Konu: [31.01.2020] Mikhail_Kobozev- Sürekli rol  (Okunma sayısı 353 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.01.2020 16:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mikhail_Kobozev @dayı
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dominique_Webster @Lavinia ve Dragan_Svetozarov @newmuco
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.01.2020. Saat 15.40-15.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli Rol ve Rol bölme.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin rolün gidişatına izin vermiyor ve bana /pm ve /b üzerinden yaptığım role karışıyor ve rolü bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 31.01.2020 17:03 Dragona »

#1 - 31.01.2020 18:01
Dostum zaten sonra ben gerekli uyarıyı admin'den aldım ve rolüme devam ettim. Sonucundada IC jailimi yedim, role uymamazlık gibi bir şey yapmadım, admin izliyordu zaten.

#2 - 31.01.2020 18:20
Kişinin bana ooc kin yaptığını düşünüyorum, ilk başta 450 dakika jail attı itiraz ettim admin düşürdü, ve şikayet açmış.

#3 - 31.01.2020 18:32
Seni tanımıyorum bile, sana karşı bir kinim yok. Ben sadece düzgün bir rol ortamı istiyorum. Admin seni oyundan uyarmış olabilir ama ben işin forum üzerinden devam etmesini istedim ve bu benim en doğal hakkım. Ceza işine gelecek olursak bu cezaların maksimum derecede kullandık sonrasında Admin zaten bizi uyardı, lütfen şikayetim ile ilgili yorumlar yapın eğer şikayet açmak istiyorsanız buradan: Bu bunu yaptı, yaptığınız rol saçmaydı falan filan demeyi bırakıp şikayet oluşturunuz. Diyeceklerim bu kadar. Admin kararı bekleyelim.

#4 - 31.01.2020 18:35
Düzgün rol ortamı istiyorum demişsin, rolünü sabote eden veya rolüne uymayan olmadı.Sadece ben haksız yere Teaser'landığımı düşündüğüm için /b den onları yazdım ve sonrasında adminden uyarı aldım, eğer orada rolüme devam etmeyip b bölmeye devam etseydim OOC ceza zaten ben almış olacaktım.Admin devam etmemi söyledi, bende devam ettim olay bu.

#5 - 31.01.2020 18:38
Forum boşuna yok dostum. Haksız yere düşünüyorsan şikayet açarsın benim rolümü baltalayamazsın anlıyor musun? /b'den ve /pm'den beni darlayamazsın anlıyor musun? Gidersin forumdan şikayetini IC veya OOC açarsın bunu anlıyor musun? Anladığını düşünüyorum. İyi roller dilerim.

#6 - 31.01.2020 18:44
İncelemek için kilitliyorum.

#7 - 01.02.2020 17:01
Rol devam edip IC Jail yediği için işlem yapılmayacak. Hakkında ikinci kez böyle bir şikayet açılırsa alması gereken cezanın iki katını alacak.