Konu: Rol arkadaşı bulma konusu  (Okunma sayısı 44155 defa)

BiA

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında OyundaydıSelf Control Güncellemesinde Oyundaydı
#480 - 09.03.2022 19:18

Juliana Marianne

29.05.2004 doğumlu kısaca "Juli" adıyla bilinen ve tanınan Juliana başarılı, mal varlığı yüksek, sıcakkanlı ve ekip çalışması aynı zamanda gece hayatı ile ön plana çıkıyor. Kız, erkek cinsiyet ayrımı yapmadan dostça vakit geçirmeyi seven, evli olmayan birisi. Vice News'de çalışan Juliana kariyerinde ise oldukça başarılı ve şehirce tanınan bir haberci. Geceleri barlara, gece kulüplerine, konserlere gitmeyi seven, restoranlarda yemek yemeyi seven ve geceleri arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisi. En sevdiği renk siyah.

Kısa ve öz olacak şekilde karakterimi belirttiğimi düşünüyorum, rol bulamayanlar, karakter gelişimi isteyenler, sunucuya yeni başlamış "neler yapacağım ben?" diyen arkadaşlar olur ise çekinmeden "Forum PM" üzerinden ulaşım sağlayabilirler. İyi günler dilerim. ((İllegal - Legal karakterler fark etmez, illegal rolü yapanlarda ulaşabilir, legalde.)) 

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#481 - 10.03.2022 05:03
19 yasinda daha önce BG oldugu klik dagildi
yeni bi ceteye dahil olma cabasini isleyecegim carim var ilgilenenler yazabilir ;)

(iletilerden rollerime bakabilirsiniz ayrica nc parasini karsilarsaniz olusumunuza gerekli rolü de yaparız
rol yapasim var)

kadin rolü de yapaBilirim(erpye karsiyim) iletilerde 10. sayfadan falan sonra kadin rolleri war yine nc karsilamaniz lazim ama
« Son Düzenleme: 10.03.2022 05:10 geowic »
Haha
4
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
peace, santanaa, zeruna, benraime,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#482 - 11.03.2022 22:13
2000 yılında dünyaya gelmiş George Young adlı bir karakteri canlandırıyorum. Kendisi Vice'ın ghettolarında çıkma ve aynı zaman Siyasetle yakından ilgileniyor. Millliyetçi Devrim Örgütü kurmak gibi bir planım var. Örgütün amacı Vice'ın Floridala beraber Amerikan ayrılıp bağımsız bir devlet olarak kurulmasıdır. Katılmak isteyenler yaza bilir.
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
peace,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#483 - 13.03.2022 17:04
10 13 yaşlarında bı kız rolü yapacak birisine ihtiyacım var. Üvey ya da öz çocuğum rolü yapacak. Hikaye için konuşup anlaşabiliriz... alt karakter olarakta gelebilir. Forum PM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#484 - 13.03.2022 18:14
Kıdemli Memur Memur Şefi olarak VCPD'de görev alan bir karakteri yönetiyorum. İngiltere doğumlu, 26 yaşında.
Karakterime, aile rolleri (kız-erkek kardeş, abi-abla), yakın çocukluk arkadaş rolleri için birilerini arıyorum.
Not: herhangi bir sicil kaydı olmaması tercihimdir, fakat sicili olup (max 1-2) rol yapmak isteyenlere de hayır demem. Tek sıkıntı şu, sicil olayını mantıklı bir şekilde role aktarmalısınız, geçerli bir neden olmalı göz yumulması için.
Temiz sicil  :)

Discord: finxyy452#1136 veya forum PM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#485 - 16.03.2022 09:33
Kırk yaşlarında californialı, evli karakter canlandırıyorum. Birçok işyerinin işletmeciliğini yaptığından bilinen yüz. Şu an şaraphane (Cesa Botti Wine Shop) işletiyor. Kendisi işkolik birisi. Sosyal hayatının yanı sıra iş hayatını önde tutmakta kararlı. Hem iş hem sosyal aktiviteleri için yanına birileri gerekiyor.
Rol arayışında olan arkadaşlar bana discord üzerinden ulaşabilir, farklı rol öneriniz olsa bile > sweppyz#0807

(legal-illegal, kendi açımdan sorun teşkil etmiyor)
« Son Düzenleme: 25.04.2022 16:55 sweppyz »
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
nevermind,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#486 - 21.03.2022 19:10
22-26 yaşlarında Japonya'nın Tokyo şehrinde doğmuş, köken ve kültürüne düşkün, Bilgisayar Mühendisi olup, Union Corporation'da Bilgi ve İletişim Teknolojisi Personeli olarak çalışan aynı zamanda Vice GOP partisi üyesi bir karaktere sahibim. Kendime erkek/kız fark etmeksizin Arkadaş/Yakın arkadaş çevresi ve Sevgili(kız karakter için geçerli) gibi roller yapabileceğim birileri arıyorum.

Discord: NamikawaReiji#4429
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#487 - 22.03.2022 13:28

Juliana Marianne

29.05.2004 doğumlu kısaca "Juli" adıyla bilinen ve tanınan Juliana başarılı, mal varlığı yüksek, sıcakkanlı ve ekip çalışması aynı zamanda gece hayatı ile ön plana çıkıyor. Kız, erkek cinsiyet ayrımı yapmadan dostça vakit geçirmeyi seven, evli olmayan birisi. Vice News'de çalışan Juliana kariyerinde ise oldukça başarılı ve şehirce tanınan bir haberci. Geceleri barlara, gece kulüplerine, konserlere gitmeyi seven, restoranlarda yemek yemeyi seven ve geceleri arkadaşları ile vakit geçirmeyi seven birisi. En sevdiği renk siyah.

Kısa ve öz olacak şekilde karakterimi belirttiğimi düşünüyorum, rol bulamayanlar, karakter gelişimi isteyenler, sunucuya yeni başlamış "neler yapacağım ben?" diyen arkadaşlar olur ise çekinmeden "Forum PM" üzerinden ulaşım sağlayabilirler. İyi günler dilerim. ((İllegal - Legal karakterler fark etmez, illegal rolü yapanlarda ulaşabilir, legalde.)) 

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

BiA

*
#488 - 30.03.2022 16:43

Flinto Gardeinez

10.07.1987 İspanya Madrid doğumlu sert görünümlü, kalıplı ve kısa boylu özverili bir iş adamıdır. Arkadaşlarına, dostlarına ve özellikle çevresinde bulunan herkese değer veren Flinto, özel hayatına da oldukça düşkün.

Olabildiğince kısa ve öz bir şekilde karakterimden bahsetmeye çalıştım, detaylı bilgileri karakter tanıtımımdan görebilir, inceleyebilirsiniz. Karakter gelişimi sağlamayı en ön planda tutan birisi olarak diğer insanlarında en azından yeni başlamış, şehirde tanınmaya çalışan ve para kazanmaya çalışan karakterlere olabildiğince rol imkanı sağlamaya çalışıyor, çalışıyoruz. Ben ve birlikte ki dostlarım, "kardeşlerim" ile karakter gelişimi isteyen herkes "FORUM-PM" üzerinden ulaşım sağlayabilir.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok