Konu: The Valachi Crime Family  (Okunma sayısı 121478 defa)

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#102 - 14.11.2019 17:23
Hala kaliteli, buralardayız...
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#103 - 14.11.2019 20:20
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#104 - 14.11.2019 20:40
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#105 - 14.11.2019 20:41
« Son Düzenleme: 14.11.2019 20:43 Legalizm »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#106 - 14.11.2019 20:41
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#107 - 14.11.2019 22:22

Tony Battaglia, Valachi Restoranı’nın sahibi. Kısa süre içerisinde işlettiği restoran popüler oldu ve aynı zamanda Tony’da insanlar tarafından sevildi. Bakış açımı ve mikrofonu Tony’a çevirdim. Kendisinin İtalyan asıllı olduğunu, fakat İtalya'ya sadece bir kere gidebildiğini, New York'da büyüdüğünü söylüyor.

Alıntı
Keddrick Dwight: Öncelikle bize kendinizden bahseder misiniz?

Tony Battaglia: Ben Tony Battaglia, Valachi Restaurant'ın Executive Chef, F&B Müdürü ve Restoran Müdürü olarak görev yapmaktayım.

Keddrick Dwight:Ihm-.. bay Battaglia' ne zamandır bu işle meşgulsünüz?

Tony Battaglia: Babam Anthony Battaglia'da bir şef ve restoran yöneticisiydi babadan gelen bir meslek.

Keddrick Dwight: Valachi Restoranında iyi bir yatırım görüyorum, bu şehire yatırım yapmadan önce ne gibi araştırmalarda bulundunuz?

Tony Battaglia: Yatırımın mimarı benden önce Valachi ailesidir, ben girişimci sayılırım.

Keddrick Dwight: Peki ya Vice şehrinde böyle bir restoran açmak oldukça masraflı ve zordur, başarınızın sırrından bahseder misiniz?

Tony Battaglia: Güçlü bir ekip, istikrar ve iyi bir yatırımcı ile bütün problemleri çözebiliyorsunuz.

Keddrick Dwight: Pekala, ilerleyen günlerde buralarda neler görmek mümkün? Planlarınız var mıdır?

Tony Battaglia: Valachi Restoran Vice Şehri için restoran zinciri haline gelecek bundan emin olabilirsiniz.

Keddrick Dwight: Pekala... Sizi bu mesleği icra ederken en sevmediğiniz şeyler nedir?

Tony Battaglia: Bizim genel kurallarımız bulunuyor bu kurallara uymayan tüm ekip benim için kötüdür, mutfakta hijyen olmaması en sevmediğim şey.

Keddrick Dwight: Şimdi ise tam tersi, sizi bu mesleği icra ederken en motive eden şey nedir?

Tony Battaglia: Sağlam bir ekip ve elit müşteriler beni oldukça motive ediyor. Güzel bir yemeğin ardından gelen bir teşekkür her şeye değer.

Keddrick Dwight: Şimdi ise sizinle alakalı...  Vice şehrinde en çok yokluğunu hissettiren şey nedir?

Tony Battaglia: Rakip güçlü restoranlar isterdim, bizim gibi sağlam aşçıların olmasını da isterdim maalesef yalnızız.

Keddrick Dwight: Pekala, sizce restoran işleten bir kişide hangi özellikler önemli? Neler olması, neler olmaması gerekir?

Tony Battaglia: Her role bürünebilen, genel kültürü yüksek, el becerisi yüksek aynı zamanda Gastronomi konusunda büyük bilgi birikimi olmalı. Benim aynı zamanda iki tane büyük kitabım bulunuyor, Le Cordon Blue mezunuyum bunlar büyük işler.

Keddrick Dwight: Kitaplarınız hakkında bize biraz bilgi verebilir misiniz?

Tony Battaglia: Kitaplarım akdeniz mutfağını baştan sona anlatıyor, toplam iki kitap Akdeniz Mutfağı hakkında bir ve iki. Öğrencilerin, gastronomi meraklılarının okumasını kesinlikle tavsiye ederim.

Keddrick Dwight: Buraya gelen müşteriler en çok hangi ürünü tüketiyor?

Tony Battaglia: Gelen müşterilerimiz, Steak, Çorba, Makarna, Pizza ve Risotto'muzu çok beğeniyor.

Keddrick Dwight: Adından da anlaşılmak üzere İtalya usulü yemekler yapılıyor gibi duruyor-.. pizzanızı çok sevmiştim evet. New York'da bu işlerle uğraştınız mı?

Tony Battaglia: Hayır imkanım olmadı ama yerinde yemekleri tattım ve incelemelerde bulundum.

Keddrick Dwight: Peki ya Vice şehrine daha fazla yatırım yapmayı planlıyor musunuz? Daha çeşitli mekanlar vesaire.

Tony Battaglia: Özellikle Little İtaly ile ilgili pek çok planımız var aynı zamanda İtalyan-Amerikan Yardımlaşma Vakfı başkan yardımcısıyım.

Keddrick Dwight: Tanrım-.. bu oldukça güzel. Yardımlaşmayı seven bir kişiliğiniz var demek.

Keddrick Dwight: Gelecek olan müşterilerinize en çok hangi yemeği veyahut içeceği tavsiye ediyorsunuz? Neden?

Tony Battaglia: Gelecek müşterilerimize Sous Chef'im olan Joseph'in Mürekkep balıklı risotto'sunu tavisye ediyorum.

Keddrick Dwight: Teşekkürler bay Battaglia, son sorum olacak size-.. Vergi artışlarını biliyorsunuz, bugün düzeltilecekti-.. henüz bakma fırsatım olmadı, sizi de çok etkiledi mi?

Tony Battaglia: Vergi artışları elbette bizi çok fazla etkiledi, son zamanlarda maaşlar ve restoran giderlerini kısmak zorunda kaldık. Bunlarda müşteri kaybı olarak bize geri dönüş yaptı.

Keddrick Dwight: Dün düzenlenen protestoda rol aldınız? Siz de sıradan bir vice vatandaşı gibi bunu protesto ettiniz mi?

Tony Battaglia: Protesto sırasında polis çok sert bir tavır sergiledi bazı arkadaşlarımız yaralandı ben biraz dışında kalmayı tercih ettim. Polisin bu davranışı avukatlarımız tarafından senatoya kadar taşınacak.

Teşekkür ederek röportajımı sonlandırdım. Yolunuz düşmese bile, bence Valachi Restoranı’na uğramak için plan yapmalısınız.

Editör
Keddrick Dwight
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok