02.2020 saat 20:00 gibi birliğe aldığımızı hatırlıyorum buna göre 24 saat geçtiği için CK hakkı otomatik olarak elimizde. Kişi CK edilmiştir, rolü yapılmıştır. CK edilmesini talep ediyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Spoiler içerisine eklendi.

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 09.02.2020 23:32
Ne gibi illegal rollere dahil oldu?

#2 - 09.02.2020 23:33
Arkadaşlar gereksizsizce birilerine sataşıyorlar rol yaptıkları neredeyse yok bende bunu saçma buldugumdan çıkmak istedim ayrıca ben birlige 23:25 23:30 arası katıldım

#3 - 09.02.2020 23:35
Ne gibi illegal rollere dahil oldu?
İllegal rollerimizi gördü.
Arkadaşlar gereksizsizce birilerine sataşıyorlar rol yaptıkları neredeyse yok bende bunu saçma buldugumdan çıkmak istedim ayrıca ben birlige 23:25 23:30 arası katıldım
Sataşma dediğin şey 2 birliğin birbiri arasında döndürdüğü rol. İki taraftan da bir memnuniyetsizlik yokken buna sen karar veremezsin. Bahane yaratmayınız.

#4 - 09.02.2020 23:36
@Oggy Ayrıca arkadaş biz kaçırıldıktan hemen sonra beni öldürmeye kalktı daha yeni yaralısın nasıl belinden pompalı çekip de vuruyorsun?

#5 - 09.02.2020 23:38
@Oggy Ayrıca arkadaş biz kaçırıldıktan hemen sonra beni öldürmeye kalktı daha yeni yaralısın nasıl belinden pompalı çekip de vuruyorsun?

Böyle bir şey yok, bahane yaratıp beni suçlu duruma çekmeye çalışmayın. Birliğe girdikten 24 saat sonra ne olursa olsun CK hakkınız elimizde. İllegal rolleri de gördüğünüze göre CK oldunuz.

#6 - 09.02.2020 23:38
Kişi sırf birliğinizde 24 saat geçirdi diye istediğinizi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor. Birliğinize alırken bu tarz şeylere dikkat etmeniz gerekiyor. Eğer ki günlerdir birliğinizde olup tüm illegal faaliyetlere katılmış olsaydı olabilirdi fakat diğer sebepler yüzünden CK'ya onay verilmedi.