Hikaye devamı eklenecek, **
#1 - 27.10.2019 00:04
Hikaye devamı eklenecek, **
![]() | ![]() |
İşte O Kültür Yuvası!
Little Italy'de, Joseph Ventimiglia tarafından açılmış olan kütüphane tam bir kültür yuvası! Bünyesinde birçok kitap bulunduran bu kütüphane, aynı zamanda sosyalleşmek için bire bir. Bay Joseph Ventimiglia ile ufak bir röportaj derlemesi yaptık ve merak ettiklerinizi kendisine sorduk. Bu keyifli röportaj sizinle!
Tanımak İstediğiniz Adam Joseph Ventimiglia!
Lincoln Barea: Kısaca kendinizden bahseder misiniz?
Joseph Ventimiglia: Merhaba, ben Joseph Ventimiglia. Bağımsız girişimciyim ve aynı zaman da iş dünyasında antikacı olarak tanınırım. Uzmanlık alanım antika tablolardır ve girişimci olduğumu söylemiştim birkaç ay önce eğlence odaklı Western temalı bar açmıştım, insanlar tarafından benimsendi ve kasaba barı olmasına rağmen şehirden birçok insan gelmeye başladı, hoşuma gitmişti açıkcası insanların monoton geçen hayatlarına renk katmıştım, kısa süre sonra işletmeyi kapattım. Vice şehrinin yeniliklere açık olması gerektiğini düşünüyorum.
Lincoln Barea: Kitaplara merakınız nereden geliyor?
Joseph Ventimiglia: Bazen bana okuduğum kitapların neler olduğunu soruyorlar. Bu “Bugüne kadar hangi yemekleri yediniz?” diye sormak gibi. Benim okuduğum kitaplar satır aralarında gizli. Ben okuduğum kitapları benimsedim, güzelliklerini kendime mal ettim, kendi üslubumu ortaya çıkardım ve kendi edebi kimliğimi oluşturdum.
Lincoln Barea: Kitaplarınızın sayısında eksikliğiniz bulunuyor mu, hayırsever ve gönüllüler sizlere nasıl destek sağlayabilir?
Joseph Ventimiglia: Kâr amacı ile açmadığımız için kitap çeşitliliğimiz kısıtlı, rafların çoğu boş diyebiliriz. Bağış yapmak isteyen herkes kitaplarını kütüphane'ye bağış yapabilir yıpranmamış olmaması önemli. Maddi destek sağlamak isteyen talep ederse eğer kütüphanemize gelerek bağışını yapabilir.
Lincoln Barea: Çoğu birey öğrenmekten ve öğretmekten uzaklaşmışken niçin bir kütüphane faaliyete soktunuz?
Joseph Ventimiglia: Güzel yere değindiniz, çünkü tam da şu anda gerekli olduğunu düşündüğüm için Vice' şehrindeki eksikliği gidermek adına bu yola baş koydum. Şehirdeki şiddet olayları bir hayli fazla ve uslubu bozuk insanlarla dolu, iki kelimeyi bir araya getiremeyen pürüssüz ve akıcı konuşamayan insanlar olduğu için, dikkat ederseniz ünlü birçok insanın bile dil konusunda sıkıntısı var harf yutar, doğru cümle kuramaz ama ünlü olduğu için komik gelir ve o sadece tıklanma sayısına bakar, kazancını sağlıyordur.
Lincoln Barea: Keyifli bir sohbetti teşekkür ederim.
........... ..........EDITOR..........Gracelynn SchweitzerHABERLincoln BareaKAMERALincoln BareaDaily Countdown Agency | 2020
© All Rights Reserved. Designed by @ekmekarasikopek