Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 44184 defa)

#510 - 27.04.2022 01:50
Karakterim 30 yaşlarında ve evli rolü yapıyor, eşi ise Cenova'da. Yaşanacak olaylardan dolayı onu buraya getirmedi fakat aynı zamanda kadın  eş rolü yapan bir arkadaşa ihtiyacım var. Forum pm veya discord aracılığıyla bana ulaşabilirsiniz,

gunpowder#8724
« Son Düzenleme: 27.04.2022 02:01 GunPowder »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#511 - 28.04.2022 21:17
Sunucuda yeniyim, rol bilgim oldukçta iyi. İC olarak oluşum denk gelemedim, benle iletişim kurabilirsiniz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#512 - 29.04.2022 00:49
Kırklı yaşlarda, evli (şu an hamile), californialı işkolilk birisi. Genel olarak mekan işletmeciliğinden tanılan, bilinen yüz. Gerekmedikçe illegal işlere karışmıyor fakat o tarz olan arkadaşları da var. Sugar daddy gibi gibi farklı konulara olumlu bakmıyorum, takip ettiğim çizgiyi bozmaya niyetim yok.

Alıntı
Uzun vadeli olacak şekilde planı, önerisi olan varsa discord adresimden bana ulaşabilir. > sweppyz#0807 - ((forumu sürekli kontrol edemiyorum))

-garson, barmen, barmaid, organizatör gibi alanlara kafa yorabilecek ekip arkadaşları gerekiyor, iş rollerine odaklı ve devamlılığı olan karakter sahipleri ulaşırlarsa sevinirim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#513 - 03.05.2022 12:54

Julya Yalenchka

29.07.2001 doğumlu kısaca "July" adıyla bilinen ve tanınan Julya başarılı, mal varlığı yüksek, sıcakkanlı ve ekip çalışması aynı zamanda gece hayatı ile ön plana çıkıyor. Kız, erkek cinsiyet ayrımı yapmadan dostça vakit geçirmeyi seven, evli olmayan birisi. July kariyerinde ise oldukça başarılı ve şehirce tanınan birisi. Geceleri barlara, gece kulüplerine, konserlere gitmeyi seven, restoranlarda yemek yemeyi seven ve geceleri arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisi. En sevdiği renk siyah.

Kısa ve öz olacak şekilde karakterimi belirttiğimi düşünüyorum, rol bulamayanlar, karakter gelişimi isteyenler, sunucuya yeni başlamış "neler yapacağım ben?" diyen arkadaşlar olur ise çekinmeden "Forum PM" üzerinden ulaşım sağlayabilirler. İyi günler dilerim. ((İllegal - Legal karakterler fark etmez, illegal rolü yapanlarda ulaşabilir, legalde.)) 

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#514 - 03.05.2022 16:17
İtalyan bir karakter canlandırıyorum, rolü ciddi ve imla kurallarına dikkat eden rol yapacak erkek/kadın  karakterler arıyorum. İletişim için Forum PM veya da Despoina#7552 discord adresinden ulaşabilirsiniz  :-[ :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#515 - 03.05.2022 17:32
* Arkadaşım ile bir  Yakuza oluşumu oluşturmak istiyoruz. Eğer bu kültüre katılmak isteyen varsa bana Discorddan ulaşabilir, teşekkürler.              |Phantom#5880 *
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#516 - 04.05.2022 00:15
Rol arkadaşı arıyorum.

puesty the winner#5308
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#517 - 05.05.2022 00:07
Merhabalar, Northside isimli latin çetesi ama kuzey tarafta takılan çete açacağız, rol bilgisi olan, aktif olacak ve çete sever arkadaşlarımızı bekliyorum.
Southside gibi ama değil onun karşı yakası gibi düşünebilirsiniz.

Dm'den yazabilirsiniz ya da Dc adresim: Grand Perrylone#7358 sürekli aktifim yazabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 05.05.2022 00:14 GrandPerrylone »
Mükemmel
1
100
2
Like
1
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Khubnabak,
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Khubnabak, zeruna,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Khubnabak,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#518 - 05.05.2022 11:26

Julya Yalenchka

29.07.2001 doğumlu kısaca "July" adıyla bilinen ve tanınan Julya başarılı, mal varlığı yüksek, sıcakkanlı ve ekip çalışması aynı zamanda gece hayatı ile ön plana çıkıyor. Kız, erkek cinsiyet ayrımı yapmadan dostça vakit geçirmeyi seven, evli olmayan birisi. July kariyerinde ise oldukça başarılı ve şehirce tanınan birisi. Geceleri barlara, gece kulüplerine, konserlere gitmeyi seven, restoranlarda yemek yemeyi seven ve geceleri arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisi. En sevdiği renk siyah.

Kısa ve öz olacak şekilde karakterimi belirttiğimi düşünüyorum, rol bulamayanlar, karakter gelişimi isteyenler, sunucuya yeni başlamış "neler yapacağım ben?" diyen arkadaşlar olur ise çekinmeden "Forum PM" üzerinden ulaşım sağlayabilirler. İyi günler dilerim. ((İllegal - Legal karakterler fark etmez, illegal rolü yapanlarda ulaşabilir, legalde.)) 

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#519 - 05.05.2022 12:18
Merhabalar, Northside isimli latin çetesi ama kuzey tarafta takılan çete açacağız, rol bilgisi olan, aktif olacak ve çete sever arkadaşlarımızı bekliyorum.
Southside gibi ama değil onun karşı yakası gibi düşünebilirsiniz.

Dm'den yazabilirsiniz ya da Dc adresim: Grand Perrylone#7358 sürekli aktifim yazabilirsiniz.

Hepinizi bekliyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok