Valachi Bar & Restaurant
Valachi Bar &Resturant, Yıllardır süregelen Valachi yemek kültürüyle özdeşleşmiş bir mekan. İtalyan mutfağının en özel ve geleneksel lezzetlerini bulmak mümkün. Bazı günler dünya mutfaklarından lezzetlerde sunmaktadır. Restoranın açılması 2017 şubat aylarında planlanıp, bütün düzenlemeleri ile birlikte 2018'in Nisan aylarında faaliyete geçmiştir.
Restoran Giacomo Valachi'nin istekleri üzerine tasarlanmış ve mutfak&restoran şefi olarak Tony Battaglia görevlendirilmiştir. Tony Battaglia'nın deneyimi ve üstün aşçı kadrosu restoranın pek çok yönde zirveyi yakalamasını sağlamıştır.
Vice Şehrine gelindiğinde görülmesi gereken yerlerden biri pek çok organizasyona ve davetlere de ev sahipliği yapan bir mekandır. Little İtaly'de nazik ve şık bir biçimde yükselen binada bulunan bu restoran şehrin gastronomi merkezi olarak ön plana çıkıyor.
Staff
 | _ | Tony Jr. Battaglia(Executive Chef, F&B Manager, Restaurant Manager) Tony Battaglia, Valachi Restoranın ilk günden beri Executive Chef'i olarak görev yapmaktadır, eğitimini Fransa'da ki ünlü aşçılık okulu olan Le Cordon Blue'da yapmıştır. Ardından pek çok Michelin yıldızlı şef ve restoran ile çalışmalar yapmıştır.
Yiyecek&İçecek sektörünün nabzını iyi bilen, teorik ve pratik pek çok eğitim almış donanımlı bir şef olarak adını Gastronomi camiasına yazdırmıştır. Şuan "Akdeniz Mutfağı Hakkında 1-2" adınıda iki kitap yayınlamış ve pek çok üniversitede eğitimler vermiştir.
Gastronomi anlamında pek çok ilke imza atan şef hünerlerini son senelerde Valachi Restoran'da gösteriyor, pek çok yemek yazarı ve gurmenin bu restoranı sık sık tercih ettiği, hakkında pek çok yazılar yazdığı biliniyor.
Mutfakta işinde uzman bir ekip, restoranın garantörüdür. Tony Battaglia.
|
 | _ | Joseph Tagliatelli(Executive Sous Chef) Joseph, eğitimini İtalya'da ki Palermo de Coco'da yapmıştır. Uzun süre Luca de Palermo Ristorante'de Demi Chef görevi almıştır, ardından New York'da ki Renny Steak House'da Executive Chef' olarak görevlerini sürdürmüştür.
Son yıllarda Valachi Restoran'da Executive Sous Chef olarak görev yapmaktadır, Tony Battaglia'nın öğretileri ve eski şefi Frank Torelli'nin öğretileri doğrultusunda Valachi Mutfağının Tony Battaglia'dan sonra ki en yetkili ismidir.
Valachi Restoran'da özellikle makarnalar ve steak konusunda onun sözü geçmektedir, kendine en çok güvendiği konu ise Steak'dir.
Lezzetli bir yemeğin sırrı, yoğun bir sergiden geçer. Joseph Tagliatelli.
|
*Tüm ekip eklenecek.
Mönü
 | _ | Çorbalar(50$) Minestrone, Domates Çorbası, Kabak Çorbası, Kremalı Mantar Çorbası, Kremalı Tavuk Çorbası
|
 | _ | Ara sıcaklar ve Ara Soğuklar(50$) Carpaccio, Patates Kroket, Kalamar Tava, Karides Kokteyl, Karides Tava, Ançuez ve Zeytin eğmesiyle birlikte.
|
 | _ | Ana Yemekler(150$) Penne Arrabiatta, Alfredo Fettucine, Spagetti Napoliten, Lazanya, Linguini İtaliana, Kaburga Steak, Antrikot, Biftek, Kuzu ve Dana Pirzola, İncik Steak, Levrek, Somon, Fajita, Acılı Dana.
|
 | _ | Tatlılar(100$) Tiramisu, Triliçe, Yaş Pasta, Çikolatalı Pasta, Mozaik Pasta, Orman Meyveli Pasta, Elmalı Tart.
|
 | _ | Alkollü İçecekler&Kokteyller(100$-300$) Malibu, Brendi, Viski Çeşitleri, Şarap Çeşitleri, Bira Çeşitleri, Votka Çeşitleri, Uzo, Punch Çeşitleri, Black Russian, Mojito, Margarita, Martini, Sangria, Pina Colada, Sex On The Beach, Crusta, Julep, Pousse Cafe, Alabama Slamer, Alexander, Americano, İtaliano, Bacardi, Bahama Mama, Barracuda, Bay Breeze, Bellini, Beetwen The Seeth, Blood Mary, Blue Hawaiian, Blue Lagoon, Bramle, Brox..
|
*Tüm Menü Detaylandırılacak